intikam ?

afable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
225
0
46
Sakarya
kızlar bunlar bi sekilde rahatsız olmamalılar benim varlıgımdan o varken ben rahatsız oluyodum yani arayıp sormasına napabilirim bişeler yapim diyorum sizce böle benim yaptıgımı bilmesin ama haketti

kızlar bunlar bi sekilde rahatsız olmamalılar benim varlıgımdan o varken ben rahatsız oluyodum yani arayıp sormasına napabilirim bişeler yapim diyorum sizce böle benim yaptıgımı bilmesin ama haketti

canım anladık ne demek istediğini

yeni bi hat al msjlar at sürekli demem rahatlatır seni belki ama boşver Allahlarından bulsunlar diip konuyu kapatmak en iisi bence

Sende bi erkek arkadaşınla yalandan sevgili taklidi yap, gözlerinin önünde mutluluktan öl geber

Bunları yapıcak kadar değer veriyo musun ki hala önce onu düşün bence en iyisi görmezden gelmek hepsinden kötüdür emin ol :)

ne intikamı ya bırakın bu işleri senin olsaydı seni gerçekten sevseydi gitmezdi zaten daha neyin intikamı salla sevgili ara kendine buna ayıracağın vakte kadar doğru insanı bulur görüşürsün

ne kadar intikam düşünürsen kendinden, mutluluğundan ödün verirsin.

en iyi intikam tekrar ulaşamayacağı kadar yükseklere çıkmaktır.
her şekilde kariyer, iş, para, güzellik, giyim vs.

ne kadar intikam düşünürsen kendinden, mutluluğundan ödün verirsin.

en iyi intikam tekrar ulaşamayacağı kadar yükseklere çıkmaktır.
her şekilde kariyer, iş, para, güzellik, giyim vs.

inş öle olur bi sınavım var yükseltmem için kendmi onun sonucunu bekliyorm inş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…