ip askı ışık dolgusu yaptiricam

Melisam2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
22
8
1
44
29/07/2023 tarihinde yürürlülüğe giren "Sağlık Hizmetlerinde Tanıtım ve Bilgilendirme Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik Madde 7/f gereği; …mecralarda yapılan hasta yorumları veya teşekkür anlamına gelebilecek ifadeler paylaşılamaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr beye arkadaşım ip askı yaptırdı şimdilik çok memnun. 3 ay oldu. Hesaplı yaptırdığını söylemişti

Dudak dolgusu ip askı botox yaptırdım dr yalçın gürsoy kadıköy miral estetik 3 ay geçti sonuçları paylaşıyım sizinle tam bir hüsran dudaklarım da hiç bir dolgu yok ilk bir kaç gün geçince hafif şişlikler indi sinek ısırıkları gibi yağ bezelerim güldükçe yara çıkacakmış gibi şişlikler kaldı harici kendi dudak yapım botox tutmadı aynı kaşımı gözümü 360 derece heryere oynatabiliyorum düşünün artık ip askı acısı hariç bir etkisi olmadı ip askı güzel bir uygulama yapabilenin elinde tabiyki bu süreçde yıprandım üzüldüm hayal kırıklığı 10 bin lira kredi çekmiştim yaşım 38 hiç yaptrmamayı tercih ederdim berbat bir durumda yüzüm asla tavsiye etmiyorum yalçın gürsoy estetik doktoru merdiven altı tabiri varya öyle imiş

Son düzenleme:
merhaba, geçmiş olsun çok üzüldüm.
bende ip askı düşünüyorum, instagramda ip askı yapılan yüzler o kadar başarılı görünüyor ki.

Yaşadığınız deneyime çok üzüldüm. Umarım paranızı geri verip yüzünüzdek işlemleri düzeltmişlerdir. Gıdısı gitti bulldog görünümü de kayboldu baya gençleşti kadın Benim hep gittiğim bir klinik olduğu için fiyatı da uygun olarak yaptı açıkçası

Geçmiş olsun, dolgu ve botoxs'un yarattığı hasarlar geçer diye biliyorum ( emin değilim kalıcı işlemler olmadığı için böyle umut ediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…