- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Asagilik kompleksi var sanirim. Daha flort ederken boyle sozler sarfeden insan evliyken neler soyler dusunemiyorum bile. Gercekten seven insanlar karsisindaki kirarim diye akli cikar.iki yil kendimi parçaladim her dk sorun buldu acik giyiniyosun dedi onceden iki tane sevgilin olmus dedi bacaklarin kalom dedi sen cocuk bakamazsin dedi sen yemek yapamazsin dedi onu sevdigime inanmadi zayifladim makyaj yaptim onun icin bi sene kafeye bile gitmedim para toplayıp guzel kıyafetler aldim sirf beni begensin diyr değişmedi bu sefer de sorunlarim var diyip ayrıldı ayriliyordu bi gun sonra geri dönüp evlilik hayali kuruyor ni hagta sonra yine ayriliyordu ne mi oldu duzelir mutlu oluruzdemeyi biraktim iki sene emek verdim olmalo artik inadimi biraktim cunku asil sesebep onin benim kadar zeki olmamasi benim ona gore daha guzel olmam gibi şeyledi beni kaldiramadi onceden kimse cikma teklifini kabul etmemis disini bile haftada uc kerr fircaliyormus neyse biraktim bu salagi mesa falan atmadim iki gun mesaj atti cevap vermedom delirdi aglayan fotografini atti asigim sana bilmem ne aldim screen instagrama attim arkadaşlarima ve aileme de aldatti ayrildim dedim ki bi sene ailnnenle taniscam diye yalvardi eve gel dedim tamam geldi sonra ben zorls getirmisom evlenmek zorunda degilmis anneme yazin nisan yapalim demisti kemdidi boylelikle bitirdim munkunse benim gibi yapmayin diye yazıyorum degismiyolar hrp ayni bu turler
Ağlarken foto çekip yollamış. Allah aşkına yüklesene buraya biz de gülelim
bi de stajyer avukat bu malHaftada uc gun dis fircalamak ve aglayan fotograf atmak.
Ozur dileyerek soyluyorum midem bulandi. Bence siz sukredin birtigine.
Bunlar icin degismiceksin cidden neysen o seviyosa boyle sevcek ben hep boyle soylerimiki yil kendimi parçaladim her dk sorun buldu acik giyiniyosun dedi onceden iki tane sevgilin olmus dedi bacaklarin kalom dedi sen cocuk bakamazsin dedi sen yemek yapamazsin dedi onu sevdigime inanmadi zayifladim makyaj yaptim onun icin bi sene kafeye bile gitmedim para toplayıp guzel kıyafetler aldim sirf beni begensin diyr değişmedi bu sefer de sorunlarim var diyip ayrıldı ayriliyordu bi gun sonra geri dönüp evlilik hayali kuruyor ni hagta sonra yine ayriliyordu ne mi oldu duzelir mutlu oluruzdemeyi biraktim iki sene emek verdim olmalo artik inadimi biraktim cunku asil sesebep onin benim kadar zeki olmamasi benim ona gore daha guzel olmam gibi şeyledi beni kaldiramadi onceden kimse cikma teklifini kabul etmemis disini bile haftada uc kerr fircaliyormus neyse biraktim bu salagi mesa falan atmadim iki gun mesaj atti cevap vermedom delirdi aglayan fotografini atti asigim sana bilmem ne aldim screen instagrama attim arkadaşlarima ve aileme de aldatti ayrildim dedim ki bi sene ailnnenle taniscam diye yalvardi eve gel dedim tamam geldi sonra ben zorls getirmisom evlenmek zorunda degilmis anneme yazin nisan yapalim demisti kemdidi boylelikle bitirdim munkunse benim gibi yapmayin diye yazıyorum degismiyolar hrp ayni bu turler
Ağzıda amma pismiş ergen kılıklının
İnsan bi dudağını falan büker ağlarkenbuyrun ağlarken fotosu
Anlamadım burnundan mı ağlıyor?buyrun ağlarken fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?