Göz Makyajı İpek Kirpik taktıran var mı?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

ndh1903

evli:)mutlu:)
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
1.815
7
6 ay kalıcı ipek kirpik uygulaması yaptıran var mı kızlar?Bİr arkadaşım yaptırdı, çok güzel oldu rimel derdi de yok..Cok doğal..İşlem 2 saat sürüyor güçlü bir yapıştırıcı kullanılarak tek tek yapıştırılıyor..6 ay içinde kendiliğinden dökülüyor..Bizim burda 80 TL ye yapılıyor..
Ama bugün birşey daha duydum..işlemi sürekli tekrarlamak zorunda kalınıyormuş :26: çünkü o yapıştırıcı var olan kirpikleri de döküyormuş ,randevu almıştım yarına iptal ettim..Yaptıran arkadaşta şüpheye düştü sayemde :KK57:
Sanırım KK 'nın deneyimlerine ihtiyacım var..
Bilgisi olanlardan yardım istiyorum :KK71:
 
konu benimde ilgimi çekti yaptırdınmı canım sen yaptırdıysan bilgilerini paylaşırmısın ben ilk defa duyuyorum böyle bişeyi:26:
 
maalesef canım, yeterli bilgi toplayamadığımdan yaptırmadım henüz..ama tatile cıkmadan yaptırmak istiyorum
 
Ben yaptırdım çok memnunum :) bi sıkıntısı yok bir tarağı var sabah uyanınca bi kezarayıp cıkıyorum 2 saniye suruyo. Bu arada ben 50 tlye yaptırdım. Kendiliğinden dökülmesin beklersen kendi ana kirpiklerine bişey olmaz. Arkadaşlarımdan görüp yaptım aynı yerde yaptırdık cilt bakımımı fln da aynı yerde yaptırıyorum kesinlikle tavsiye ederim sabah işe giderken kirpiklerimle uğraşmıyorum onu geçtim makyaj bile yapmıyorum bazen.
 
canım sen 80 tl ye yaptırsın indirim filan mı vardı? genelde 200 tl istiyorlar?

bir de bu kirpiklerin sert nylon olanları var ipek diye takıyorlar, aman diyim

bir indirim sitesinde 28 tl ye gördüm, ama iyi midir bilemiyorum ankadara bir yer inanır güzellik salonu
 
X