- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba diyorum kadının karşısına geçipte n... abla biliyorsunki eşim son mahkemede şikayetini geri çekmiş. eşin istemiş razı etmiş. yada kandırdımı desem acaba?Cute bence hiç uğraşma canım allaha havale et aynı olay benimde başıma geldi kadına kul hakkı koydum sen bilirsin dedi kanunen hiçbirşey yapamacağımızı anladı zaman aşımına uğradı bendede çok hırs yapmıştı hakkımı alamadım diye bi gece yslvardım rabbim ben sana havale ettim sen ver ne uygun görürsen dedim yeminle 2 ay geçmedi bile arabayla kaza yapmış kendi arabası çöp oldu yetmedi çarptığı arabayıda yaptırdı inan kendini doldurup gaza getirme hiçbirşey yapamıyorsan allaha havale et izle kimde hakkım kaldıysa rabbim fitil fitil getirdi burunlarından hiç şüphen olmasın
Evet öyle düşündük. bu sefer dedik sözlerinde dururlar.davayı geri çekmek hata olmuş hem davayı geri çekip hem de şu an kadını taciz etmek tuhaf, anladığım kadarıyla biz davayı geri çektik iyiniyet gösterdik onlarda iyiniyet göstersin diye bekliyosun ama işte hayatta herkes empati yapabilse zaten sorunların % 90ı çözülür
ben size başka bişey sorucam.
şikayeti geri çekince mahkeme iptal mi oluyor.
yani bizimde böyle bi durumumuz oldu da yine de mahkeme olacakmış.
bizimki farklı bir konu şimdi detaya girmek istemiyorum.
Bende çıkdım cute denedim son kez şansımı kadına hak koydum öyle yüzsüzkiii sen bilirsin dedi bende arkasından bağırdım rabbim fitil fitil burnundan getirsin dedim aynen senin dediğin gibi çoluk çoçuğumun rızkını dedim hiç umursamadı son kez dene bakalım en azından içindeki öfke soğuyor böyle pisliklere karşıAcaba diyorum kadının karşısına geçipte n... abla biliyorsunki eşim son mahkemede şikayetini geri çekmiş. eşin istemiş razı etmiş. yada kandırdımı desem acaba?
bu kadar ay gecti hala ödemediniz bende benim kimde hakkım kaldıysa bende oglumun hakkından size yedirdiysem sizin colugunuzdan cocugunuzdan cıksın desemmi diyorum?
cok sınırlıyım ya kadını parcalasam olacak .
ıstemıyorum bu defa kazıklanmak ıstemıyorum ınsanı yonumun agır basmasını ıstemıyorum beddua etmek ıstıyorum ne bılım gerekırse cırkeflesmek ıstıyorum eger hakkımı bu sekıdle alacaksam yapım ıstıyorum.
teşekkür ederimkamu suçu vardır o yüzden siz vazgeçseniz de kamu davası sürer, bir sonraki celsede o da düşer, diye biliyorum.
iste arkadaşım iste durumları yerinde diyorsun neden istemiceksin senin paran o ..yahuu.. ne yüzsüzlermiş vay anasını..işte bız onların aracına zarar versek bıze odetırler emınım o parayı.
karısının sucu bence var daha oncekı konuda okudumda yazmısım net cocuklarımızın hatrına komsuluk hatrına gelıp bız ona gıdene kaar ya kusura bakmayın cok mahcubum dıyemedı .
sımdı kocasına o odeyelım odeyelım vs dese adam oder dıye dusunuyorum kadının umurunda degıl.
altı temız sırtı pek . yıyor ıcıyor yatıyor.
düşünmüyor bizi.
Annem isteme diyor kadından , abim ise iste tabiki onlar olsa çoktan parayı sizden alırlardı diyor.
kadın cocuklarına cok duskunBende çıkdım cute denedim son kez şansımı kadına hak koydum öyle yüzsüzkiii sen bilirsin dedi bende arkasından bağırdım rabbim fitil fitil burnundan getirsin dedim aynen senin dediğin gibi çoluk çoçuğumun rızkını dedim hiç umursamadı son kez dene bakalım en azından içindeki öfke soğuyor böyle pisliklere karşı
İnsan muamelesi yapmak yaramıyor böylelerine gerçekten. Oh ne ala gel benim malıma zarar ver, mahkemelik ol, rica minnet et ödeyeceğim şikayetini geri çek de, sonrada hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et.Ya buarada saf kocam adama ıkna olmuş.
birde adamın kucuk kızı var o kızda cok aglıyordu babası hasıpteyken o sebeble bende sıkayetı gerı almasına sesımı cıkarmamıstım.
ama sımdı olsa bılmıyorum . ınsanı duygularımı her defasında yenık dusup bılmem kacıncı kazıgı yemek ıstemıyorum.
Paramı ıstıyorum ben
Eşimin sadece sesi bize cıkıyor diye düşünüyorum.İnsan muamelesi yapmak yaramıyor böylelerine gerçekten. Oh ne ala gel benim malıma zarar ver, mahkemelik ol, rica minnet et ödeyeceğim şikayetini geri çek de, sonrada hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam et.
Adamın ehliyetine el konuslmuştur diye düşünüyorum, hala araç kullanıyorsa polise ihbar ederdim sanırım ben hırsimı alamayıp.
Eşinizde konuşsun tekrar, ödemiyorsanız avukatımla görüşeceğim şu tarihe kadar ödeyin masrafımı diye. İsteyin yani neden sessiz kalıyor ki eşiniz sizin bu kadar kanınıza dokunuyorken bu durum.
Ama hapis cezası var diye izlemiştim haberlerde 3.den sonra mı neydi tam emin olamadım şimdi. Ceza sistemi degişti sanki biraz. Her defasında şikayet edin, madem size ödemiyor, devlete ödesin dursun.Eşimin sadece sesi bize cıkıyor diye düşünüyorum.
bende anlamıyorum . ben erkek olsam ohooooo.
adamın ehliyeti yok adamı cokca sıkayet eden var gırıyor 5 bın tl oduyor cıkıyor aracıda cıkartıyorlar.
ehlıyetı uzun senelerdır yok.