Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm pek güvenmiyor size galiba![]()
Canm iphonumu bul diye bisey var ordan yapmistr. Nerde oldugunu gorebiliysn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eşime yanlış birşey yapmıyorum, ihanet falan gibi bir durum yok. Ben sadece arkadaşlarıma sürekli onu şikayet ediyorum. Keşke benimki de anlasa bu işlerden ona neden bozuk olduğumu anlayabilse![]()
Iphonemu bul app storeden indiriliyor senin email ve sifren ile senin nerde oldugunu adresine kadar sarjinin bittigine kadar hatta arabada olduguna kadar gorebilir ....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Devlet bile dinleniyo, sen ne diyon...![]()
Ahh yavrum nekadar basit bir varliksin sen!!!
Konuna yaptigim yorumu begenmedin diye profilime girip birde actigim konuyu bulup hortlatmakla anca kendini kucuk dusurursun..
Kendini konunda gayet hanimhanimcik kendi halinde ve umit verilip duygulariyla oynanmis bir kizcagiz olarak tanitiyorsun ozenlede yavas yavas aslinda nekadar fesat oldugun ortaya cikiyor..
Sen 6-7 senelik iliskisi olan bir adamin arkasindan melul melul bakmaya ahh cekmeye devam et guzelim..
Her iliskide sorunlarda vardir onu soyliyim umarim sanada sanip olurda sevdigin adamla tartismanin ardindan sıkı sıkı ona sarilmanin nekadar guzel birsey oldugunu sende anlarsin![]()
Bence onunla alakası yok.
Güvenmediği biri ile insan neden beraber olsun ki?
Bizde yapmıştık, fakat hiçte güven problemimiz yoktu.
Ozgecim o zamanda cok yardimci olmustun simdide hemen konuma sahip cikmissin.. Sagolasin canimm :)
Hadi bakalim insallah güven sorununu asarsiniz rabbim Yardimcin olsunbak benim sayemde mesajlar gelmeye basladi, simdi sen de sevgilini izleyebilirsin takip edebilirsiniz birbirinizi karsilikli gizli gizli
yolun acik olsun güzelim hoscakal :-*
Ya kizlar ben boyle bisey yazmadim basil oluyr bu sadece iphonu buldan yapiliyr yazdm bi bakarmisizEki Görüntüle 1201606
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konuyu actigim tarihe bak be guzelim senin sayende bana yardim mi ediliyo saniyosun sen simdi :)))
Olay coktan kapandi biz ask pitircigi olmaya devam ediyoruz cok sukur.
Elin adaminda gozum yok Allah sasirtmasin sevgiliminde benden baska hatun gordugu yok
Gizli gizlide olan birsey yok zaten.
İcindeki fesatligi gormesem duana amin der sanada nasip olsun derdim ama senin duan mumkunse bizim ustumuzden uzak dursun.
Selametle....
Rica ederim canım benim.
İnsanlar birşey bilip etmeden zırt diye sinir bozacak bir yorum yazmayı öyle iyi beceriyorlar ki.
O yüzden boşver tatlım cevap yazmana dahi değmez![]()
o başkalarının yazdıkları kız![]()
Haha damarina bastim galiba, simdi de baskasinin sevgilisinde gözüm oldu demiinsallah cok mutlu olursun :-* hoscakal sevgilin insallah bir ömür sana sarilir, gözü baska yere kaymaz, birbirinize güven dolu bakar Yasarsiniz
byby