İntikam yada rezil etmek istiyorum?

Ceylin karamelize şimdi biz muneye isim vericez sorun yoktur umarım
Ben vahşet teamden vander
İkisi aynı kişi miymişşş 😮
bu kızcağız da ne taktı altı üstü iki aylık ilişkiye yahu. Bin kez boşver yol ver dedik burda 🙄

Bende intikam falan diyince senaryo kurulur haftalarca çalışılır, burnu bir daha iylesmemecisine sürtülür tarzı bir plan beklemiştim ya 🙄 bumu olcak yani intikamınız? 🧐
Arkadaşına anlatınca arkadaşı onu dışlayacak, diğer arkadaşlarına da anlatıp dışlatacak ex yalnız kalıp yalnız ölecek gibi bir senaryo kurmuştu muhtemelen konu sahibi her ne kadar inkar etse de.

Ben intikam aldım daha doğrusu aldığımı sandım kendi kendimi rezil ettim. Bırak git bakla arkana en büyük intikam sensiz kalması

Arkadaşına anlatınca arkadaşı onu dışlayacak, diğer arkadaşlarına da anlatıp dışlatacak ex yalnız kalıp yalnız ölecek gibi bir senaryo kurmuştu muhtemelen konu sahibi her ne kadar inkar etse de.
Birkaç sene önce aldatılarak ayrıldım. (Eski) erkek arkadaşımın başka bir kız arkadaşı daha varmış :D Sonrasında fark ettim ki arkadaşlarından bazıları bu durumu biliyor. (diğer kız arkadaşı ile hep beraber takılmışlar, buluşmuşlar vs fotoları gördüm) ki o arkadaşları ben de tanırdım sürekli beraber görüşürdük. Hiç çaktırmadılar sağolsunlar. Bazı arkadaşları ise bilmiyordu. Ama sonuç olarak bilenler de bilmeyenler de eski erkek arkadaşımla ilişkisini falan kesmedi, gayet görüşmeye devam ettiler. O iş öyle yürümüyor yani, konu sahibi boş hayallere kapılmış ne yazık ki

Ne bileyim ya ben sadece bir kere intikam aldım, adam 50 yaşına geldi neredeyse, hala birine güvenip evlenemedi 😂😂😂😂

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
Muhatap olma ignore et

İkisi aynı kişi miymişşş 😮
bu kızcağız da ne taktı altı üstü iki aylık ilişkiye yahu. Bin kez boşver yol ver dedik burda 🙄
Yalvardı ağladı diyo ya, ahahahaha. Sanki kapısında yattı, penceresinden bir kamyon gül döktürdü, üzüntüden 50 kiloya düştü sanki adam. Altı üstü totoyu koltuğa yayıp telefon açmış.

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisiydi sevgilimin güya cinsellik amaçlı aldattığını öğrendim yakaladım. Af diledi tabi affetmedim. Yakın arkadaşı vardı ilişkimizi bilen. İşte bi kez telefonda konuşma fırsatımız olmuştu çok şanslısın demişti birde. Neyse arkadaşına da olayı basit bir kıskançlık vakası gibi anlatmış. Arkadaşı beni aramak istemiş bu izin vermemiş.tabi yediği naneler çıkacak piyasaya. Ben tamamen heryerden engelledim bitirdim. Ama arkadaşın rezilliğinden bahsetmek istiyorum içten içe. Mesaj atsam mı sizce? Sadece gerçeği bilmeni istedim diye. Bilsinler ne pislik olduğunu kendini çok düzgün tanıtır çünkü
içinde kalacaksa eğer yazabilirsin ama konu uzar haberin olsun. onun yerine temizce işin içinden çıkmak daha akıllıca olabilir.

Yalvardı ağladı diyo ya, ahahahaha. Sanki kapısında yattı, penceresinden bir kamyon gül döktürdü, üzüntüden 50 kiloya düştü sanki adam. Altı üstü totoyu koltuğa yayıp telefon açmış.
Bu dediklerinizi yapsa dahi o adamdan bir yol olmazdı zatennnn :D kızcağız diğer hesapta yazdıklarından tepki görünce burdan yazmış ama yine linç yedi :D hesap değişse ne olur kafa aynı kafa :) 2 aylık yaşanmışlık ilişki bile sayılmaz benim nezdimde

Back
X