- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Ama içindekiler anakarta bağlıymiş anakart sağlam sizce bir şey olur mu ? Bozulan iPhone verileri kurtarma diye yazdım programlar variCloud yoksa yapacak bi
Şey Yok.
Servisle görüşün
Anakart bağlıymiş anakartim sağlammisarıza tespit edilse belki ona göre kurtarılabilir ama yedekleme yapmamışsınız, inşallah hafızayı etkileyen bir durum yoktur o zaman verilerinize bir şey olmaz
hiç internette bi şey yapma. Tamirciye de verme. iPhone yetkili servisle görüş mutlaka. İçindekilerin de kurtarılmasını istediğini söyle. Belki de fotolar gitmeden tamir edilecek. Sorun ne tam olarak?Ama içindekiler anakarta bağlıymiş anakart sağlam sizce bir şey olur mu ? Bozulan iPhone verileri kurtarma diye yazdım programlar var
Ekranda cizgilwr oluşuyordu her şeyine bakmisler telefonunun tamirci siyah ekran olarak cikiyo demiş bozmuş yani düzgün olan sadece dokunmatik bozuk olan telefonuhiç internette bi şey yapma. Tamirciye de verme. iPhone yetkili servisle görüş mutlaka. İçindekilerin de kurtarılmasını istediğini söyle. Belki de fotolar gitmeden tamir edilecek. Sorun ne tam olarak?
iCloud a yüklemediysen sıkıntı işte. Bundan sonrası için ya iCloud a yükle yüklemiyorsan da sürekli pc ye at
Aşağıya yazdım bi önceki mesajimdaProblem ne tlf de
İstanbulhangi şehirdesin?
Aşağıya yazdım bi önceki mesajimda
İstanbul
en yakın iphone genius bar ile iletişime geçin bence mağazasından, mahalle arası tamircilere vermeyin telefonunuzu, hem güvenilmez hem de garantinizden ederler eğer varsa garantısıAnakart bağlıymiş anakartim sağlammis
direk reset atıyorlaemiş daha önce arkadaşıma olmuştu silmişler bütün verilerinio zaman normal bir tamirciye gitme, Zorlu ya da Akasya apple dan randevu al onlar çözer sorunu..
Garantisi bitti maalesefen yakın iphone genius bar ile iletişime geçin bence mağazasından, mahalle arası tamircilere vermeyin telefonunuzu, hem güvenilmez hem de garantinizden ederler eğer varsa garantısı
vermeden bi pc ye bağlasaydın keşke ya. Netse bak bence telefonu servisten başkasına teslim etmeEkranda cizgilwr oluşuyordu her şeyine bakmisler telefonunun tamirci siyah ekran olarak cikiyo demiş bozmuş yani düzgün olan sadece dokunmatik bozuk olan telefonu
Onlar
direk reset atıyorlaemiş daha önce arkadaşıma olmuştu silmişler bütün verilerini
Sagolun iyi bi tamirciyemiş servise veren bütün arkadaşlarımın bütün fotoğraflar mesajları gitti maalesef o yüzden vermek istemiyorum serviseGeçmiş olsun iPhone’u tamirciye değilde servise teslim etmek gerek. Benim de ekran kırılmıştı orijinal olmayan ekran takıp sensörü bozmuşlar 4 ay oldu hala yapacaklar. Bence servisle görüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?