İp bittii

zhra10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
606
138
73
Bursa
İyi akşamlar ablalar kardeşler, bir şey sormak istiyorum sizlere. Ben atkı örüyorumda, yeni ögrendim hic bi sorun yok mis gibi örüyorum derken atkının ortasında ip bitti şimdi ben gidip ipin aynısından alsam o iple devam etsem atkıda belli olurmu ve saglam olurmu?

Hayır bir sorun olmaz ama iplerin üstünde rulo gibi bir kağıt oluyor eğer onu atmadıysan aynı ipini rahat bulursun onların üzerinde iplerin numarasını oluyor aynı renk aynı marka iplerin bile renk olarak tutmadığı oluyor o yüzden üzerindeki yazan numarayı saklayın örgünüz bitinceye kadar.

İpin markasını numarasını biliyorum :) saglam olur dimi yani yeni iple başladıgım yerden kopmaz atkı inşallah :/

Ayni iple devam edince ne gibi bi farklilik olacagini hayal ediyorsunki???

Nasıl anlatsam, yeni iple başlayınca kopuk kopuk görünmez inşallah yani ip sayısı belli olmasın. Bilmem anlatabildimi :)

guldurdun beni ya belliki gercekten acemisin, bi sey olmaz canim, merak etme. Sen iyi bi dugum at ve ormeye devam et.

guldurdun beni ya belliki gercekten acemisin, bi sey olmaz canim, merak etme. Sen iyi bi dugum at ve ormeye devam et.

Peki ozaman iyi bi dügüm atıp örmeye devam edeyim :) bi degişik model ögrendim örüyom diye sevinmiştim, şimdi gel bide tunus işi ögren :)

canım nişanlımın kazağını 7 yumaktan örüyorum. habire ip bitiyorrD yanı nolcak. istersen her 2 sırada bır kopar düğümle devam et. hiçççbişecikler olmaz.....

canım nişanlımın kazağını 7 yumaktan örüyorum. habire ip bitiyorrD yanı nolcak. istersen her 2 sırada bır kopar düğümle devam et. hiçççbişecikler olmaz.....

Ben örgüden fazla anlamamda ip bitince panik oldum bi an şimdi tunusu ögrenecem ondan sonraa atkıyı nasıl bitirecem yani ilmekleri nasıl kapatacam bunu ögrenecem daha

heralde bitcek ip bizaman sonra

Ne bilim işte, ip yeter sandım bitecegini tahmin etmemiştim :)

yok yok bişey olmaz. kapamak çok kolay. kenar ilmeğini al. sonraki ilmeği ör. sağ şişinde 2 ilmek olcak. 2. ilmeği biriinci ilmeğin üstünden alacaksın. yani içinden geçireceksin. böylece sağ şişinde tek ilmek kalmış olacak. ardından sol şişten bir ilmke daha öreceksin. aynı şekilde yapacaksın. yani bir öreceksin sonra iki ilmeğin birini diğerini içincen geçireceksin tekrar bir ilmek olacak. tekrar öreceksin. ilmekler bitene kadar devam:d bu kadar kolayyDD

Kafamı karıştırdın ben okuyarak anlayamıyorum bu örgü işini d ögrendiklerimi youtubedan ögrendim ama yinede farklı bir şey cıktı ortaya, yinede cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…