ip veya lazer ile kepçe kulak estetiği

pelin-wb

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
27
9
6
30
Herkese iyi günler dilerim. Kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. İp ile yapılan ameliyatta kulaklar zamanla açılıyor diye duydum, cerrahi yöntem ile de yaptırmak istemiyorum ameliyat sonrası uzun ve ağrılı bir süreci olduğu için. İp ile yapılan ameliyatı önerir misiniz, yaptıranlar var mıdır aranızda? Son olarak lazer ile ameliyat hakkında bilgi verebilir misiniz internette çok fazla bilgi bulamadım. Fiyatı ne kadardır, devlet hastanesinde olmayı önerir misiniz?

ıple yada lazerle duzelme olmuyor arkadaşlar enınde sonunda açılma oluyor kendınızı uzersınız ben amelıyat oldum normal yolla Arkadaşlar Erkin Önsal istanbul umranıye devlet hastahanesınde amelıyat oldum çok ıyıdı amalıyat başarılı tavsiye edıyorum

Kesi yapılmadan mümkün değil düzelmesi eninde sonunda diye bir şey var çünkü benim araştırmalarım sonucu öğrendiğim şu bir kulağı kesip üzerinden kamyon geçirseniz ezilen kulak zaman ıcınde eskı seklını alıyor çünkü kulağın hafızası ve kendınden bir elastiyeti var yani ancak kesı ıle sekıl verılebilir.

Selam, ip ile kepçe kulak ameliyatı herkese yapılmıyor öncelikle bunu belirteyim. Kulak kıkırdaklarının yumuşak olması gerekiyor. Aksi bir durum varsa evet tutmuyor ve açılma oluyor. Cerrahi işlem çok daha güvenilir ayrıca acısı ve ağrısı olan bir süreçte değil. Benim arkadaşım oldu. Olduğu gün full iş yerinde çalıştı ve günlük hayatına devam etti. Seçeceğin Cerrahla alakalı bir durum yani. Kaldı ki iple askılamadan daha kalıcı bir yöntem para almak için herkes yapar iple askılamayı çünkü 15dklık bir işlem ama sonrasında açılan kulağı başka bir doktora yaptırmaya gidersen revizyon işlemi için çok daha fazla para ödeyebilirsin.

pelin hnm araştırmalarıma göre ıple yumusak dokulu kısılerde dahıl ilerleyen zamanlarda sonuçtan mutlu olan görmedım kesı ıle bıle yapılsa dıkısler olması gerektığı gıbı atılmaz ise nüks edebiliyor yanı aradan sureç geçtıkten sonra açılma olduğuna dair çok yorum var dürüst estetıkçıler şu örneği veriyorlar kulak hafızalı bir organ uzerınden kamyon geçse bıle zaman uzasada elbet o yıne kendı şeklını alıp dıkıslerını atar dediler.Kesi ile yapaılan ameliyatta 5 gün acı var ılk gun en çok acıyı çekiyorsunuz ancak belırtılen ağrı kesıcılerı kullanırsanız etkı mınumuma dusuyor buda hafıf sızılarla geçıyor sonunda mutlu olmaya değer yanı grip acısı gibi başınız ağrıdığını dusunun doğru ağrı kesıcı ıle çünkü her insana aynı ağrı kesıcı fayda vermeyedebılıyor minumum acı ıle 5 gunde sonuçlanıyor sonrası hafıf sızılar ıle devam edıyor buda önemsız hafıf şiddette en fazla 1 ay surer sonuç hereşye değer

Back
X