- Konu Sahibi tatlisarisin
-
Ben yaptırdım ve çok memnunum. Plastik cerrahi uzmanı Diren Çelik yaptı. Hafif bi gerilim oluyor birkaç gün ama yaptırırken hiç acımıyor.
Ben yaptırdım ve çok memnunum. Plastik cerrahi uzmanı Diren Çelik yaptı. Hafif bi gerilim oluyor birkaç gün ama yaptırırken hiç acımıyor.
Nasıl ve ne kadara yaptırdınız acaba?Buna asma yöntemi deniliyor birde öyle biliyorum.Bi çok estetik doktorunun tercih etmediğini duydum.tabii aynı yöntemmi bilemiyorum:/ Bu konuda Onur erol ve Oygar aytekindi sanırım uyguluma yapıyorlar.Oygar beye attığım mailde ağzın çok esnek bi yapı olduğunu,iplerin rahatsızlık verebileceğini yazmıştı ve dolgu önermişti.Aklım karıştı açıkçası...
İstediğim şiş dudak değil...biraz kaldırınca zaten istediğim gibi oluyor.Lürfen yarımcı olun.
Kalıcılık?
Doğal görünüm?
Konuşurken nasıl olduğunu merak ediyorum.
resim varmı canım nasıl duruyor doğalmı ?
Dolgudan çok daha doğal. Şimdi şehir dışındayım. Ankara'ya geçince gönderiyim resim olur mu?
siz daha önce dolgu yaptırmış mıydınız ilk seferde mi bu yöntemi seçtiniz?
Kızlar bu yöntem Türkiye için çok yeni. Maksimum 6 aylık bir mevzuu. Henüz yaptırıp da yılını dahi dolduran yok. Bir dönem epeyce ilgimi çekmişti. Uygulama videolarını dahi izledim. Hatta İstanbul'a gittim orada uygulama izledim ancak bu işlem dolgudan farklı. Eğer kalınlık istiyorsanız aradığınız bu değil. Dudak üzeri ince çizgiler var ise uygun olabilir. Ancak ücreti de dolgulara göre daha pahalı. Video yükleyebiliyor muyuz biilmiyorum ama arzu edene uygulama videosu gönderebilirim. yaptıracam diyen olursa da doktor önerisinde bulunurum
Ben ilk defa dolgu yaptıracağım ama memnun kalırsam daha kalın dudaktan bu tarz daha kalıcı yöntemler araştırıyorum
Bir kere dolgu yaptırdım İstanbul'da. Ne yaptılarsa artık 2 ayda eridi. Bir daha da düşünmüyordum aslında. Çin malı falan olabilir diyorlar. Arkadaşlarımda yaptırdılar dudak ipliğini geçen hafta, herkes memnun şimdilik.siz daha önce dolgu yaptırmış mıydınız ilk seferde mi bu yöntemi seçtiniz?
bende netten videolarını izlemiştim ama fiyat konusunda bilgisi lan var mı?
ben dolgu yaptırdım ama çok çeşitleri var çin malı var ıvır zıvır benim uzmanıma ben kol altı botoks alnıma botoks falanda yaptırdığım için arkadas olduk sağolsun. ip yöntemini sordum o da yapıyor ama bana uygun değilmiş mesela. dolgumdan inanılmaz memnunum ben 6 aylık yaptırdım simdi bitti 2 ay falan oluyo, hala güzel. yenisini 1 yıllık yapıcam simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?