İple diş teli yapmak :D

Bende ipi 5 dk da bir sıkıyorum değiştiriyorum nolcekki:1: Şaka bi yanada haklısınız sanrım:17:

Hadi canim sende... her 5 dk da bir degistiriyorsun SIKIYORSUN. iSIN GUCUN yok herhalde her 5 dakikada nasil degistiriceksin. Seni pek bi saf gordum ben cidden canim hangi toz pembe uykulardasin sen ya...uyan cidden. Hayat boyle senin sandigin gibi degil. Yasin kucuk herhalde. Benim kardesimde ayni senin gibi acayip hareketleri vardi belliydi saf oldugu neyseki simdi akli basina geliyo yavas yavas. Bir baska konunda da yok cafe acicam okula gidicem kirasi 150 ytl olur fln demistin.... yani gercek dunyaya don sen bir an evvel.Benim kardesimde 2 kelime ingilizce ogrenir ben ingilizce biliyorum derdi... ben ise 1 yil kurs aldim 3 yil arkadaslarimla pratik yaptik 2 bucuk yildir yurtdisinda yasiyorum hala diyemem ki ben Ingilizceyi ana dilim gibi bilirim. Hala birseyler ogreniyorum. Yada bilgisayarda cok vakit gecirir kendini biligsayar muhendisi olmasi gerektigine fln inandirmisti... Keske oyle muhendislik oyun oyanakla oluncak seyler olsa... Kolaymis gibi geliyordu ona.... iste genclik oluyo genclikte boyle seyler.. Sen buyuyunce gecer bunlar sana simdi doktorun dis teline istedigi para, onlarin harcadgi emek, zamanla degistirmeleri hepsi sacma geliyo... Keske onlarin nelerle okuyup ne kadar zamanda bilgi sahibi olup dis hekimi oldugunu ve bosa konusmadiklarini idrak edebilsen.... Birazda insanlarin okumuslugua bilgisine emegine saygi diye birsey vardir... Sende bunu goremedim ben cahilligine veriyorum.

ya arkadaşım sen iyi değilsin bi psikologa git diş hekiminden önce zira açtığın konular.boyum kısa.kulağım kepçe.dişim ayrık.konuşmam yavaş.ne bu ya .toparlan ve kendine gel

Güldürdün beni sabah sabah. Bu yaşlar ne kadar güzel, insan herşeyi kendi kendine yapabileceğini, her çözümün kendinde olduğunu filan düşünüyor da, başka insanların neden bunları uygulamadığını, ortodontistlere neden tonla para döktüğünü, ya da 4 sene üniversite okuyup sonra birilerinin altında çalışmak yerine oturup 250 - 300 neyse parası verip, bir dükkan açmadığını düşünmüyor :1::1:

Buarada bir yerde okumuştum, tırnak yemek, parmak emmek filan, oral eksiklikten kaynaklanıyormuş, eğer bebek zamanında yeteri kadar meme emmediyse bu hissini tatmin etmek için yapıyormuş bunu ilerde. Benim annesinden çok erken ayrılmış yavru kedim bile öyledir, kaç yaşına geldi, hala evdeki yumuşak battaniyeleri filan emer. Bir annene sor bakalım acaba sende de öyle bir durum mu var? Yazdıktan sonra iddamı bi taraflarımdan uydurmuyor oluşumdan emin olmak için ufak bir araştırma yaptım hayır uydurmuyormuşum :1::1: Hatta Freuda göre 1.5 yaşına kadar olan dönemde anne tarafından az veya sık aralıklarla besleniyor olmak kişilik özellliklerini filan etkiliyormuş. Belki, parmak emmenin, belirli kişilik özelliklerinin ve boyunun kısa olmasının sebebi, anne sütünü çabuk bırakmış olmandır. :1: Sen de rahatlıkla anneni sorumlu tutup onun çözüm bulmasını bekleyebilirsin bu olaya karşı, bir şekilde bütçelerini ayarlayıp tedavini karşılamak onların görevi, ailenin maddi durumunu göz önünde bulundurman çok tatlı birşey ama bunu onların çözmesi gerek.

Bir de eski zamanlarda tel filan yokmuş tabi benim annem ergenliğinden beri gece yatmadan önce elleriyle 50 defa dişlerini düzeltirmiş biraz baskı uygulayarak bunun dişlerini düzgün yaptığını idda ediyor, ama ne kadar doğrudur bilemem.

Parmağını emme sorunun öncelikli bence (ve diğerleri)...

Back
X