• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam nasıl alınır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen bi kudüz köpek bağlamışsın bahçene beni ısırdı diosun sonra ne yapıcam diosun azıtacaksın ki kudüz köpeği belasını bekçiden bulsun

gecen haftada buna benzer bi konu açmıştım bende
aşagı yukarı aynı şeyler yasamısız
banada sessiz kal diye yorumlar geldi sağolsunlar sessiz kaldım bende
gerçi hala içim içimi yiyo öfkem geçmiyo o ayrı zor tutuyorum yazmamak için kendimi ama ii ki sessiz kaldım
döndü aradımı dersen hayır bi tane bile msj yok
ama arada arkadasları yazıyo o mu yazdırıyo kendilerimi yazıyo bilmem ama
bende güzel bi intikam almadan rahatlayamıcam sanırım

Benimle aynı şeyleri yaşayan bir insan daha olabileciğini düşünmemiştim.Ben de 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum.Her şey çok güzelken birdenbire bitiriyor, iki hafta sonra yine aramalar,mesajlar.Ben tabii hemen yelkenleri suya indiriyorum.Ama bu sefer öyle bir planım var ki bittin sennnnn

Kaç aydır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor ya, eminim sıradan zannediyorsunuzdur yalanlarını falan o yüzden böyle dediniz ama inanın bana değil artık bıktım. Böyle bir insan değildim ben ama yoruldum.

Benimle aynı şeyleri yaşayan bir insan daha olabileciğini düşünmemiştim.Ben de 3 senedir aynı şeyleri yaşıyorum.Her şey çok güzelken birdenbire bitiriyor, iki hafta sonra yine aramalar,mesajlar.Ben tabii hemen yelkenleri suya indiriyorum.Ama bu sefer öyle bir planım var ki bittin sennnnn

ben anlamiyorum artik bu yeni nesil ask olaylarini, yasim öyle cok gecmiste degil oysa, topu topu 32 yasina giricem bir ay sonra ama simdi bakiyorum bakiyorum agzim acik kaliyorum.ya arkadaslar sizler ne yapiyorsunuz böyle? bi kadinin herseyden önce kendisine saygisi olucak.bir erkegin sizleri bunlari yapmasina nasil izin veriyorsunuz ? neden cekiyorsunuz bu tipleri? erkek mi kalmadi dünyada? 12 senedir evliyim ben, her evlilikte oldugu gibi tartismalar yasiyor olsakta yeri geldiginde, birbirine hakaret etmeler, bagirip cagirmalar, tehditler ne demek yani? yüz göz oluyorsunuz sonrada neden bu hale geldik diyorsunuz? intikam diyorsunuz! bu tip insanlardan alinacak en iyi intikam yepyeni bir hayata baslayip onlari geride birakmaktir !

İntikama gerek yok falan demeyin kızlar düşünün ki öfkeniz içinizde büyüdü kininiz artık size zarar veriyor karşınızdaki şahıs onca yalanı, aşağılama, hakaret, tehdit, psikolojik baskı gençliğinizi çürütmüş gibi hissediyorsunuz, üstüne üstlük siz suçlu oluyorsunuz. Şimdi size soruyorum diyelim ki eski sevgilinize öfkelisiniz, aranızdaki mevzulardan dolayı fazlasıyla bağırıp çağırdınız uzaklaştırdınız ve o size bu yüzden kırgın ve uzak olduğunu, sizden bu yüzden uzaklaştığını söylüyor. Sizi suçluyor yani. (Onca şeye rağmen benim yüzümden mi bu hale geldi bağırdım çağırdım yaptıklarına sakin teki veremedim diye hissediyorum ya düşünün!)

Siz olsanız hani yolu seçersiniz? Benim aklımda iki fikir var.

1) Hiç bağırıp çağırmamak, geri dönmek, kuzu gibi olup istediklerinizi yaptırmak tam sizden ümitli olduğu anda ortada bırakmak

2) Eski tavrınıza devam edip bağırıp çağırmaya devam etmek, içinizdeki kini kusana kadar bu tavra devam etmek mi

:47:

Yaşayanlar bilir, fikir vermenizi istiyorum bu konuda bana...

Belki de mantıklı düşünemiyorumdur ama çok öfkeliyim artık yanına kar kalsın ya da Allaha havale edeyim diyemiyorum :47:

Aynı şeyleri ben de yaşamıştım hastalıklı bir insandı ve beni tüketmişti. Ayrılmaya çalışıyordum olmuyordu istiyordum ki pişman olsun diz çöksün olmuyordu çünkü insanları değiştiremiyoruz. Sen de o tükenme noktasına gelmişsin sanırım. Bence hemen bitir bu ilişkiyi, çünkü sinirlerini mahvediyorsun. Şuan onun hiçbir şeyi anlamasını sağlayamazsın. Ayrıl, aradan biraz zaman geçince o zaten köpek olur. Biraz da kaybetme korkusu kalmamış sanırım, adam rahat davranıyor ve seni çok üzüyor belli. İzin verme daha iyilerini hakediyorsundur eminim. İntikam soğuk yenen yemektir unutma:23: Zamanı gelince elini kolunu kıpırdatmadan bile ondan intikam almış olucaksın bak demedi deme:)

kusura bakma kardeşim, ama bu ilişkiden bi nane olmayacağını çok kişi söyledi sana. sen hala devam edip kendini üzmeye parçalamaya devam ediyorsun. bırak şu intikam duygusu filan olayı bırak bu adamı yaaa!!!! :47:

kusura bakma kardeşim, ama bu ilişkiden bi nane olmayacağını çok kişi söyledi sana. sen hala devam edip kendini üzmeye parçalamaya devam ediyorsun. bırak şu intikam duygusu filan olayı bırak bu adamı yaaa!!!! :47:

katılıyorum arkadaşa..kendini hasta edicek kadar çok mu seviyorsun bu adamı yahu..

