• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

benim arkadaşlarım ayrı ayrı günlük açıyorlar.
ama ayrılmayalım lütfennnnn
birlikten kuvvet doğar
bölünmeyelim
destek olalım
buralarada uğrayın lütfennnnn

25 kilooooo hey maşallahhh
ne zaman da verdin kiloyu
daha ne kadar vereceksin
28 Mayıs 2014 te başladım hep diyet yapmadım tabi önce 10 verdim eski yememe geri döndüm sonra bi 10 daha okuduğum herşeyi denedim 3 günden fazla uygulayamadım yemeyi seviyorum akşam 5-6 dan sonra yememek en.iyisi ve Spor tabiki de 3 daha versem yeterli

Kızlar ben toplamda ip atlar gibi 500 kere zıpladım 50 mekik çektim 200 yan simitler için eğilme hareketi yaptım 25 er basen hareketleri yoğurt kürümü de yedim toplamda 1510 kalori almışım hamur işine dayanamıyorum malesef bol eksiler...

kızlar..size tavsiyem ipi spor ayakkabısıyla atlayın..ben ilkin spor ayakkabısı kullanmadım ve o zaman oldu bu bileğimdeki incinme..bugün fark ettim..ayak bileğim biraz da şiş..ödemlenmiş..bi daha atlarsam öncesinde mutlaka ısınıcam ve spor ayakkabıyla atlıcam..

evet ayakkabısız atladım bende sakatlandım bi haftanatladım aonra devam ettim ayakkabısız atlama canımm

Günaydın kızlar düne göre -200 verdim
Sabah uyandım 100 kere zıpladım yarım greyfurt yedim peşinden ılık limonlu suyumu içtim ve kahvaltımı yaptım
Kahvaltım 364 kalorilik
Eğer ilaç kullanmıyorsanız öğünlerden önce yarım greyfurt yemenizi öneririm 1500-1600 kalori yiyorum 2 gündür ve -600 verdim yediklerimin içinde elmalı kurabiye börek vs old.halde akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum
Gün içinde yeşil çaylı soda kürünü içiyorum
Yatmadan da yoğurt kürü yapıyorum
Bol eksiler...

Sabah 2 kaşık muhallebi yedim. Dun akşamda 5-6 çatal havuç salatası yemiştim. Offf şu tartı bozuk olmasa tartilicamda bakalım babam tamir edecek bu gün .

Back
X