İphone'dan anlayann...? Lütfeenn...

Ya arkadaşlar tel alıcam da.İphone öneriyor musunuz?Ne bileyim biraz pahalı olduğu için değer mi acaba diye düşünüyorum.

Ya arkadaşlar tel alıcam da.İphone öneriyor musunuz?Ne bileyim biraz pahalı olduğu için değer mi acaba diye düşünüyorum.

Canim ben android olarak bi samsung galaxy kullandim birde iphone iste...
Galaxydende memnundum tabi ama iphone cok daha fazla ozellik sunuyor karsina mesela sevgilimle ulkelerimiz bile farkli o turkiyede ben degilim facetime diye bi ozellik var bu iphonelerde internete bagli oldugu surece normal arama yapiyormusum gibi ariyorum faturama yansimiyor tabi ön kamerasini ayni zamanda acip birbirimize bakiyoruz skype fln tarih oldu yani okadar rahatlik sunuyor ki inanamazsin bukadar mesafeye ragmen su telefon iliskimi ciddi derecede kolaylastiriyor desem yeridir.
Tabi farkli fikirler sunanda olacaktir bazi arkadaslarim mesela iphoneden hic haz etmez neden bilmiuorum ama sevmiyolar ve benim iphonede tek bir sevmedigim ozellik var bluetooth yok.. Yani var ama sadece kablosuz kulaklik icin kullaniliyor telden tele veya pc ye resim veya sarki atmak icin kullanamiyosun illaki kabloyla baglamn lazim bilgisayara.

Cevap için teşekkür ederim canım.Ayrıca Allah kavuştursun

Canim App storede cikmadi bende bu uygulama yaaa :/
7 farkli sonuc cikti ama bu yok ismi degismis desem logosuda ayni olan hicbirsey cikmadi :/

Çok kolay. Diceksin ki mail adresinle şifreni ver ben de bakcam yoksa kapatırım uygulamayı sen de hiçbirşey göremezsin diceksin o da vercek :)

Aynen canım anladigin gibi ve tahminim doğru çıktı?arkadaşların söyledikleri de doğru ancak dediğim gibi benim bildiğim tüm tel.i ele geçirmek için 2 secenek var onlarida yukarıya anlatmıştım. ..yani anlayacağın sevgilin sana değil ikinize almış :) sen istediğin kadar silsen bile o yine çoğu şeyi görecektir? O yüzden bence sen samsung a dön garantiye al işini.

Bir sey daha aklinda bulunsun;Daha önceki yazdıklarımı da unutma da bir daha oyuna gelme.cunku dediğim gibi g.mail olayı olmamış olsa dahi örneğin senin tel.de facebooka devamli girdigin bir uygulama yani facebook ogesi varsa onun tel.den kendi facebookuna girdiğinde örn. Tel no.larin otomatik sevgilinin telefonu kaydeder.ama bu gibi örneklerde karşı tarafın senin tel.dekileri görebildiğinden şeyler sınırlıdır. Yani anlayacağın insanın akıllı telefonu varsa çok dikkatli olmak lazım. Her ne kadar kul yapımı da olsa şaşırıp kalıyor insan bazen))

Mail ve şifresini öğrenmen kolay aslında ama uyanık biriyse anlayabilir 😂

Hangi programları kullandıgına bak içinde illaki ücretli olanlar vardır.
Bi kere satın aldıgında 3 cihaza aynı mailden insirebiliyorsun.
Senin mailinden indiriyim bi daha almıyım uygulamayı dersen verir bence şifresini 🙊

Ben bu uygulamayı kendim icin cok kullanıyorum cünkü sürekli bi yerlerdr unutuyorum.
Kapatmanı önermem, çalıntı veya kayıp durumunda büyük kolaylık.
Dediği gibi sadece şarj ve konum görebiliyo :)

Ayarlarfan app store gir ordan gmail sifirla canim

Canim App storede cikmadi bende bu uygulama yaaa :/
7 farkli sonuc cikti ama bu yok ismi degismis desem logosuda ayni olan hicbirsey cikmadi :/

Evet haklısın canım yazını görünce bende baktım ama bulamadım.
Erkek arkadaşım nasıl yolladı bana bilmiyorum.
Mailimden istek yollamıştı ben tıklayınca direk appstore ya yönlendirip indirmiştim.
Şimdi ayrıldıkta nasıl yaptığını soramıyorum
Netten bi araştırırım senin için canım.

Tmm canim saol bende bakicam tekrardan.

" Fınd My Friends " diye arayın birde
Aaaa dogru hay aklinla bin yasa arkadasim su telefonlar bile daha akilli ya kafami kuma gomcem artikkkk...

Çok kolay. Diceksin ki mail adresinle şifreni ver ben de bakcam yoksa kapatırım uygulamayı sen de hiçbirşey göremezsin diceksin o da vercek :)
Vermez ki tatlim ne giciktir o:)))
ben ona soylemeden kapattim valla bana nee

Kendi faceme onun telden girmedim ama aklimda bulunsun bu girmiyim ozm bi ara face sifremi istiyodu vermedim o da vermedigi icin demekki versem ohooo neler neler yapacak :))

Canim samsunga donsem buyuk kavga cikar ne rahatsiz oldun bukadar dicek fln birde uzak oldugumuz icin konusma acisindan iphone cok buyuk rahatlik sagliyo facetimeden ucretsiz konusuyoruz direk aninda arama yapiyo normal telmis gibi eskiden yok skypeye gir yok tangoya gir fln iphone ile cok rahat ettik...
Konumuma bakmadinda skinti yok zaten ister hep acik tutsun saniye saniye baksin ama bana soylemiyo ben kendim ogreniyorum ve bu seferde supheye dusuyorum acaba baska neler goruyo diye..
Ben aciga cikarmadan kendi soylemez.
Simdi 3 bucuk yillik sevgilim tabikide bir hatami gormedi gormezde ama kiz arkadaslarim var mesela kiz icini dokuyo dertlesiyo sevgilim bunlari okumasini istemem yani hangi hakla okucak zaten yada ben arkadadimla dertlesirim vs vs...
Butun endisem bu yuzden cunku ben yakalamadan soylemedigi icin daha nerelere erisebilir bilmiyorum suclamiyorumda dogruyu soylediginide dusunuyorum ama iste bende takip etmek istiyorum :))

Son düzenleme:

Yok canim ben onu uyaniklikla alt edemem :)) daha hamle yapmadan valla yakalar beni sonra birde pis pis gulcek sen beni mi kandirmaya calisiyon diye :)))
Evet canim sadece konum ve sarj goruyorum baska bise gormuyorum dedi arkadaslarinda dedigi gibi iphonumu buldan bakiyo heralde aksi olsa mesela suanda bu yazdigimi bile okuyormudur diyip dusunuyorum.

hmmm pek güvenmiyor size galiba

Canm iphonumu bul diye bisey var ordan yapmistr. Nerde oldugunu gorebiliysn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…