Merhaba kızlar, geçen gün eşimin cüzdanının içinde gri renkte 12 düğüm atılmış bir ip buldum. Kaynanamın yaptırdığını düşünüyorum. Eşime ne diye verdi bilmiyorum ama cüzdanında ipi saklıyor. İp gri renkte 12 düğüm var bunun anlamı nedir bilen var mı ? Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Para alırken gördümBu konular yasak da, eşinizin cüzdanını neden karıştırdınız?
Sorsam da söylemez çünkü geçen yılda siyah düğümlü iplik görmüştümEsinize neden sormadiniz?
Akan suya mı dere gibiAt gitsin suya.
Hemen baktım netten bağlama büyüsüymüş eş kişisini vs.Merhaba kızlar, geçen gün eşimin cüzdanının içinde gri renkte 12 düğüm atılmış bir ip buldum. Kaynanamın yaptırdığını düşünüyorum. Eşime ne diye verdi bilmiyorum ama cüzdanında ipi saklıyor. İp gri renkte 12 düğüm var bunun anlamı nedir bilen var mı ? Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Evet sorsam da söylemezEsinizin saklaması daha garip. Direkt sorsanıza.
Sorsam da söylemez çünkü geçen yılda siyah düğümlü iplik görmüştüm
Evet bende baktım ama anlayamadımHemen baktım netten bağlama büyüsüymüş eş kişisini vs.ama inanmayın böyle şeylere gerçek değil bunlar,eğer öyle olsaydı neler neler olurdu.
Yok eşim bileklik hiç takmazBen boyle bir seyi gorsem bileklik diye dusunurum :) belki adam koleksiyon yapiyordur :) her yil renkleri degisiyormus.
Kaç yıllık evlisiniz?Yok eşim bileklik hiç takmaz
Oluyor. Ama zaman aliyor ve bu gercek. Kuranda bile geciyor yahudiler bile bunu kullaniyor.Hemen baktım netten bağlama büyüsüymüş eş kişisini vs.ama inanmayın böyle şeylere gerçek değil bunlar,eğer öyle olsaydı neler neler olurdu.
Merhaba kızlar, geçen gün eşimin cüzdanının içinde gri renkte 12 düğüm atılmış bir ip buldum. Kaynanamın yaptırdığını düşünüyorum. Eşime ne diye verdi bilmiyorum ama cüzdanında ipi saklıyor. İp gri renkte 12 düğüm var bunun anlamı nedir bilen var mı ? Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Sorsana bacım bu ne diyeMerhaba kızlar, geçen gün eşimin cüzdanının içinde gri renkte 12 düğüm atılmış bir ip buldum. Kaynanamın yaptırdığını düşünüyorum. Eşime ne diye verdi bilmiyorum ama cüzdanında ipi saklıyor. İp gri renkte 12 düğüm var bunun anlamı nedir bilen var mı ? Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
Yak gitsin yaa Allah aşkına inanmayın böyle şeylereMerhaba kızlar, geçen gün eşimin cüzdanının içinde gri renkte 12 düğüm atılmış bir ip buldum. Kaynanamın yaptırdığını düşünüyorum. Eşime ne diye verdi bilmiyorum ama cüzdanında ipi saklıyor. İp gri renkte 12 düğüm var bunun anlamı nedir bilen var mı ? Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?