• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İphone'dan anlayann...? Lütfeenn...

ne kadar cirkin bi sey. Ozel hayat da kalmiycak artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla canim istedigi kadar baksin birsey cikmaz ama sadece konuma, mesajlara kadar giderse bilemiyorum artik afedersin ne b*k ariyosun mesajlarda derim heralde...

Benim en çok sevdiğim uygulama :)) Iphone'u Bul uygulaması. Madem o sana açık açık söylemiyor baktığını o uygulamayı kapatabilirsin. Ama bu uygulamanın yararlarıda var. Telefonun kaybolduğunda telefonunu kitleyebilirsin veya bulabilirsin. Ayrıca telefonun sessizdeyken bile ordan ses çalabilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kapattim canim o uygulamayi dun aksam.. Simdide cok merak ediyorum daha bu saat oldu gunaydin mesaji atmadim o da yazmamis ama ben yazmayinca genelde bakiyo evdemiyim yada okula haber vermeden mi gitmisim diye. Cok merak ediyorum simdi uygulamaya baktida birsey goremeyince napti acaba :)))

Yok canım o kadar da değil. Telefonuna casus programı falan koymamıştır heralde. Iphone u çok iyi bilmeme rağmen böyle bir şeyi hiç duymadım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canim herseyi beklerim pc programciligi okumus insan teknolojiylede gayet hasir nesir kendisi herseyini kendi iphonundan hallediyor casus program yukledigini sanmiyorum ama yapmamis olsa bile kendince ulasacagi baska programlar vardir.

Ayarlar bolumunden icloud i kapat. Telindeki tum numaralar, fotolar telden icloudla bilgisayara aktarilir otomatikmen. ( benim iphonum bilgisayarima bagli mesela. Muzik yad yeni foto atarsam bilgisayarima direk telefona gidiyor. Telefona atarsamda direk bilgisayara).

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ya bilgisayara takmis olamaz bence bana hediye ettiginde bombostu telefon yani birde kendi bilgisayarina baglamis olsa bile resim fln attiginda benim telefonumda cikmiyor ki yeni resimler :/

Sadece gecende fark ettim surumumu yukseltmistim ios 7 ye gectim o zaman foto galerime bakmistim eskiden sildigim fotolar tekrardan cikmisti sildigim halde ama bilgidayarla senkronizasyonla alakasi yok sanirim cunku resimlerden bazilari gercekten benim telle cekildi ve hic onada gostermedim.. Bilemedim valla yanarim yanarim su elimdeki telefonun benden daha akilli olmasina yanarim :)

Merhaba hanimlar:)

Ben iphone 4s kullaniyorum sevgilim iphone 5.. Bu adamin bir huyu var artik onu nasil yapiyorsa benim konumumu gorebiliyor (nerden goruyor bilmiyorum). 1 sene fln gecmisti ustunden bu olayin tabi ne bakiyon ki ne bekliyon diye cikistim tamam be bakmayiz dedi...

Bu son gunlerde tekrar agzindan kacirdi konumuma baktigini. Bu sabahta ben ilk dersime kalkamadim daha dogrusu 6 gibi gozumu actim ama 7 de kalkmam gerektigi icin tekrar yattim ve 6 da kalkmiskende teli sarja taktim.. Neyse bizim beyfendi uyanmis beni aradi hadi ilk dersi ektin kalk diye birde laf arasinda diyo sana kac defa dedim uyurken su telefonu sarja birakmaaaaa... Tabi ben sookkk bu adam nerden goruyo benim sarjimi yaaa ben cok sinirlendimm sordum kendisinede yok soylemem diyo simariklaniyo soyle dedim soylemedi hadi kalk okuluna git dedi kalkmiyom sana ne bb dedim kapattim.

Sonradan iste tekrar konustuk diyo birsey gordugum yok sadece konumunu ve sarjini goruyorum baska bise gormuyorum dedi.. Dusunuyom dusunuyom mantikli bi aciklama bulamiyorum sarj ne alaka yanii... Bana oyle geliyor ki sadece bu konum ve sarj olaylarini agzindan kacirdigi icin sadece onlari goruyorum dedi ama baya baya bence foto galeriyide goruyodur mesajlarimida maillerimide fln...

İphoneden anlayan lutfen bunun dogruluk payi nekadardir lutfen soylermisiniz nasil goruyor bu adam benim telefonumu resmen icine giriyor sanki.. Boyle bir program mi var nasil oluyor bu is?

