İntikamcı erkekler

jane66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
20
9
1
34
Kötü bir ilişki tecrübesi olup sonra önüne gelen kızdan intikam almaya çalışan, obje muammelesi yapan , kalplerini kıran, erkekler çıktı mı karşınıza ? Evlilik fikrini sevme sevilme fikrini tamamen kafalarından silmiş aşka inanmayan erkekler çıktı mı karşınıza ? Bunlar da bebekti nasıl bu hale geldiler ?

Dilek Önderin de şöyle bir yazısını gördüm ; http://www.gazetevatan.com/dilek-onder-215017-yazar-yazisi-erkekler--sik-olmaz-cunku---/

Bu tip erkekler nasıl yola getirilir ? 26 yaşında bir erkek kardeşim var o da şimdi böyle. Kötü bir ilişki tecrubesi oldu. Tam kadın düşmanı . Nasıl yola getirilir bu tip erkekler ?

Çıktı. İki sene boyunca uğraştım. Debelendim. Debelendi. En son istediğim kıvama gelince ayrıldık. Ertesi sene de başkasıyla evlendim. İyi ki ayrıldım da şimdiki eşimle evlendim.

Ona sorun bence: annesi, ablası ya da kız kardeşi için de böyle düşünüyorsa... düşünmeye devam edebilir.

26 yaşında demeseydin tamamdı. O artık baya yetişkin. Zaten değişmez de. Belli ki gerçek aşkı da tatmamış. Böyle saçma davranıyor.

Ama 26 yaşına kadar bi erkeğe bi kadına karşı davranışları öğretemediyseniz, bundan sonra zor. Bunu öğretmek ailenin görevi sizin de değil gerçi. Ama şunu unutmayın;

Yetiştirdiğiniz her bir sorunlu erkek çocuğu bu topluma derttir. Nefretinin boyutuna göre öldüredebilir, çocuklarını sevgisiz yetiştiredebilir. Her şeyi de yapabilir. Sonuçta etki ettiği kesim birden çok. Erkek çocuklarına insan olmayı öğretin. 26 yaşındaki adam artık düzelmez. Kadın düşmanıdır.

Çıktı.
Üzerinden aylar geçti hala seviyorum onu. Ama kalbime taş basıyorum ne görüşüyorum ne konuşuyorum. Çünkü bir cacık olmaz ondan.
Bir insanı kendi değişmek istemediği sürece dışarıdan müdahale ile değiştiremezsin. Ne yapacaksın kalbine iyilik tohumları falan mı ekeceksin?

Evet, boyle bir adamla kesisti yollarimiz bir donem. Bu adamlar oyle tas kalpli, oyle vicdansiz, oyle gaddar ki... Kadina bakislari les gibi. Kadin etinden, sutunden, yununden yararlanilacak bir obje onlar icin.

Boyle bir adam yola gelmez.

Ben şahsen eğitime ya da yola gelmeye ihtiyacı olmayan zaten farkındalığı yüksek oturmasini kalkmasını bilen adamlarla ilişki yaşanması taraftarıyım. Anasının babasının terbiye edemediğini ben mi edecegim. Bu vaka sadece kadınların efendi erkek yerine p.c tercihi vakası. Efendi erkeği seçin harap olmayın hanımlar.

Çıktı, çıkmaz mı :) Flört olarak da çıktı, arkadaş olarak da.

Bir arkadaşım öyle mesela. Evlilik hazırlıklarındayken aldatıldığını öğrendiği için o günden sonra ciddi ilişkileri kesti. Görüştüğü kadınlarla sevgililik bağı olmadan görüşüyor. Çok kibar, nazik bir adamdır, öyle obje muamelesi yapmaz ama baştan dürüst olur. Benim sevgililik ilişkisi niyetim yok, bu şekilde görüşmeyi kabul ediyorsan devam edelim yoksa kalbini kırmadan bitirelim diye.

Ha çoğu öküzün önde gideni oluyor o ayrı.

Kardeşiniz başka konu ama karşınıza flört olarak böyle bir adam çıkarsa hiç uğraşmayın direkt ölü taklidi yapın.

Back
X