Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya, eminim sıradan zannediyorsunuzdur yalanlarını falan o yüzden böyle dediniz ama inanın bana değil artık bıktım. Böyle bir insan değildim ben ama yoruldum.
Benimle aynı şeyleri yaşayan bir insan daha olabileciğini düşünmemiştim.Ben de 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum.Her şey çok güzelken birdenbire bitiriyor, iki hafta sonra yine aramalar,mesajlar.Ben tabii hemen yelkenleri suya indiriyorum.Ama bu sefer öyle bir planım var ki bittin sennnnn
İntikama gerek yok falan demeyin kızlar düşünün ki öfkeniz içinizde büyüdü kininiz artık size zarar veriyor karşınızdaki şahıs onca yalanı, aşağılama, hakaret, tehdit, psikolojik baskı gençliğinizi çürütmüş gibi hissediyorsunuz, üstüne üstlük siz suçlu oluyorsunuz. Şimdi size soruyorum diyelim ki eski sevgilinize öfkelisiniz, aranızdaki mevzulardan dolayı fazlasıyla bağırıp çağırdınız uzaklaştırdınız ve o size bu yüzden kırgın ve uzak olduğunu, sizden bu yüzden uzaklaştığını söylüyor. Sizi suçluyor yani. (Onca şeye rağmen benim yüzümden mi bu hale geldi bağırdım çağırdım yaptıklarına sakin teki veremedim diye hissediyorum ya düşünün!)
Siz olsanız hani yolu seçersiniz? Benim aklımda iki fikir var.
1) Hiç bağırıp çağırmamak, geri dönmek, kuzu gibi olup istediklerinizi yaptırmak tam sizden ümitli olduğu anda ortada bırakmak
2) Eski tavrınıza devam edip bağırıp çağırmaya devam etmek, içinizdeki kini kusana kadar bu tavra devam etmek mi
Yaşayanlar bilir, fikir vermenizi istiyorum bu konuda bana...
Belki de mantıklı düşünemiyorumdur ama çok öfkeliyim artık yanına kar kalsın ya da Allaha havale edeyim diyemiyorum![]()
kusura bakma kardeşim, ama bu ilişkiden bi nane olmayacağını çok kişi söyledi sana. sen hala devam edip kendini üzmeye parçalamaya devam ediyorsun. bırak şu intikam duygusu filan olayı bırak bu adamı yaaa!!!!![]()