Sakin kafayla konustuk soylemem dedim merakta kal diye dedi ilk once sonrada biraz zor anca yanimdayken ogretebilirim dedi bende tabi bi afra tafra aman istemez dedim...

Canım bende Iphone kullanıcısıyım, Menünde Arkadaşını Bul diye bir uygulama var muhtemelen onu indirip arkadaş olarak seni ekledi ve konumunu oradan takip edebiliyor zamanında bende yapmıştım :1:
Onu menünde bul ve erkek arkadaşını arkadaşlıktan çıkardıktan sonra uygulamayı sil takip edemez.

Benim erkek arkadaşım da zorla iphone almıştı bana hem de daha yeni samsung almışken. Meğer hep bu icloud yüzündenmiş. Ben de hiçbirşekilde bilmiyordum ancak sonradan imessage olayında koptu. O mesajları bile görebiliyomuş neyse ki herşeyi kapattım sadece iphone bul uygulaması açık. Bu arada sen de onun en çok nerelerde yada son zamanlarda nerelerede olduğunu görebilirsin

Aynen aynen durum ayni biz birbirimizden uzaktayiz diye bana android almisti once samsung aldi o tikir tikir calisiyoken hic yoktan iphone aldii ..
İmesajlarim yok tatlim zaten birtek onunla yoksa digerleri hep normal mesaj ama benden gizlemesi acaip sinirimi bozuyo beyfendi beni takip ediyo sorunca soylemem diyo sonra yok iste zor biraz anca yanimda olunca ogretirim diye kiviriyo aklima geldikce bile sinir oluyorum...

İste tatlim bende gormek istiyorum nerelere gittigini ama nasil yapcam bilmiyorum ki:/

Canım bende Iphone kullanıcısıyım, Menünde Arkadaşını Bul diye bir uygulama var muhtemelen onu indirip arkadaş olarak seni ekledi ve konumunu oradan takip edebiliyor zamanında bende yapmıştım :1:
Onu menünde bul ve erkek arkadaşını arkadaşlıktan çıkardıktan sonra uygulamayı sil takip edemez.

Nerde ki canim tam olarak bu uygulama ayarlarda fln mi olmasi lazim ve kendisi boyle bir program indirip beni eklemis olsa ben fark etmedenn beni nasil ekleyebilir ki :/

Canim istedigi kadar takip etsin ben onda degilim zaten ama bana aylardir soylememesi bak ben seni goruyorum askim sende gel ogretimde beni gor dememesi sinirimi bozuyo ustune birde ben ogrendigimde nasil yapildigini soyle diyince yok soylemicem diyooo ne bu yani simdii..

Ya casus program yukletmistir ya da senkronize etmiştir. Ve bence kurulum yaparken kendi g.mail kullanmış tel.leri senkronize etmiştir.y da senin telefonda onun g.maili ile girdiğin herhangi bir şey varsa örneğin facebook gibi o zamanda senkronize edebilir ya da tam tersi senin g.maille o girdiğinde de olabilir.tel.nolarina kadar bilgileri edinebilir.Yani bir şekilde tel.leri senkronize etmiş canım. ..kurtulmak istiyorsan şifrelerini değiştir bence...bir de sende onunkileri tel.den kullanma...
Canim ben onun gmaillerini bilmiyorum o da benimkini bilmiyo sifresini fln ama bu telefonu bana verirken ortak bir gmail acmis isinlerimizi yazmis atiyorum ayseahmet@gmail..... gibi mesela sifresini kendi uydurdu tabi..
Bende gmail olmasina ragmen niye gerek duymustu anlamadim ve suanda bu ortak mail benim iphone kimligim yani telde oyle yaziyor :/
Bunu kullanarak telleri senkronize etmis diyosun yani sen simdi dimi..

Nerde ki canim tam olarak bu uygulama ayarlarda fln mi olmasi lazim ve kendisi boyle bir program indirip beni eklemis olsa ben fark etmedenn beni nasil ekleyebilir ki :/

Canim istedigi kadar takip etsin ben onda degilim zaten ama bana aylardir soylememesi bak ben seni goruyorum askim sende gel ogretimde beni gor dememesi sinirimi bozuyo ustune birde ben ogrendigimde nasil yapildigini soyle diyince yok soylemicem diyooo ne bu yani simdii..

