İntralipid serum kullananlar?(gebelik serumu)

Canm tekrarlayan basarısz tüp bebek denemelerinde ve tekrarlayab düşüklerde bagısıklık sistemini düzenleyen bi serum..ıcınde soya sütü yunurta filan var..hıcbır yan etkisi yokmus..hatta onceden yogun bakım hastalarına verıyorlarms

Ben de araştırıyorum cd 56 diye bir test varmış o yüksek çıkar da uygulaniyormus ilk önce onu yaptıracağım

Şu hiç gebelik elde ettiniz mi evet yüzde 12 yazıyorlar ben çok zor ben kalıyorum kalınca da tm tutunmuyor

Yok hayr sadece bı defa kımyasal gebelık oldu onun dısında 5negatıf tüp bebek denememız var

Ben varımmm. 2. Denememde tuttu çok şükür ve bence kesinlikle bu serum sayesinde.
Size şöyle anlatayim. Bu serumu olmadan önce 9 olan feritin değerim 55 e firlamisti. Endokrin dr um çok şaşırdı naptin sen dedi kan ilacı felan mı içtin.
Ben izmir kent hastanesi tup bebek merkezinde tedavimi gordum. Dr Dilek Aslan ı izmirde tup bebek merkezi arayan herkese tavsiye ediyorum.
450 tl idi serumun fiyatı

Tebrık ederım canm..allah bagıslasın sana yavrunu..feritin degeri ne oluyo bılmıyorum canm..cd 56 na bakılmşnydı?serum eczanede 20tl ben kendım yapıyorum..benm dr ama gore bi anlamı yokmus bizde yok dediler arastrdm kendım buldm..bende negatıf cok malesef

Adı ne serumum ben kendim yaparım bir de hangi günler yapılıyor ben hamileyim ama sorunlu kanamam var dondurulmuş deneyecegim p zaman yaptırmak istiyorum

İntralipid serum canm her eczanede bulamıyoaun ama..smoflipid de aynı ıcındekıler fakrlı yok hangısnı bulursan..ben smoflipid buldm canm

Adı ne serumum ben kendim yaparım bir de hangi günler yapılıyor ben hamileyim ama sorunlu kanamam var dondurulmuş deneyecegim p zaman yaptırmak istiyorum
Bu ara dozları dr lar farklı farklı belırlemıs kımısı bı hafta once baslatıyo haftada bı defa transfer gubu bidefa sonra tutarsa 12.haftaya kadar 15günde bır fılan

Merhaba bebegin hayırlı olsin öncelikle.
Bende dün transfer oldum 4. Tüp denemem
Transferden hemen sonra bi serum takıldı BEYaz renkli. Sorduğumda düşüğün olduğu için dendi. Aynı şey mi acaba. Bir tane de perşembe günü takilcak

Merhaba bu serumu Dilek Aslan da. Mı taktırdınız kaç defa takıldı her seferinde 450 tl mi ödediniz bende izmir de yim eczanelerde satışı Yok aslında fiyatı 20 tl miş serumun

Siz nerde yaptırmıştınız acaba

Serum kullandınız mı sizde
Eczaneden alıp kendiniz mi kullandınız peki

Merhaba bu serumu Dilek Aslan da. Mı taktırdınız kaç defa takıldı her seferinde 450 tl mi ödediniz bende izmir de yim eczanelerde satışı Yok aslında fiyatı 20 tl miş serumun
Öyle 20 tl lik bi serum mu bilmiyorum. Ben tüp bebek tedavimi dr dilek aslan ile sürdürmekte olduğum için kent hastanesinde oldum. Transferden 2 3 gün önce yaptılar. Bir daha da yapmadılar. 1 kez ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…