Aşılama INTRALIPIT serumu HANGI ŞEHIRDEN NASIL BULA BILIRIM?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

shule shebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
150
91
28
37
rhaba arkadaşlar, ben tüp bebek tedavisindeyim_ transfer öncesı intralipit serumu kullanmam lazım_ ama maalesef tüp bebek merkezinde de yok, en kötüsu eczacıda bile yok. Lütfen yardımcı olur musunuz_ hangi şehirde, hangi eczacıdan bula bilirim?
Çok acil almam lazım, lütfen eczacıdan şu serumu bulan arkadaşlar varsa bana yardım etsin...

O ne serumuymuş öyle hem bulunması zor hem kullanman gerekiyo bende yaptrdım tüp bebek ama kullanmadım böyle bi ilaç

Bazı tup bebek merkez leri buluyor . Hangi sehirdesin.
PabucumunNicki PabucumunNicki o nasıl bir cevap arkadaş eczane eczane gezin dememiş belki bir fikri olan vardır diye sormuş . Tup bebek ne kadar stresli bir süreç yaşamayan bilemez . Terslemek için pusuda bekliyor burda bazıları . Konuyla ilgili bilgin yoksa yorum yapmazsin

Bazı tup bebek merkez leri buluyor . Hangi sehirdesin.
PabucumunNicki PabucumunNicki o nasıl bir cevap arkadaş eczane eczane gezin dememiş belki bir fikri olan vardır diye sormuş . Tup bebek ne kadar stresli bir süreç yaşamayan bilemez . Terslemek için pusuda bekliyor burda bazıları . Konuyla ilgili bilgin yoksa yorum yapmazsin
Terslemedim okursaniz tekrar burda vakit kaybetmemesi gerektigini eczacisinin bulabilecegi yaziyor.
Konuyla ilgili bilgimde bu bana akil degil konuya bilgi aktarin lutfen.

Önce kendi yazdıklarınızı okuyun sonra başkalarını bu konuda elestirirsiniz :KK66:
Okudum ne bir assagilayici kelime ne bir hakaret nede bir uzucu ifade hic biri yok yol gosterme ve burda vakit kaybetmeme onerisi var.

Sizin caniniz sıkılmis sosyal hayatinizda soyleyemediklerinizi sanalda soylemeye baslamissiniz.Bence bir konu acin polemik cekmis caniniz.

Okudum ne bir assagilayici kelime ne bir hakaret nede bir uzucu ifade hic biri yok yol gosterme ve burda vakit kaybetmeme onerisi var.

Sizin caniniz sıkılmis sosyal hayatinizda soyleyemediklerinizi sanalda soylemeye baslamissiniz.Bence bir konu acin polemik cekmis caniniz.
Sen sürekli bdv desin sanırım deneyimlisin devam et kendine yakışan cümleler kurabiliyorsun

O ne serumuymuş öyle hem bulunması zor hem kullanman gerekiyo bende yaptrdım tüp bebek ama kullanmadım böyle bi ilaç
Bağışıklık Sistemi çok güclu olanlar embriyoyu atabiliyor vücuttan bağışıklık sistemini baskılamak için veriyorlar . Her merkez yapmıyor . Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.

Bu kadar hakarete maruz kalip sessiz kalmam benim hanim efendiligimden bunu bilin.Gidin kendinize baska ugraslar bulun.
Bakın . Burda arkadaş konu açmış konusunda seninle sürekli tartışmak istemiyorum . Konu hakkinda bilgim var. Eczaciniz bulsun demişsin ne kadar aydınlatıcı bir cümle konu sahibi arkadaş bunu hiç dusunememisti sanki PabucumunNicki PabucumunNicki .

Bağışıklık Sistemi çok güclu olanlar embriyoyu atabiliyor vücuttan bağışıklık sistemini baskılamak için veriyorlar . Her merkez yapmıyor . Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
Amin tşk ederim benim tüp bebek tutmadı kendiliginden oldu Allah olmayanlarada versin

Bakın . Burda arkadaş konu açmış konusunda seninle sürekli tartışmak istemiyorum . Konu hakkinda bilgim var. Eczaciniz bulsun demişsin ne kadar aydınlatıcı bir cümle konu sahibi arkadaş bunu hiç dusunememisti sanki PabucumunNicki PabucumunNicki .
Bilginiz varsa bastada dedigim gibi bana fikir uretip laf kalabaligi yapmayin konuya fikrinizi belirtin cekilin.

Sizinle ugrasmak istemedigimi belirttim surekli hakaret iceren kelimeler uretiyorsunuz.

Konu sahibi akil etmis etmemis beni ilgilendirmez sormus soyledim bu sizi zerre ilgilendirmez.

Cok normal bir cevabi nasil bu kadar sacma hale getirsiniz anlayamiyorum.Uzatmayin artik luften.

Arkadaşlar_ ben Azerbaycan/Baküde oturuyorum. 7 yıllık evliyim, ilk 4 sene içinde 5 erken düşük yaşadim_ Allah kimseye yaşatmasin_ çok aci bi şey... Kürtajlardan dolayı son yıllarda hamile kalamıyorum artık. ..Tip bu kadar ilerlemişken_ benim sorunum karşısinda aciz ne yazık ki..doktorlar yapacak bi şey yok diyor. Son şansimi ve ümidimi bu seruma bağladim. Gerçi Baküde bu serumu kullanan bi merkez yok, tedavi aldigim Bahçeci Bakü şubesinde ise elimizde yok diyorlar. Çok hastalarda kullanılmadığı için depoda da yok..
Ankara da oturan ablami aradim_ çok eczane gezmiş_ depoya telefon açıp sormuşlar, istanbulu aramışlar orda da yok... Bu nasıl ola bilir anlamadım...onun için sizden yardım/ fikir istedim, belki diğer şehirlerde bula bilirim diye...

Back
X