Sevgili hanımlar merhabalar,ben çok konu açtım berbat evliliğinde ilgili,belki bileniniz vardır.
Bosanmaya karar verdim ve çekişmeli dava açtım,elimde delil filan da yok aslinda hakaret ve aşağılama evden kovmalari yazdık dilekçeye,aldatma şüphesi şüphe olarak kaldi.
500 bana 500 oğluma nafaka kararı geldi,tazminat talebi de var avukatımin belki o da çıkar 60 bin toplamda.Zaten nafaka ödediği bir oğlu var borçları da çok ve üstüne 1000 nafaka kararı da eklenince kafayı sıyırdı.Barismak için davayı geri çek yine aile olalım diye üç gün yalvardı annemlerle oturduğum eve gelip anneme ağladı filan kabul etmedim fakat bir anlaşma sundum kendisine.Sadece çocuğa 500 nafaka yazdım kendime de avukata odedigim ücret olan 3000 TL..
Dun aksam gonderdim bir hafta da süre verdim avukatım süre ver demişti,hiç cevap vermedi.Aksam facesinin şifresini bir yerden bulup girdim.
Ben burada ona acıyıp onun lehine anlaşma sunarken o eski sevgilisine yazmis faceden,hem de dün gece,ben facesine girdigimden 16dk önce.
Sana ihtiyacım var lütfen beni ara konuşalım yazmis,kadın da sen seçimini yaptın bana yaptığın çok kötüydü ama seni affettim unuttum ve Allah'a havale ettim artık bizden bişey olmaz herkes kendi yoluna demiş.
Şimdi bu adama ne yapmali sizce ? Her ay 1000 ödetmeli mi paşa paşa ?