İOLP' li olanlar var mıı?

1. sınıfım yani 2 ye geçtim mi geçemedm mi henüz anlamadm ama öyle :D bir de kapandıgı söylenmisti artık bu bölümün

kapandı canım. daha sen yeniymişsin.sana tavsiyem her yıl üst sınıfın ders notalrını kitabını bul hazırlan. 1-2 sınıfta bildiğin gibi writing dersi dışında korkulcak ders yok.ama 3 ve 4tte tüm dersler 2 kitap ortalama.ve sorumlu olduğun ünite sayısı fazla. zorluğu bundan ileri.bianda bilimsel bilgiler saldırısına uğruyosun ama herkes korkmasına rağmen yine yüksek notlar alyo bi şekilde :) bi sıkıntı olursa yardımcı olurum.gerçi bizim paylaşım yaptıgımız site var biliyosun .iolpmezunu diye

kızlar ben de 3üm ama 2 dende dersim var 3 tende :( hemde bir sürü umarım bölüm kapatıldığı içn kolay kolay sorarlarda mezun oluruz pek umudum yok ama :( hangi illerdensinizz

Teşekkür ederm evet biliyorum o siteleri ya ben speakingdede zorlanıyorum listening yine biraz iyi ama ondada sağolsunlar geçirmiyolar birşeyler yapıp bütünlemeden 3 derse giricem tabii ki writingde dahil bakalım kurtulabilcek miyiz acaba :) Bu arada eskişehirde okuyorum malatyalıyım :)

Bu sene öğrendim ben bunu bu okulda alttanlar bitmez hiç umudum yok kendi adıma :) bütünleme geldi ona bile sevinemedik ne işe yarayacak ki yine 69 lardan kalacağız

Back
X