Bu ara dozları dr lar farklı farklı belırlemıs kımısı bı hafta once baslatıyo haftada bı defa transfer gubu bidefa sonra tutarsa 12.haftaya kadar 15günde bır fılanAdı ne serumum ben kendim yaparım bir de hangi günler yapılıyor ben hamileyim ama sorunlu kanamam var dondurulmuş deneyecegim p zaman yaptırmak istiyorum
Merhaba bebegin hayırlı olsin öncelikle.Ben varımmm. 2. Denememde tuttu çok şükür ve bence kesinlikle bu serum sayesinde.
Size şöyle anlatayim. Bu serumu olmadan önce 9 olan feritin değerim 55 e firlamisti. Endokrin dr um çok şaşırdı naptin sen dedi kan ilacı felan mı içtin.
Ben izmir kent hastanesi tup bebek merkezinde tedavimi gordum. Dr Dilek Aslan ı izmirde tup bebek merkezi arayan herkese tavsiye ediyorum.
450 tl idi serumun fiyatı
Ben varımmm. 2. Denememde tuttu çok şükür ve bence kesinlikle bu serum sayesinde.
Size şöyle anlatayim. Bu serumu olmadan önce 9 olan feritin değerim 55 e firlamisti. Endokrin dr um çok şaşırdı naptin sen dedi kan ilacı felan mı içtin.
Ben izmir kent hastanesi tup bebek merkezinde tedavimi gordum. Dr Dilek Aslan ı izmirde tup bebek merkezi arayan herkese tavsiye ediyorum.
450 tl idi serumun fiyatı
Merhaba bebegin hayırlı olsin öncelikle.
Bende dün transfer oldum 4. Tüp denemem
Transferden hemen sonra bi serum takıldı BEYaz renkli. Sorduğumda düşüğün olduğu için dendi. Aynı şey mi acaba. Bir tane de perşembe günü takilcak
Tebrık ederım canm..allah bagıslasın sana yavrunu..feritin degeri ne oluyo bılmıyorum canm..cd 56 na bakılmşnydı?serum eczanede 20tl ben kendım yapıyorum..benm dr ama gore bi anlamı yokmus bizde yok dediler arastrdm kendım buldm..bende negatıf cok malesef
Evet eczaneden aldık acilde taktırdık..ama reçetesiz takmazlar kadın dogum doktoruna yazdırırsa yaparlar canm.Serum kullandınız mı sizde
Eczaneden alıp kendiniz mi kullandınız peki
Öyle 20 tl lik bi serum mu bilmiyorum. Ben tüp bebek tedavimi dr dilek aslan ile sürdürmekte olduğum için kent hastanesinde oldum. Transferden 2 3 gün önce yaptılar. Bir daha da yapmadılar. 1 kez ödedim.Merhaba bu serumu Dilek Aslan da. Mı taktırdınız kaç defa takıldı her seferinde 450 tl mi ödediniz bende izmir de yim eczanelerde satışı Yok aslında fiyatı 20 tl miş serumun
Novart tup bebek merkezinde yaptırdımSiz nerde yaptırmıştınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?