• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam meselesi , hırs meselesi , Taciz edeyim mi?

cute , ne yazık ki seviyeni düşürdüğün ile kalırsın.
iyi niyet ile mahkeme kararındaki dosyayı geri çekmişsiniz. keşke çekmeseydiniz....

çünkü bir kere adam sözünün eri olsa mahkemelik olmadan öderdi.. yani duygusal davranmışsınız bu bile bile lades.

paranı helal et etme o sana kalmış ama diğer boyuta hiç girme.
daha çok yüzüne bulaşır.
evladın var Allah korusun.

kadını gördüğünüzde parayı hala ödemediklerini oyüzden yeniden dava açacağınızı söyleyin...

eşim bu işe karışmamı istemiyormuş
hatta suanda sınırden aglayabılırım.
hatta zaten devam eden kamu davasıymıs ondada sıkayetını gerı cekmıs
o muhtemelen ılk davada sıkayetını gerı cektıde . haberım yok.
burada yazılanlardan uyanıyorum :S

Dun bizim pazarimiz vardi malum okullar tatil sonracima oglumu babamin isyerine yani dukkana birakmis annem pazara gitmisti benden isten geldim oglani alip pazara cikacaktim . Oglsnin kulaklar kipkirmizi olmus
bahsedilen komsunun 25 yasindaki oglunu gorunce konuyu ona actim basta yumusak girdim oda ben isteyemem ben babamla konusmuyorum benim sucm degil karisamam bende istemem sizin gibi bir aileyle bunu yasamamiz ama napim abla filan dedi. Sonra bende onun annesine soylesini annesinin babasina iletebilecegini soyledim sonrada bak dedim oglum dukkanda bende isten geliyorum bak kulaklari kipkirmizi olmus annen nerde ? Evde dedi. Sabh 6 da kalkiyorum arabayi ben oduyorum ben kazaniyorum niye dedim yahu neden yani yazik degil mi ben oglumun hakkini almak zorundayim filan diye irdeleyince ocugun gucune gitti suanda ben eziliyorum kendimi kotu hissediyorum dedi .kekeledi sinirden hatta birazda. Ben renk vermedim ama ne yalan soyliyim icim parcalandi cunku bende anneyim ama su koyvermedim. Insaniyetli davrandik davayi geri cektik hatta o gun annende bize haber yollamis skayeti geri ceksin diye ama 3 ay geçti dedim .annenle o zamandan beri konusmuyoruz annen istemis olsagdi o parayi on kere alirdi dedim sizin durumunuz olmasa hadi dicem ama ben caniniz cehenneme diyemiyorum . Bn istiyorum parami dedim oda ben ayin 10.da maasmi alicam vericem sana dedi bende banaolmasada anama babama abime yengeme kimi gorursen ver ben isteim gormuyorum sizi sonra bahanenin arkasina siginmayin dedi. Zihnimden gurruma yenilmek gecsede yapmadım ve konusmayi uzatmayacagim siz bir ailesini parayi kim verirse kendi icinde halletskn ben cocugumun hakkini istiyorum dedim ve ayrildim. Once bi aglicak gibi olsamda aglamadim. Sonuc verici gibi benden sonra babamada soz vermis kucuklugumuzdan beri babam yuzunden hep insalara mahcubumuz demis bilme ne. Sonuc bu

Dun bizim pazarimiz vardi malum okullar tatil sonracima oglumu babamin isyerine yani dukkana birakmis annem pazara gitmisti benden isten geldim oglani alip pazara cikacaktim . Oglsnin kulaklar kipkirmizi olmus
bahsedilen komsunun 25 yasindaki oglunu gorunce konuyu ona actim basta yumusak girdim oda ben isteyemem ben babamla konusmuyorum benim sucm degil karisamam bende istemem sizin gibi bir aileyle bunu yasamamiz ama napim abla filan dedi. Sonra bende onun annesine soylesini annesinin babasina iletebilecegini soyledim sonrada bak dedim oglum dukkanda bende isten geliyorum bak kulaklari kipkirmizi olmus annen nerde ? Evde dedi. Sabh 6 da kalkiyorum arabayi ben oduyorum ben kazaniyorum niye dedim yahu neden yani yazik degil mi ben oglumun hakkini almak zorundayim filan diye irdeleyince ocugun gucune gitti suanda ben eziliyorum kendimi kotu hissediyorum dedi .kekeledi sinirden hatta birazda. Ben renk vermedim ama ne yalan soyliyim icim parcalandi cunku bende anneyim ama su koyvermedim. Insaniyetli davrandik davayi geri cektik hatta o gun annende bize haber yollamis skayeti geri ceksin diye ama 3 ay geçti dedim .annenle o zamandan beri konusmuyoruz annen istemis olsagdi o parayi on kere alirdi dedim sizin durumunuz olmasa hadi dicem ama ben caniniz cehenneme diyemiyorum . Bn istiyorum parami dedim oda ben ayin 10.da maasmi alicam vericem sana dedi bende banaolmasada anama babama abime yengeme kimi gorursen ver ben isteim gormuyorum sizi sonra bahanenin arkasina siginmayin dedi. Zihnimden gurruma yenilmek gecsede yapmadım ve konusmayi uzatmayacagim siz bir ailesini parayi kim verirse kendi icinde halletskn ben cocugumun hakkini istiyorum dedim ve ayrildim. Once bi aglicak gibi olsamda aglamadim. Sonuc verici gibi benden sonra babamada soz vermis kucuklugumuzdan beri babam yuzunden hep insalara mahcubumuz demis bilme ne. Sonuc bu
ne biçim komşu bunlar
çocuk ödeyeceğim diyorsa öder gibime geldi cute
bu konuşmadan eşinin haberi var mı?
bide meblağ çok mu büyük?

