intikamimi aldim

Bazı konuları okuyup millette ne sabır var diyorum
Bu konu da onlardan 2 yıl ha helal olsun

Zaman yahu nE kıymetli şey bi bilseniz.

Öff okurken daraldım valla kusura bakmayın da nasıl çektiniz bu çocuğu bunca sene kendinizden onca fedakarlık yaparak bir de. Siz de intikam aldım diye aldattı diye iftira mı attınız orayı tam anlamadım ama bu da hoş bir şey değil. İntikamı falan bırakıp kendi yolunuza bakın, görüşmeyin daha da ondan hayır gelmez size.

İnsan ben ne yazmışım nasıl yazmışım diye bakar öyle açar konuyu.

Asıl üzüntü veren de bir kaç kişi dışında kimse bundan rahatsız olmamış.
Hemde çok fena rahatsız oldum onunla ilgili yazacaktım da ağlayan fotosunu atması beni bitirdi

Konu sahibi okuma yazmayı yeni öğrenmiş olabilir. Başka mantıklı açıklama getiremedim. Konu zaten ilkokul bir seviyesinde. Böyle bakınca her şey yerine oturuyor sanki.

Şöyle bir şey de var,Türk olup Türkçe'yi düzgün konuşmayan-yazmayan insanları uyaranlara karşı bazı kesim hemen bir avukat kesiliyor.(Buna mı takıldın,açık arama v.s.)Belki çoğu insan bu sebepten ses çıkarmıyor,belki de rahatsız olmuyor.

Düzgün yazmak zorunda değillermiş. Resmi yazışma değil internet ortamıymış burası.
Ne söylesek boş, o yüzden vazgeçtik artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…