- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Yakalanmama üzerine bir iki de taktik verir hatta yeri gelmişken.'' Lan yapıyon yakalanma bari hohahahhaahaaha '' diyecek en fazla.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakalanmama üzerine bir iki de taktik verir hatta yeri gelmişken.'' Lan yapıyon yakalanma bari hohahahhaahaaha '' diyecek en fazla.![]()
ıyı yasayın gorun o zamanArkadaşı ne diye arayacak basit bi kıskançlık demiş onun için arayacakmış adam başkasıyla düşüp kalmış diyeceğim bunun üstüne ne diyecek
Sakın anlatma dedi diye konu sahibi sanıyor ki anlatınca adam rezil olacak. Adamın çevresine duyurma ihtimali var galiba arkadaşın, çevredeki kısmetler kaçar o zaman.Yakalanmama üzerine bir iki de taktik verir hatta yeri gelmişken.![]()
O nasıl intikam yahu.
Arkadasina soylerim diye intikam mi olur.
Bence salın gitsin, bulur zaten belasını. Ama yok illa intikam alacağım diyorsanız biraz daha yaratici olun.
Sosyal medya hesaplarını patlatin, telefon nuamrasini umumi tuvaletlere 'ara beni boya beni' diye yazin, son bir yemege çağırıp pizzasina tukurun
Boşverin gitsin, size de gecmis olsun.
O nasıl intikam yahu.
Arkadasina soylerim diye intikam mi olur.
Bence salın gitsin, bulur zaten belasını. Ama yok illa intikam alacağım diyorsanız biraz daha yaratici olun.
Sosyal medya hesaplarını patlatin, telefon nuamrasini umumi tuvaletlere 'ara beni boya beni' diye yazin, son bir yemege çağırıp pizzasina tukurun
Boşverin gitsin, size de gecmis olsun.
Sakın anlatma dedi diye konu sahibi sanıyor ki anlatınca adam rezil olacak. Adamın çevresine duyurma ihtimali var galiba arkadaşın, çevredeki kısmetler kaçar o zaman.![]()
Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
rezil edeceğin arkadaş erkek mi ?
Erkekler arasında şöyle bir şey var. Aldatmak erkeğin ihtiyacı...
Malûm Ben aldatıldıktan sonra baya bi boşluğa düşüp herkese derdimi anlatmiştim. Kiz arkadaslarim " lanet olsun o pislige senin gibi bir kadina bu yapilmaz" derken , erkek arkadaslarim " yakalanmasi kötü olmus. Bu evlilik bir daha dikis tutmaz. En iyisi ayrilmak . Aldatmak da bir ihtiyac " vb. Demislerdi.
Hiç sanmıyorum açıkçası. En fazla bir iki konuşur geyiğini yapar rafa kaldırırlar meseleyi.Sakın anlatma dedi diye konu sahibi sanıyor ki anlatınca adam rezil olacak. Adamın çevresine duyurma ihtimali var galiba arkadaşın, çevredeki kısmetler kaçar o zaman.![]()
Hiç sanmıyorum açıkçası. En fazla bir iki konuşur geyiğini yapar rafa kaldırırlar meseleyi.
Bir erkeğin, arkadaşının aldatma olayini dedikodu malzemesi yapip etrafta konuşmasına şahit olmadım ben hiç. Aksine bu konularda sözsüz bir anlaşmaları var gibi sadıklar birbirlerine.
Birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını biliyor sonra da akşam birbirlerinin evine gidip yengelerin ikram etttiği çayı içiyorlar yüzsüzce.
Kadının da erkeğin de aldatma potansiyeli vardır. Hepimiz bir gün aldatabiliriz, başımıza ne geleceği belli değil.belkide öyle diyecek ama bilsin gerçeği. E o zaman her erkek aldatıyormu ya? Af Mı edelim o zaman? Biz cinsellik anlamında birşey yaşamadık gelmiş diyoki sana böyle bişeyi nasıl söylerim sana kıyamam böylesi çok daha iyi oldu tabi dedim.Düzgün aldatmayacak erkek yok mu gerçekten ya
Haklısın ama yine de yayılıyor be, kulağıma kimlerin neleri geliyor. Ben gibi asosyal bile duyuyorsa, herif korkmakta haklı.Hiç sanmıyorum açıkçası. En fazla bir iki konuşur geyiğini yapar rafa kaldırırlar meseleyi.