parayı almadan şikayetinizi çekmeniz kötü olmuş.bizde hırsızlık yaşamıştık.şikayetçi olmazsak zararımızı karşılıycaklarını söylediler arayıp.zaten çocuk yaşta olduğu için pek bi ceza almıycaktı ve devam eden başka davaları olduğu için biz geri çektik şikayetimizi avukatlarla görüşüp.paranın bi kısmını getirdiler,miktar fazla olunca razı olduk,parayı aldıktan sonra gidip çektik.çünkü hiç güven olmaz böylelerine.zaten parayı getirdiklerinde hem onlar dayak yiycez diye,hemde biz yine bişeyler yapıcaklar diye korktuk.bence gidip isteyin tartışmadan sert çıkmadan.

ne biçim komşu bunlar
çocuk ödeyeceğim diyorsa öder gibime geldi cute
bu konuşmadan eşinin haberi var mı?
bide meblağ çok mu büyük?
İnşallah canım inşallah verirler
eşimin konuşmadan haberi yok
ama parayı ona vermeyeceğim,
Fatura bedeli 800 tl, ama arac hasarsız idi, alırken b en bulmuştum arabayı bir çiziği olmamasına gayret etmiştim simdi satacak olsak bu hasar tbaiki göz önünde olacak. taıdık bir tamirciye yaptırdık aracı o sebebten sadece bu kadarını aldılar bizden. benim onlardan istediğim para 800 lira.

İnşallah canım inşallah verirler
eşimin konuşmadan haberi yok
ama parayı ona vermeyeceğim,
Fatura bedeli 800 tl, ama arac hasarsız idi, alırken b en bulmuştum arabayı bir çiziği olmamasına gayret etmiştim simdi satacak olsak bu hasar tbaiki göz önünde olacak. taıdık bir tamirciye yaptırdık aracı o sebebten sadece bu kadarını aldılar bizden. benim onlardan istediğim para 800 lira.
hakkını istiyorsun ve gerçekten evladının hakkı
çocuklarımızı minik minik bırakıp işe güce gidiyoruz
benim eşim de çok sessizdir böyle şeyler mümkün mertebe bende bırakmak istemem
onu istediğine şükretsinler.. ya daha da isteseydin..

Kadin kocasina laf geciremiyosa napsin... hem kendin demissin alkolluydu diye belki kadina siddet felan da uyguluyo oda korkusundan yaptigina ettigine karismiyo...
Diger yandan arabaniza yazik olmus oyle bi durumda bende cildirirdim herhal o ayri:KK14:

Kadin kocasina laf geciremiyosa napsin... hem kendin demissin alkolluydu diye belki kadina siddet felan da uyguluyo oda korkusundan yaptigina ettigine karismiyo...
Diger yandan arabaniza yazik olmus oyle bi durumda bende cildirirdim herhal o ayri:KK14:
kadın sert kocasının onu dovebıldıgını sanmıyorum ama alkolunde cok bı cozumu yok bılıyorum aslında
adam alkolık tamamen
anjıyo oldu sımdı ıcmıyor dıyorlar ama

Kızlar cok eski bir konum var ama o konu üzerinden devam edersem kimse okumayacak ya da anlaşılmayacak.

mayıs ayında yan komşumuz şahsi aracıma zarar verdi , alkolluydu ve sorun yaptıgı sey arabayı park ettiğimiz yer .

acayip sorunlar yaşadık çok kavgalar oldu , çok gel gitler karakolluk olduk ailecek . neyse sonra tabi biz önce haneye tecavüzden şikayetci olduk , sonrada araç için.
araç için olan dava 2. mahkemesi ekim sonunda oldu ve adam bu süreçte baska suclardan hapiste yattı .
Aslında belalı birimi bilmem sadece çok alkolik diyeyim. Neyse 2. dava öncesi eşimden rica etmiş paranı ödücem demiş şikayetini geri çek demiş allem etmiş kallem etmiş, şikayeti geri cekti eşim.
ha o ay ha bu ay parayı hala vermedi .

arabamız hasar gördüğü için hem değeri düşecek satarken hemde tamir bedeli var . biz sadece tamir bedelini istiyoruz.

