Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kendini zorlama çok fzla yavaş yavaş başla bacakların 2 gün ağrıyor ama sonuç güzel ben 20 dakka duraksız atlamayı başarıyorum yarım saate çıkana kadar devam umarım başarırsın :)
değişik atlama şekilleri var,iki ayakla zıplayarak olan biraz zorluyor.birde aralıksız atlamak zorunda değilsin, mesela 30la başla. 30da bir dur derin nefes alip ver bi 30saniye 1 dakika kadar.40-50-60 yükselt zamanla...ben yarım saatle başladım,şimdi 70dakikaya kadar çıkıyorum ama dediğim gibi aralıksız değil, 100er 100er yapıyorum,aralarda hafif hareketler ve nefes egzersizi yapıyorum. .ip atlarken nabız çok yükseldiği için arada durmalar kalori yakımını durdurmuyor...benden tavsiye ilk seferde coşma(tecrübeliyim )ayaklardaki kaslara zarar verirsin birde önce ısınma hareketleriiii....