Haklısın canım ama maalesef bu erkekler böyleler :47:
Normal Uygulamalarının olduğu menü ekranın varya orada.
Sarı Bi amblemi var Arkadaş Bul ismi.
Ben oradan bakıyordum tatlım ama erkek arkadaşın başka birşey indirmiş olabilir mi bi fikrim yok.
Logosu bu canım

$19426564.webp

Yalnız direk kavga sebebi adam senin şurdayım dediğine inanmıyor mu ki telden gizli gizli takipte, üstüne mesajlara varana kadar görebiliyomuş.
Çok korkunç bence sıfır özel hayat:25:

Kavga ettigimizde bakiyormus beyimiz..
Ben annemlerden farkli bir sehirde yasiyorum gecen haftada eve gidecektim ama kavga etmistik ve konusmuyodum yazmiyodum sonra iste yavas yavas buzlar eriyince ben senin nezaman hangi gun eve gittiginide biliyorum sen rahat ol diyo bana... Dun sabah olay patladi tabi sonra ben iste derse gittim bana 12 gibi yazmis napiyon diyo dedim ne soruyon telefondan bak gor siritiyo bide okuldasin diyo aaaa dedim ciddi misin ben bilmiyodum saol soyledigin icin....
Yani surdayim burdayim dedigimde dogrulugunu onaylamak icin baktigini sanmiyorum meraktan bakiyodur ama bunu becerebilen insan alnim acik diye gezinebilen insan neden programi bana ogretmekten kaciniyo sordugumda yok soylemem diyo kendisi benim takip ettigi halde benim herseyim kabak gibi ortada ama onun herseyi gizli sakli....

Son düzenleme:
Haklısın canım ama maalesef bu erkekler böyleler :47:
Normal Uygulamalarının olduğu menü ekranın varya orada.
Sarı Bi amblemi var Arkadaş Bul ismi.
Ben oradan bakıyordum tatlım ama erkek arkadaşın başka birşey indirmiş olabilir mi bi fikrim yok.
Logosu bu canım

Eki Görüntüle 1121147

Bu uygulama yok bende canim logosunu hic gormemistim yani..
Peki ben bu uygulamayi indirsem onu eklesem o anlar mi onu bi programa dahil ettigimi ve birsey daha sorim bu programla karsi tarafin nesini gorebilirim yani konumunu fln mi?
Birde ben indiririm bu programida takip etmem icin karsi karafinda ayni programi indirmis olmasi mi gerekiyo yoksa sevgilimde bu program olmasa bile bakabilirmiyim?

Peki ben bu uygulamayi indirsem onu eklesem o anlar mi onu bi programa dahil ettigimi ve birsey daha sorim bu programla karsi tarafin nesini gorebilirim yani konumunu fln mi?
Birde ben indiririm bu programida takip etmem icin karsi karafinda ayni programi indirmis olmasi mi gerekiyo yoksa sevgilimde bu program olmasa bile bakabilirmiyim?

Canım ilk başta erkek arkadaşım bana mail adresimden bu uygulamanın isteğini göndermişti bende ekli olmadığı halde.
O isteğe tıkladığım an AppStore'ye yönlendiriliyorsun zaten.
Programı indiriyorsun.
Ayrıca erkek arkadaşın farkeder çünkü istek geldiğinde yazıyor ki işte şu kişi senin konumunu görmek istiyor falan yazıyor.
Çok güzel bi program.
Hem Hibrit şeklini, hem standart hemde uydu görüntüsünü veriyor.
Yani uydudan çekilmiş gerçek tepeden görüntü canım.
Bulunduğu apartmanın şeklini falan bile görüyorsun ama tepeden tabi. :1:

Canım bu program süper bişey. sevgiline artık nerdesin diye bir soru sormayı ortadan kaldırıyor :) bu programı kullanabilmen için önce indireceksin, sonra icloud kimlik ve şifrenle programı açacaksın. sonra sevgilinin icloud adresini yazıp arkadaşlık göndereceksin. arkadaşlık isteği mail olarak sevgiline gidecek. eğer bu program onda varsa kabul edecek isteği ve o andan itibaren birbirinizin nerde olduğunu görebileceksiniz. Nerde olduğunu görmekten kasıt şu; harita üzerinde oluyor ve atıyorum 8.sokak ta nokta şeklinde görünüyor. sen o adreslerden yola çıkarak nerde olduğunu tahmin ediyosn. Programda konumunu gizle, konumdan ayrıldığında ya da vardığında haberdar et gibi seçenekler de var.

