Evet evet mesajlarını göstereyim isterseniz yalvarış yakarışlarını filan ne kadar değişik insanlar var şu kk da ben şok. Konumdan da çıkamıyosunuz ne yarışa girdiniz pes
Acil aramalisin. Bence adami isten de atarlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet mesajlarını göstereyim isterseniz yalvarış yakarışlarını filan ne kadar değişik insanlar var şu kk da ben şok. Konumdan da çıkamıyosunuz ne yarışa girdiniz pes
Acil aramalisin. Bence adami isten de atarlar.
Anladım. Amacınız eski sevgilinizden değil diğer kadından intikam almak. Konunun başında anlamalıydık bunu aslında.
Anladım. Amacınız eski sevgilinizden değil diğer kadından intikam almak. Konunun başında anlamalıydık bunu aslında.
O öyle olmuyor işte.. erkeklerin çoğunluğu bunu ayıp olarak görmüyor anlamıyor musunuz ?dönsün işte bu benim ayıbım mı :)) ne güzel yakalamışım aklı da yokmuş derler
Evet evet öyle o yüzden kadının adını vermiycem demişim önceki mesajlarda
beni anlamadınız yakın arkadaşı gidip kime söyleyecek yahu öyle bi niyetim olsa tüm rehberi eşimde herkese söylerdim. Ben sadece o arkadaşı gerçeği bilsin istiyorum o kadar
O öyle olmuyor işte.. erkeklerin çoğunluğu bunu ayıp olarak görmüyor anlamıyor musunuz ?
Tamam inandık biz de isim vermeyeceğinize.
yahu ben anlatamıyorum asıl ayıp olarak görsün veya görmesin bu benim umurumda değil yalan söylemiş ve arkadaşı benle konuşmak istemiş bunun için gerçeği söylemek istiyorum. Ne düşündüğü zerre umurumda değil
Arkadaşları bilse nolur bilmese ne?Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Kadının ne sucu varsa sevgilisi bekarm, sevgilim yok, takıldığım yok deyip ilişki yaşadysa neyyseeee.. biz anlmıyoruz zatenAnladım. Amacınız eski sevgilinizden değil diğer kadından intikam almak. Konunun başında anlamalıydık bunu aslında.
İntikam kelimesinin tam anlamını biliyor musunuz ? bunu yaparsanız ne olacak ki hemen şimdi yapın ne arkadaşı sallar konuyu ne de eski erk arkadaşınız. Yatakta basmadıysanız onun için basit kıskançlık seviyesinde olması normal. Yine öyle anlatacaktır, kaldı ki arkadaşıyla ilişkisinden size ne ? arkadaşıyla bunun için küsecek mi görüşmeyecek mi . umarım 83 lü değilsinizdir.
Konudan tek intikam sonucu bu şekilde çıkıyor. Adamdan intikam almak için arkadaşına şikayet etmek çok saçma yahuKadının ne sucu varsa sevgilisi bekarm, sevgilim yok, takıldığım yok deyip ilişki yaşadysa neyyseeee.. biz anlmıyoruz zaten![]()
Kadının ne sucu varsa sevgilisi bekarm, sevgilim yok, takıldığım yok deyip ilişki yaşadysa neyyseeee.. biz anlmıyoruz zaten![]()
Eski eşiniz çok değerli bir insanı kaybetmiş üzüldüm onun adına her sözünüz çok kıymetli maşallah...
Arkadaşları bilse nolur bilmese ne?
Cinsellik amaçlı aldatmak nasıl oluyo
Aldatmayı sınıflandırıyormuyuz?
Unut gitsin
Ben de onu kaybettim maalesef. Boşanana kadar mükemmel biriydi. Boşanma anında içinden canavar çıktı. Neyse bitti gitti geçmişte kaldı
Bana böyle bir mesaj gelse, senin manyak ne diyo ya derim kendi arkadaşıma. Şunu başımdan al derim. Siz ayrılmışsınız bana ne mesaj atıyor , iyi ki ayrılmışsın kanka kız takıntılıymış derim. Üstüne manyak manyak geyikler döner. şöyle demez yani aaa ne kadar da çirkin bir davranış bana kıskançlık dedin halbuki başka kadınla nik nik yapmışsın. ayy senin pipin mi vardı şok oldum bro, kız söyledi aldattı dedi. Benim için bittin küstüm artık sana hayatımda 1 defa konuştuğum kıza ihanet edemezsin arkadaşlığımız bunu kaldıramaz. bunu mu diyecek ne diyecek ?
ilişkyi bitirdim zaten sadece bunu yapmak istiyorum
ayrılık sürecinde canavarlaşıyorsa iyi biri değildir sanki![]()