- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ooo ok..ok...sakin sakin..gidin alın intikam filan tamammm...myflower75 siz yardımcı olmuyosunuz yaptığınız alaylı yoruma bakın çok şükür devrelerim sağlam fırsatım olsaydı gösterirdim size ve normal eleştiriye açığım alaya ve dalgaya değil !konu açıp açmama konusunda sizden fikir istemedim kendinize saklayın
ohh beni anlayan çıktı sonunda sağol canım evet bisey yapmadan rahat olamıycam yaşadığım acıyı yaşasın zaten Allah'a havale ettim ama napıyım film değilde:) varsa bişey sende fikir verBen yapardım sanırım, öyle Allaha havale edip önüne baksaina izin vermem. Önce bana yapılanı yaşasın, sonra bulsun allahindan. Ama sende filmmi yaziyosun napiyosun kız uçma
bide burda fikirlerimiz değişiyo benim sevgili olduğum benimle evlenme planları kuran bi adamın hatta nişanlı eksi beni ararsa o adama defol ol eksine git derim midem almaz o insanı şekerimvalla benim evleneceğim adamın eksi beni arasa ve ağzına geleni saysa. seninle eğlenmiş benimle evlenior güle güle şekerim derim
yapıyorum yaparımda peki lütfen siz leveli yükseltin görelim
peki
Elinden emziği alınmış çocuk gibi.Derdini mi paylaşıyosun yoksa ali kıran baş kesenlik mi yapıyosun nedir yani ??
o işin esprisi ya :)varoş derken varoşvari yorumlarınızı kendinize saklayın ayrıca siz neye dayanarak hakaret etme hakkını kendinizde görüyosunuz saygılı olun
ohh beni anlayan çıktı sonunda sağol canım evet bisey yapmadan rahat olamıycam yaşadığım acıyı yaşasın zaten Allah'a havale ettim ama napıyım film değilde:) varsa bişey sende fikir ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?