- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Normal dedi hep8+5 ile 9+0 arasında USG farkları olabilir
Gelişimi yavaş demek istemiş sanırım
Kalp atımı gucsuzmuydu ne dedi peki size
Kalp atışı dinlettimi pekiNormal dedi hep
Kendi doktoruma gitmiştim zatenInternette baktım şimdi anne rahmindeki bebeğin gebelik haftasına göre olması gerekenden küçük olmasıymış. Ama dediğim gibi dert etme bazı bebekler minyon tipli bazıları zayıf kısa olabiliyor bende araştırmıştım en kısa zamanda kendi doktoruna görün
Evet normal dedi var dedi kalp atımıKalp atışı dinlettimi peki
İntrauterin gebelik demek rahim içinde gebelik demek yanı dış gebelik olmadığını normal bir gebelik olduğunu belirten bir ifade. Fetus kalp atımı izlendi de demiş crl ölçümü de yapılmış bu da bebek var ve kalp atışı da başlamış demek yanı suan icin kağıtta yazanlara göre her şey normal. Gelişim geriliği icin intrauterin gelişme geriliği gibi bir ifade kullanılması gerekir ama o da bu gebelik haftalarında belirlenebilecek bir durum değildir henüz erken :) suan içiniz ferah olsun progestan inizi kullanın :)Herkese merhaba dün gece doktora gittim şiddetli kasık ağrısıyla progestan başladı fitil olarak sabah akşam üstelik kanamam yok. Sata göre 9+0 usgye göre 8+5 gözüküyormuş. Doktor açıklamaya şöyle yazmış crl 2cm fetus kalp atımı + intrauterin gebelik izlendi. Ne demek bu bebekte gelişim geriliği mi var?
Normalse neye göre anormal gelişim dedi anlamadım bu doktoru.Evet normal dedi var dedi kalp atımı
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederimİntrauterin gebelik demek rahim içinde gebelik demek yanı dış gebelik olmadığını normal bir gebelik olduğunu belirten bir ifade. Fetus kalp atımı izlendi de demiş crl ölçümü de yapılmış bu da bebek var ve kalp atışı da başlamış demek yanı suan icin kağıtta yazanlara göre her şey normal. Gelişim geriliği icin intrauterin gelişme geriliği gibi bir ifade kullanılması gerekir ama o da bu gebelik haftalarında belirlenebilecek bir durum değildir henüz erken :) suan içiniz ferah olsun progestan inizi kullanın :)
2 gün geri sadeceNormalse neye göre anormal gelişim dedi anlamadım bu doktoru.
Haftasına goremi?
5 gün eksik fazla olabilir yani benm bı gün ayrı iki doktor da 5+6 ile 6+1 çıkmıştı USG faekliliklari olur dedi doktor takmayın kafaya birşey yok inşallah
Anladım gayet normal durum2
2 gün geri sadece
Ne demek rica ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :)Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim
Her şey normal demek doktorun da dediği gibi. 2 cm boyunda kalbi atan rahim içine yerleşmiş sağlam bi bebeğin var demekHerkese merhaba dün gece doktora gittim şiddetli kasık ağrısıyla progestan başladı fitil olarak sabah akşam üstelik kanamam yok. Sata göre 9+0 usgye göre 8+5 gözüküyormuş. Doktor açıklamaya şöyle yazmış crl 2cm fetus kalp atımı + intrauterin gebelik izlendi. Ne demek bu bebekte gelişim geriliği mi var?
Böyle yazıyor kağıttaNe demek rica ederim sağlıkla kucağınıza alın insallah :)
Evet gayet normal hic dert etmeyin :) kalbi atan bir bebek rahminizin içinde haftası da son adet tarihinizle uyumlu doktorlar o 2-3gunu hatta 1haftalik farkları hic önemsemiyorlar uyumlu diyorlar :)Böyle yazıyor kağıtta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?