Ipler koptu artik dayanamiyorum! bosanacagim galiba...

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
arkadaslar sikintilarim yuzunden egzama oldum.. tam huzur bulunca geciyor strese girince yine basliyor...

esimle mutlulugu ilk evlenince bulamadik! cok tartisan bir cifttik.. daha yeni yeni iyilesmeye basladi aramiz...

iyi bir insan ama bazi rahat davranislari beni deli ediyor!

bu sabah babasiyla konustu ardindan annesiyle konustu...

annesine boyle diyor:

- napalim iste anne fenaa degiill...

-aman fena olma oglum zaten...

yarabbim ben napicam... aglama tuttu beni yine...

zaten annesinden o kadar cok cektim ki...

hep diyorum kotu olsak da iyi olsak da cok sukur de gec...

beni ovmeye calis ki insanlara onlar da sevsinler...

halbuki sabahtan beri aramizda kotu bir sey de yok...

cok yiprandim arkadaslar... keske benim de annem ve babam olsaydi....

moralim sifira dustu yine...

analşırkende nişanlıykende böylemiydi ? eger öyleyse yanlış yapmışsın evlenmekle cnm..olan oldu tabi ama oturup konuşmayı denesen?

kadin benden nefret ediyor zaten... hic sevemedi sebepsiz yere...

esime de soyluyorum her defasinda bak annenle konusurken biraz dikkat et... aramiz kotuyse de iyi bilsin sonra laf ediyor diyorum ama nafile... bilerek mi yapiyor acaba artik boyle dusunmeye basladim... ah bir ise girebilsem... ah bir ise girebilsem.... kafam rahat olurdu belki...

Sınır oluyorum böyle adamlara

ne dıye annene yetıştırırsın, fena değıl ne demek....
Ne olursa olsun, dışardakılere bellı etmemek gerek, ne olursa olsun evın ıçınde kalmalı

İşe gırmen çok ıyı olur, yoksa evde düşün düşün kafayı yersın
en azından ış yerınde kafan rahat olur

Kesınlıkle haklısınız,esınızın yapıcı ve tarafsız olması gerkıyor.Ailesi haksızsa haksız bulmalı,yerı geldığınde sızın de arkanızda bulunması lazım.Ama sanmıyorum ki huyu değişsin böyle gelmiş böyle gider bence..Birde soğuduysanız ilişkinizi tüketmişsinizdir demek,eskısı gibi olmayacağınızı düşünüyorum.

canım erkekleri ve erkek annelerini anlamak bazen mümkün olmuyor. Bence eşinin annesi iyiyiz anne demeyi kaldırmıyordur:) Yani böyle diyince belki kendini 2.plana atılmış zannedecek. Eşin bilerek böyle söyledi...Kendini hiç üzme, bunun için ağlamakta neymiş...Tekrar konuş eşinle ben kırılıyorum ne koşulda olursa olsun şükür de...Bunu o anlayıncaya kadar söyle ama ağlama...

benim kv de beni sevmiyo hatta sinir oluyo hissediyorum kadın hissi, birlikteyken aramızdaki elektriği kimse hissetmez ama biz biliriz sohbet muhabbet öyle geçer gider, eş çok önemli bu durumda hiçbi zaman beni annesinin insafına bırakmadı, bana gelmeden biçok olayın önüne set çekti, çekmese sanırım bende soğurdum eşimden, fena değil ne demek yahu, arada bişey yokken annesine naz yapmaya çalışıyo galiba, sor açıkça benimle mutlu değilmisin de, değilse boşan, yazık sana, sağlığından önemlimi

sanki zorla evlendirmişler sizi
eşin böyle düşündüğüne göre
en büyük sorunlu kendisi
''fena değil'' miş, karpuz seçmiş sanki :19:

evlilikte en kötü şey galiba yapayalnız kalmak
eşinin seni aile olarak kabullenememesi
seni idareli kullanacağı bir eşya olarak görmesi
ettiğin sözden tut
adımına kadar anasına veya babasına yetiştirmesi
benliklerin bir olmaması
sadece ''ben ''sen'' olması ''biz ''olamaması.

al işte sana hayal kırıklığı, allah yardımcın olsun
şunu da bil
sen harekete geçmessen allah yardımcın olmaz, durduk yere allahtan bekleme yani,,,sen de bir şeyler yapacaksın ki,allahta yanında olup
işini kolaylaştıracak
yani eylem şart...

hani hanımköylü derler yaa
bende böylelerıne ''anaköylü''diyorum.

bakalım tekmeyi yedıkten sonra , anası ona birini bulabilecek mi
kimse çekmez böylelerını
ama çekerler sanırlar,sansınlar
onlara da hayal kırıklığı şart.

keşke eşine sorsaydın niye fena değil dedin diye
ne kadar komik ya kötü bile olsanız bu evinizin içinde kalmalı öyle ana baba herkes duymamalı bilmemeli
bunu eşine öğret canım sakince söyle ağlayarak sızlayarak değil kararlı ve sakin bir dille söyle
hemen boşanmayı düşünme başka sıkıntılarınız yoksa önce eşini yola getirmeye çalış
maalesef erkekler çocuk gibiler biz kadınlara da onları eğitmek düşüyor

Ben mi algılayamadım acaba, eşiniz "fena değil" demiş..
Ne var ki bunda.. :44:
Çok mu hassas bi dönemdesiniz. Neden böyle şeyleri sorun ediyorsunuz..

evet fena değil demek kötü bir lafmı?Anlayamadım adamdan fena değil lafını duyunca hemen boşanıllırmı ki?baen bizlerde fena değil diyoruz e altında ne aransın bu lafın.herşeye iyi yönünden bakalım kızlar kötü tarafdan alırsak vallah bu dünyada yaşanmaz yani.bir söz var-GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR.(S.NURSİ)Tatlım üzme fazla kendini.şimdiki gençler salla diyorlar sende sallayıver gitsin.:54:

Back
X