neyse yaklaşık 5 daireden kira alıyorlar . durumları yok ta değil.

ben diyorumki acaba karısını tacizmi etsem?
karısıylada biraz tartışmıştım hani o konuda yazmışmıydım bilmiyorum ama eşi bizim arabaya zarar verirken sadece balkondan seyrediyormuş , müdahale etmemişler.sonraki günlerde olay karakola taşınana kadar gelip bizden özür bile dilemedi, biz sonraki gün üzüntüden işe gidemedik ama onlar normal hayatlarına devam etmişlerdi. daha önceden beraber oturup kahve içiyorduk babamın ya da abimin iş yerinde.
o zamandan beride konuşmuyorum.

kadına gıcık oluyorum markette karşılaşıyoruz o önde ben arkada oluyorum , aldıklarında gözüm kalıyor benim paramla alıyor gibi düşünüyorum . cok hırslanıyorum . eşim adamı görmüyor , görsede parayı isteyeceği yok.

ama ben ufacık cocugumu bırakıyorum her gün ağız kokusu çekiyorum . neden paramı bırakayım?
kadına ne desem napsam kocasını ikna etsede paramızı ödeseler?

yapmak istediğim şey çirkeflik değil , ama aklımdan onlarda geçiyor , markette kendikilerimide ona ödetmeye çalışmak gibi ? onunkileri siz muhtaçsınız ver onlarıda ben ödeyim demek gibi? ama bunu yapmam .

cocugumun hakkını bırakmak istemiyorum emeğimi bırakmak istemiyorum biz o parayı ödedik diye cocugun okul taksidini öderken nasıl zorlandık nasıl anlatamam size. borclandık millete.

Bana fikir verin ve kadına ne söylicemide yazın. malum ben biraz dellenirim . Kadını yerin dibine sokmak istemiyorum ama . Kadınada gıcık oluyorum siz anlayın.

Dip Not : Regli dönemindeki kadın yazar
Önceki konumda bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/seytan-diyor-kiii.728906/

Madem bu kadar şikayetçisinin arabaya verdiği zarardan şikayetinizi geri çekmeyin. O bence şikayeti geri aldırmak için de ödiycem demiş olabilir. Siz onların yaptığını yapıp haksız duruma mı düşeceksiniz? Şikayet edin.

Ya buarada saf kocam adama ıkna olmuş.
birde adamın kucuk kızı var o kızda cok aglıyordu babası hasıpteyken o sebeble bende sıkayetı gerı almasına sesımı cıkarmamıstım.
ama sımdı olsa bılmıyorum . ınsanı duygularımı her defasında yenık dusup bılmem kacıncı kazıgı yemek ıstemıyorum.
Paramı ıstıyorum ben
Ben 10 gündür hala regl olmaya bekleyen bir kadın olarak cewap veriyorum Cute ...
O kadını kenara çek açık açık anlat herşeyiii....
Çünkü eşinin konuşacağı yok,
Bu işe kadın eli değmesi lazım...En Büyük KK

Esin parayi almadan davadan vazgecmeseydi keske. Sonucta hakli olan esin, ilk once bi parayi gormesi lazimdio_O
Bence sen esiyle hic muhatap olma, esin konussun surekli adamla. Tekrar dava aciyorum diye tehdit etsin.

Tekrar dava açın, bu insanlar biraz vurdumduymaz sanırın.. Tekrar dava açın, bakın o zaman nasıl veriyor paranizi

ne kadar para ki? 300-500 bi şeyse lanet olsun derdim ben olsam ama 3bin 5 bine diyemem paranın peşine düşerdim ben de herhalde ne yalan söyleyeyim

davayı tekrar acamıyoruz malesef
aynı sucdan dolayı olmuyormus
800 tl ıdı para.
bakalım ayın 10 beklıyorum allahım ınsallah verırlerde kalbımde onalra duydugum öfke son bulur
sürekli onalrlan ılgılı komplo teorılerı uretmem boylelıkle

Parayı almaya son 4 gün :S

Kadından istemeyin işinizi adamla çözün çünkü şöyle bir örnek vereyim. Benim teyzemin de eşi çok içer, evde tüm paraları ayrıdır. Kimse kimsenin para işine karışmaz sadece fatura ve mutfak masrafını ortak ödüyorlar onun dışında herkez kendi ihtiyacını görür. mesela eniştem sigara alcak diyelim maaşı bitti( çünkü elindekini içkiye yatırır, ay sonunu göremez). teyzemden borç alır ays onunda geri öder.
Eğer eniştem birisinin eşyasına zarar verse. teyzem senin borcun banane der çıkar işin içinden. enteresan ama böyle evlilikler var.
Gerçi kadın gelip bir kusura bakmayın diyebilirdi tabi ama aile içini bilemediğimiz için onada bişey diyemiycem.
Siz Allah a havale edin, uymayın kimseye. Sakince regl döneminizin geçmesini bekleyin:21:

:) bir ay olmuş konuyu açalı. yeni farkettim.

Back
X