Arkadasimin telefonu siya dusmustu,pirincin icine koydum fayda etmedi maalesef,allahtan sigorta yaptirmisti telefona,yeni telefon verdiler yerine,iphonelar guzel telefon ama hemen boxulan telefonlardanmaalesef
+1Pirince yatirsaymis keske. Benim tel klozete dusmustu. Ustune ben de sabunlu suyla yikadim. 3 gun pirince yatirinca hic bir seyi kalmadi.
Benim baya suya düştü çıkardım pirince koydum bi sıkıntımız yok şuan şükür Maşallah diyeyim :)Arkadaslar merhaba daha once basina gelen olmustur diye bir umut buraya yaziyorum. Annemin iphone u denize dusmemiste islak el islak zemin derken sivi almis ve kapanmis kendiliginden tatil bolgesi pek iyi telefoncu bulamamislar ama gittikleri ikisi de hurda olmus demisbir de yapilsa da birkac ay sonra yine bozulur demis. var mi basina gelen tamir ettiren? bize tavsiye verebilecek arkadaslar simdiden tskler
canım maşallah okurken dedim şimdi çamaşır suyunada basacak :)Pirince yatirsaymis keske. Benim tel klozete dusmustu. Ustune ben de sabunlu suyla yikadim. 3 gun pirince yatirinca hic bir seyi kalmadi.
Ben koydum ama kurtulmuyoO an bi torba pirinçin içine koysaymış kurtarırdı. Geçmiş olsun
modeli neydıPirince yatirsaymis keske. Benim tel klozete dusmustu. Ustune ben de sabunlu suyla yikadim. 3 gun pirince yatirinca hic bir seyi kalmadi.
Aman sakın deme öyle.Bu telefonlar nasıl tuvalete düşüyor? Tuvalete tel ile bir erkekler giriyor sanıyordum
Hakklısın valla, bir anlık merakıma yenik düştüm.Aman sakın deme öyle.
En son bunu söyleyen iş arkadaşım, aynı gün telefonunu düşürdü tuvalete.
O arkadaşım da erkekler gibi kot pantalonun arka cebinde unutmuştu...Hakklısın valla, bir anlık merakıma yenik düştüm.
canım maşallah okurken dedim şimdi çamaşır suyunada basacak :)
modeli neydı
Bu telefonlar nasıl tuvalete düşüyor? Tuvalete tel ile bir erkekler giriyor sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?