sıkıntılı ilişkilerde bir süre sonra normali buymuş gibi,olması gereken buymuş gibi hissediyosun ve katlanıyosun..ama inan ki normali bu değil..karşına dürüst,olgun,değer verdiğini hissettiren , saçma sapan şakalara,dalaverelere başvurmayan biri çıkınca anlarsın 'normal ilişki'nin bu olmadığını..

ama o insanın gelmesini bekleme işte,kes at..

ya da buraya sadece dert kısmı yazıldığı için biz kötü giden bir ilişki gibi görüyoruz,belki çok güzel şeyler de yaşamışsınızdır..

düşünüp taşınıp siz karar verin artık..Ama yıl dönümünüz daha geçen de değil miydi sizin..böyle özel günlerden sonra 1 hafta falan bi sevgi gösterileri devam etmesi gerekir..:/

intikam hirsini anliyorum
Tam olarak ne yapti anlamadim ama sana yalan soyleyip bir sene oyaladi bu surede de tehdit etti bagirdi cagirdi diye anladim ben?

hakkinizda hayirlisi

valla intikam nasil alinir bilmem ama Allah'a havale edince guzel seyler oluyor
:47:

İntikam aldığnızda ,dönüp size Hata ettim, affet beni artık istediğin gibi bir insan olucam seni
hiç üzmiycem demesinimi beklilyorsunuz
Yada intikam dedğiniz nedir. onu aldatıp karşısına geçip seni zaten hiç sevmedim mi diyeceksiniz
yada iki adam tutup dövrdürecekmisiniz, Türk filimlerindeki gibi kendinizi değiştirip aşık edip sonra
terk mi edeceksiniz.. Yani bunların hiç birisi olası şeyler değil. Ne yaparsanız yapın Bu adam değişmeyecek ,
yaptıklarından pişman olmayacak ,anlatıyorsunuz zaten herzaman kendini haklı bulduğuğu, siz intikam almaya
çalıştığınızdada bunu kanıtlamış olacaksınız.
bence Ondan uzak kalırsanız sizin öfkeniz zamanla sönecek ,yeni birini bulduğnuzdada küllenecek..Boşverin intikamı
olmuyor ise olmuyordur....

Sadece yazdıklarınızdan bahsettiğiniz kişinin hastalıklı biri olduğu ve ilişkinizinde hastalıklı yürüdüğü anlaşılıyor. Şu durumda intikam almak için bile olsa onunla görüşmek sizi yine bu hastalıklı ilişkiye doğru sürükleyecektir. Bu durumun sizi de giderek yıpratacağı kesin.yeterince yıpranmışsınız zaten.
Yapılacak tek şey onu değiştiremeyeceğinize göre kendinizi değiştirmek ama önce hemen bu ilişkiye sessiz sedasız bir son vermek, sonra da kendinize odaklanmak. Anladığım kadarıyla epey yıpranmışsınız, kişiliğinizi bulmanız ve yeniden eski siz olmanız için onunla ilgili herşeyden uzak durmanız gerekiyor. Boşverin, siz kendi hayatınızı kurtarın. O size yaptıklarının acısını bir şekilde çekecektir zaten.
Gerekirse bir uzmandan yardım alın, bir psikolog ya da bir psikiyatristten. Epey faydasını göreceksiniz ve daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksınız.
Artık kendinizi düşünme zamanı gelmiş de geçiyor bile.
Kolay gelsin.

Ben cok beceremem de bır yakın arkadasım sayesınde sessız kalmıştım, hıc tepkı vermemıstım Uzun zaman sonra olsa da aradı, yalvardı, köpek olmuştu kapımda Seni surda sununla gordum cok uzuldum felan demıstı Yanı alabılecegım intikamı almışım..guya..... Ne geçti elime ? Hiçbişey... Ilışkının bıtmesi beni derinden yaralamıştı zaten, o pişman olmuş, acı çekmiş ne önemi var ki ? Benim ömrümden ömür gitti bir kere, ve bunu geri döndürecek kişi ne o ne de onun acı çekmesi... Şimdi aşkı gözlerinde gördüğüm biri ile birlikteyim, o günler çook eskide kaldı... Bence sen de böyle düşün...

En guzel intikam sessiz kalip arkani donup gitmek.. o konussun o bagirsin cagirsin.. tel numarani degistir cevreni degistir.. sana ulasamasin.. ulassa da ne derse desin tepki verme.. gulumse gec.. kendi kendine kudursun dursun... ama bence sen de onu hala seviyorsun yoksa ona bu kadar karsilik vermezdin...

İntikam almak can acıtmaktan başka bir işe yaramaz ki en çok da senin canın yanar, işler iyice karışır. Öncelikle neden sana böyle davranmasına izin verdin ki, en fazla 3. olumsuz davranışta sırtını dönüp gitmeliydin. Şimdi durmuş bana aylarca kötü davrandı, intikam almalıyım diyorsun. Sana zarar veren, verebilen biriyle asla uğraşma, restini çek , sana ulaşma imkanlarını kapat. Bir süre sıkılır, bunalır depresif takılırsın, sonra hepsi geçer. Güzel şeyler düşün, güzel yerlere git, güzel insanlarla güzel paylaşımlar yaşa. Hayattaki en güzel şeydir: Huzur. Huzur bulamadığın, huzur veremediğin yerde durma. Umarım dikkate alırsın canım.

"Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar önemsemez" diye bir söz de var ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X