Bir erkeğin, arkadaşının aldatma olayini dedikodu malzemesi yapip etrafta konuşmasına şahit olmadım ben hiç. Aksine bu konularda sözsüz bir anlaşmaları var gibi sadıklar birbirlerine.
Birbirlerinin tüm kirli çamaşırlarını biliyor sonra da akşam birbirlerinin evine gidip yengelerin ikram etttiği çayı içiyorlar yüzsüzce.
Sadece 1,5 aylıkmıymıs e flörttür o sevgililik değildr1.5 aylık hiç görüşmediğiniz (görüştüğünüzü söyleseniz de pek inandırıcı gelmedi) biri için mi bu ergenvari eylemde bulunacaksınız gerçekten? Daha adamı tanımıyorsunuz ama arkadaşının aldatmasını olumsuz karşılayacağından eminsiniz.
asıl merak ettiğim aldatıldığınızı nasıl anladınız? Gerçekten bir aldatma var mı yoksa kıskançlık krizini aldatma olarak mı yorumluyorsunuz ben emin olamadım.
Ben yıl diye okudumSadece 1,5 aylıkmıymıs e flörttür o sevgililik değildr
Haklısın ama yine de yayılıyor be, kulağıma kimlerin neleri geliyor. Ben gibi asosyal bile duyuyorsa, herif korkmakta haklı.
belkide öyle diyecek ama bilsin gerçeği. E o zaman her erkek aldatıyormu ya? Af Mı edelim o zaman? Biz cinsellik anlamında birşey yaşamadık gelmiş diyoki sana böyle bişeyi nasıl söylerim sana kıyamam böylesi çok daha iyi oldu tabi dedim.Düzgün aldatmayacak erkek yok mu gerçekten ya
1.5 aylık hiç görüşmediğiniz (görüştüğünüzü söyleseniz de pek inandırıcı gelmedi) biri için mi bu ergenvari eylemde bulunacaksınız gerçekten? Daha adamı tanımıyorsunuz ama arkadaşının aldatmasını olumsuz karşılayacağından eminsiniz.
asıl merak ettiğim aldatıldığınızı nasıl anladınız? Gerçekten bir aldatma var mı yoksa kıskançlık krizini aldatma olarak mı yorumluyorsunuz ben emin olamadım.
Var aldatmayacak erkek. Ben artık bu işin uzmanı oldum. Bir erkek bir kadını kaybetme korkusu taşırsa asla aldatmıyor. Kadının karakteri kendine çok değer vermesi ve kendine yetebilmesi gerekiyor.
Aldatmaları bile sınıflandırabilirim
1. Karaktersiz erkek aldatması = geçmişteki hayatında hızlı yaşamış ve çok sevgili edinmişse kesin aldatır.
2. Cinsellik aldatması = adamın libidosu tavandır, ve yine geçmişinde karanlık işler vardır kesin aldatır
3. Sorunlu evlilik aldatması = evlilikte kadının kendine özen göstermemesi, kadınlık rolünden sıyrılıp annelik rolüne bürünmesi, iliskide tatminin azalması, kadının çok aileci olması kocasını ikinci plana atması ( bu aldatma türü duygusal değilse affederim ben)
4. Yasanmamisliklari yasama içgüdüsü ile aldatma ( bu benim aldatilma şeklim ve affedemem artık) erkek yalnız büyümüş hiç sevgilisi olmamış hiç arkadaş ortamında bile duygularını yaşamamış falan olunca 30 yaşından sonra bi özgüvenler bi orta yas bunalimii derken hooop tamamen farklı bir kişilikte kendini bulup aldatıyor.
Çok var aslında ama aklıma bunlar geldi.
Bir erkek kendine yetiyorsa özgüveni sağlamsa, pipisiyle değil de mantığıyla hareket ediyosa, kendine ozsaygisi varsa, sevmeyi biliyorsa ve seViliyorsa asla aldatmaz. Bunu anlamak için de geçmiş ilişkilerine bakmak lazım. Geçmişinde uzun süreli ilişkileri olan ve sicilinde aldatması olmayan erkekler güvenilirdir. Ben artık böyle bir çıkarım yaptım gözlemlerimden ve yaşadıklarımdan.
Dipnot = cevremde aldatilmamiş çok arkadaşım var. Erkek ilişkiden vazgeçince aldatıyor ya da karaktersizse