• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

intikam

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
birisinden çok nefret ederseniz, ve zamanında size kötülük kapmışsa, yıllar sonra intikam alma ortamı yaratılırsa intikam alırmısınız almazmısınız?

ikilemdeyim.
ama intikam alırsam çok fena birşey olacak. yani bana yaptığının 10 katı gibi birşey.
almayı düşünüyorum çünkü ben akrebim, unutmam hiç :ssz:

ben almam,alamam benim öfkemde nefretimde anlıktır , yıllar sonrasına kadar kin gütmem o karşımdakine değil bana yüktür bence tabi :) en etkili intikam affetmektir ve Allaha havale etmek ben böyle düşünüyorum:)burcum da yay

napardım bılmıorum sımdı, içimde oyle bi hınç falan yok. ne desem yalan olur.
senı forumdan tanıdıgım kadarıyla konusayım. sen o fırsatı kacırırsan kudurursun, kendı kendını yersın, her dakıka ulan ben fırsatı nıye kullanmadım dıye kendıne kızarsın..:27:

ben almam,alamam benim öfkemde nefretimde anlıktır , yıllar sonrasına kadar kin gütmem o karşımdakine değil bana yüktür bence tabi :) en etkili intikam affetmektir ve Allaha havale etmek ben böyle düşünüyorum:)burcum da yay

ben hala düşünüyorum.
her an yapabilirim :ssz:

napardım bılmıorum sımdı, içimde oyle bi hınç falan yok. ne desem yalan olur.
senı forumdan tanıdıgım kadarıyla konusayım. sen o fırsatı kacırırsan kudurursun, kendı kendını yersın, her dakıka ulan ben fırsatı nıye kullanmadım dıye kendıne kızarsın..:27:

aslında şimdide alabilirim intikamımı, bi kaç ay sonrada.
yani düşünmek için bol bol vaktim var :1:

Eğer sonrasında onun yaptığını affettirecek birşey olmamışsa tabi ki alırım intikamımı,10 katı olması daha iyi,tadından yenmez...

Eger tek kendı üzülecekse alırdım evet

Ama sucu olmayanlarda onunla beraber uzulecekse hayır

Nasılbı ıntıkam oldugunu bılemedıgım ıcın bıde az cok forumdan tanıdıgım ıcın senı sankı cok acı olacakmıs gıbı

Bosversen cok mu uzdu kı senı

Hatasını da anlamadı muhtemelen bu kadar ıntıkam duyduguna gore

alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52:

unutmadıysam eğer,hatırladıkça içim de cız ederse alırımmmmmm

ama eğer amannn almasam da olur dersem yani o ruh halim mevcütsa almayabilirim...

Almam, görsem de tanımam, yok sayarım :1:

ben melek değilim ama :1:

Eğer sonrasında onun yaptığını affettirecek birşey olmamışsa tabi ki alırım intikamımı,10 katı olması daha iyi,tadından yenmez...

yoo hiçbişey yapmadı ondan sonra.

Eger tek kendı üzülecekse alırdım evet

Ama sucu olmayanlarda onunla beraber uzulecekse hayır

Nasılbı ıntıkam oldugunu bılemedıgım ıcın bıde az cok forumdan tanıdıgım ıcın senı sankı cok acı olacakmıs gıbı

Bosversen cok mu uzdu kı senı

Hatasını da anlamadı muhtemelen bu kadar ıntıkam duyduguna gore

evet zamanında beni çok üzdü.
onunda canı yanacak, etrafındakilerinde.

alırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52:

unutmadıysam eğer,hatırladıkça içim de cız ederse alırımmmmmm

ama eğer amannn almasam da olur dersem yani o ruh halim mevcütsa almayabilirim...

almasam olmaz.
içimde kalır.benimle oynamak neymiş görecek hanımefendi.
ilk adımımı attım :ssz:

alırdım ama bunu fırsatçılık şeklinde yapmazdım. yani kötü bir gününü beklemezdim intikamımı almak için o ortamı ben yaratırdım. eğer çok kötü bir durum varsa ve düşene de bir tekme ben vurayım gibi bir ortam varsa almazdım intikamımı daha uygun bir zamanı beklerdim. etik anlayışıma tüküreyim :) intikam ve etik aynı cümle içinde bile olmuyor ama neylersin. içimde kalıp beni zehirleyeceğine karşıdakini zehirlesin:47:

ben de hiç unutmam yapılanı iyi ki de unutmam,bi fırsatım olsaydı asla kaçırmazdım

alırdım ama bunu fırsatçılık şeklinde yapmazdım. yani kötü bir gününü beklemezdim intikamımı almak için o ortamı ben yaratırdım. eğer çok kötü bir durum varsa ve düşene de bir tekme ben vurayım gibi bir ortam varsa almazdım intikamımı daha uygun bir zamanı beklerdim. etik anlayışıma tüküreyim :) intikam ve etik aynı cümle içinde bile olmuyor ama neylersin. içimde kalıp beni zehirleyeceğine karşıdakini zehirlesin:47:

zor gününde değilki. tam tersi en güzel günlerini yaşıyor ve onun mutluluğu benim elimde.
şıp diye bozabilirim herşeyi. :ssz:

Valla ben asıl konuyu çok merak ettim yaww..:26:bu kadar kızdıracak ne yaptı bu şahıs??

bende detayları cok merak ettim ...intikam planını da ...

herşeyi merak ettim

meraktan öluyorummmm:24::52:

Back
X