• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intralipid diye serun dan duyan varmi?

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
amerikada cok kiside cok sayida basarisiz denemelerden sonra uygulaniyormus

bagisiklik sistemini en düsük hüzeye indiriyormus???

almanyada da bazi yerler bunu uyguluyor

TR de varmi bu uygulama?

amerikada cok kiside cok sayida basarisiz denemelerden sonra uygulaniyormus

bagisiklik sistemini en düsük hüzeye indiriyormus???

almanyada da bazi yerler bunu uyguluyor

TR de varmi bu uygulama?

Çok geç bir cevap olacak ama ben de yakın zamanda haberdar oldum.Maalesef daha yapanına, anlayanına rastlamadım. Ne olduğunu da bilmiyorlar.
Bir kez Adana'da başarısız bir denememiz olduktan sonra Amerika'da yaptığımız tüp bebek uygulamasında serum şeklinde 1 saat içinde verdiler. Bağışıklık sisteminde bir problem varsa bunu en aza indirgeyerek hamile kalmanıza yardımcı oluyor.
Şu anda 1 aylık hamileyim ve 1 hafta içinde burada tekrar serum verilmesi gerekiyor. Umarım eczanelerde bulurum. Araştırıyorum şu anda serumu.

Çok geç bir cevap olacak ama ben de yakın zamanda haberdar oldum.Maalesef daha yapanına, anlayanına rastlamadım. Ne olduğunu da bilmiyorlar.
Bir kez Adana'da başarısız bir denememiz olduktan sonra Amerika'da yaptığımız tüp bebek uygulamasında serum şeklinde 1 saat içinde verdiler. Bağışıklık sisteminde bir problem varsa bunu en aza indirgeyerek hamile kalmanıza yardımcı oluyor.
Şu anda 1 aylık hamileyim ve 1 hafta içinde burada tekrar serum verilmesi gerekiyor. Umarım eczanelerde bulurum. Araştırıyorum şu anda serumu.
Immunologic Treatment |

Bu da konuyla ilgili link.

almanyada bircok kisi yapiyor artik simdi bunu...
bagisiklik sistemi ya kortsionla indiriyorlar yada bu serumla

biz 7 denemede co culture ve intralipid yaptik

hangisi bize yaradi bilemiyorum..

allahin izniyle de tuttu..

Back
X