Canım ilk başta erkek arkadaşım bana mail adresimden bu uygulamanın isteğini göndermişti bende ekli olmadığı halde.
O isteğe tıkladığım an AppStore'ye yönlendiriliyorsun zaten.
Programı indiriyorsun.
Ayrıca erkek arkadaşın farkeder çünkü istek geldiğinde yazıyor ki işte şu kişi senin konumunu görmek istiyor falan yazıyor.
Çok güzel bi program.
Hem Hibrit şeklini, hem standart hemde uydu görüntüsünü veriyor.
Yani uydudan çekilmiş gerçek tepeden görüntü canım.
Bulunduğu apartmanın şeklini falan bile görüyorsun ama tepeden tabi. :1:

Aaa ben inceliyim biraz programi o zaman guzelmis hakkaten yasadigi yere calistigi yere kadar gorebilirim yanii iyimis valla :))
Ben ona caktirmadan yapmak istiyodum ama olsun artik bunu indirsin dicem napalim icloud tan zor geldi bana takip etmek mailini sifresini fln bilmiyorum :/
Vermiyoda uyuzz...

Canım bu program süper bişey. sevgiline artık nerdesin diye bir soru sormayı ortadan kaldırıyor :) bu programı kullanabilmen için önce indireceksin, sonra icloud kimlik ve şifrenle programı açacaksın. sonra sevgilinin icloud adresini yazıp arkadaşlık göndereceksin. arkadaşlık isteği mail olarak sevgiline gidecek. eğer bu program onda varsa kabul edecek isteği ve o andan itibaren birbirinizin nerde olduğunu görebileceksiniz. Nerde olduğunu görmekten kasıt şu; harita üzerinde oluyor ve atıyorum 8.sokak ta nokta şeklinde görünüyor. sen o adreslerden yola çıkarak nerde olduğunu tahmin ediyosn. Programda konumunu gizle, konumdan ayrıldığında ya da vardığında haberdar et gibi seçenekler de var.

İcloud adresini vermiyor ki iste sipa onu verse sifreyide alirim direk iphonumu buldan izlerim amaa isteee...anca ona soylerim programi indirsin o beni ekler benim adresi biliyor cunku..
Guzel birseye benziyor hakkaten denemek lazim :))
Fazla gezen birisi degil oyle isten eve evden ise aradada arkadaslarla cikiyor ama fazla program goz cikarmaz :))

Bak bu şekilde veriyor canım görüntüyü ve yakınlaştırabilme imkanı sunuyor.
Bencede indir çok güzel bi program :31:

$istanbul-taksim.webp
Aaa ben inceliyim biraz programi o zaman guzelmis hakkaten yasadigi yere calistigi yere kadar gorebilirim yanii iyimis valla :))
Ben ona caktirmadan yapmak istiyodum ama olsun artik bunu indirsin dicem napalim icloud tan zor geldi bana takip etmek mailini sifresini fln bilmiyorum :/
Vermiyoda uyuzz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bak bu şekilde veriyor canım görüntüyü ve yakınlaştırabilme imkanı sunuyor.
Bencede indir çok güzel bi program :31:

Eki Görüntüle 1121253
Ay cok guzelmiiss bayildiimmmm :))
Calisiyo yavrucak ogle arasina bi ciksin soylicem hemen :))
Cok saol canimm seker vermis cocuk gibi heyecan yaptim suan :)))

Dizi izliyomus gibi adami izlerim ders calisamamm :)))

Son düzenleme:
Ay cok guzelmiiss bayildiimmmm :))
Calisiyo yavrucak ogle arasina bi ciksin soylicem hemen :))
Cok saol canimm seker vermis cocuk gibi heyecan yaptim suan :)))

Dizi izliyomus gibi adami izlerim ders calisamamm :)))

Ahahah :9:
O zaman senin için çok faydalı olmayacak dersini ihmal etme :24:

Ahahah :9:
O zaman senin için çok faydalı olmayacak dersini ihmal etme :24:

Ay yok ihmal edersem yanarim zaten :))
Beyfendimiz bi havalarda yine aksam konusmadan uyudum whatsapa girmemis bile sabah uyuzlugu ustunde bakalim programi soyleyince ne dicek gicikkk

Ay yok ihmal edersem yanarim zaten :))
Beyfendimiz bi havalarda yine aksam konusmadan uyudum whatsapa girmemis bile sabah uyuzlugu ustunde bakalim programi soyleyince ne dicek gicikkk

Heheh :1:
Birazda o sana uyuz olsun ..
Kıl tüy enişte hıh :ssz: :33:

Back
X