- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi birdelimuallime
-
Evet.. sevdiğimin olduğu memlekete geldim ve eğitim öğretim yılı içerisinde oturduğum evdeyim şimdi. Beş gün oldu geleli, ardımda hala daha atıp tutan bir baba kaldı, gözü yaşlı bir de annem... Beni bu duruma kendileri getirdiler ve zerre pişmanlık duymadan öfke kusmaya devam ettiler. Şimdi yuvamı kurmak için hazırlıklara başlayacağım, sevdiğim ve ailesi yanimda çok şükür dualarınızla aşıcam bu durumu inaniyorum.
Kaçarak evlenmeyi tasvip etmiyorum.Her hazirligi kim ne derse desin baba evinde yapardınız düğüne gelen gelirdi gelmeyen de gelmezdi.
Kacarak evlenen herkes pişmandir.
O gelinlik baba evinde giyilmeli.Ana baba duasi alinmali.Anneler gozü yaşlı birakilmamali.
hakkında hayırlısı olsunEvet.. sevdiğimin olduğu memlekete geldim ve eğitim öğretim yılı içerisinde oturduğum evdeyim şimdi. Beş gün oldu geleli, ardımda hala daha atıp tutan bir baba kaldı, gözü yaşlı bir de annem... Beni bu duruma kendileri getirdiler ve zerre pişmanlık duymadan öfke kusmaya devam ettiler. Şimdi yuvamı kurmak için hazırlıklara başlayacağım, sevdiğim ve ailesi yanimda çok şükür dualarınızla aşıcam bu durumu inaniyorum.
Klasik klişe laflar, insanları yadırgamalar, tosvop otmoyorumm laflarının havada uçuşması bla bla bla ve bla yani! Siz benim hangi süreçlerden geçtiğini biliyor musunuz hanımefendi neler çektiğimi neler yaşadığımı nasıl bir zihniyete sahip ailemin olduğunu, iki yıldır bulmadan usanamdan direndigimi... bilmezsiniz ama çok da güzel eleştirir bilgiçlik taslarsınız, neyin ne olduğunu bilecek yaştayım çok şükür. Umarım yaşadığım sürecleri yaşamaz, çaresizlik nedir bilmez ve bir çıkmaz içinde çıkar yol aramaya çalışmazsınız!!Kaçarak evlenmeyi tasvip etmiyorum.Her hazirligi kim ne derse desin baba evinde yapardınız düğüne gelen gelirdi gelmeyen de gelmezdi.
Kacarak evlenen herkes pişmandir.
O gelinlik baba evinde giyilmeli.Ana baba duasi alinmali.Anneler gozü yaşlı birakilmamali.
Kardeşlerime ve alama eğer onunla görüşür düğününe giderseniz siz de silin beni demiş, gizliden konuşuyoruz ama gelemeyiz diyorlarHakkında hayırlısı olsum
O babayla zordu.
Doğru karar verdin bence
Ama annenü ve kardeşlerini sürece dahil etmeye çalış
Atıyorum arayıp çeyiz dizicem sizde gelin beraber bakalım de.
En azından geleekte ben sizi değil siz beni bıraktınız, çağırdım gelmediniz dersin.
Diğer üç kardeşin ve ablan ne diyor bu duruma?
Bilemem tabi kiKlasik klişe laflar, insanları yadırgamalar, tosvop otmoyorumm laflarının havada uçuşması bla bla bla ve bla yani! Siz benim hangi süreçlerden geçtiğini biliyor musunuz hanımefendi neler çektiğimi neler yaşadığımı nasıl bir zihniyete sahip ailemin olduğunu, iki yıldır bulmadan usanamdan direndigimi... bilmezsiniz ama çok da güzel eleştirir bilgiçlik taslarsınız, neyin ne olduğunu bilecek yaştayım çok şükür. Umarım yaşadığım sürecleri yaşamaz, çaresizlik nedir bilmez ve bir çıkmaz içinde çıkar yol aramaya çalışmazsınız!!
Saygın cevap bekleyen empati yaparak muamele gösterir karşılığında da beklediği saygınlığı zaten alır! Iyi akşamlar size hanımefendiBilemem tabi ki
kendi tecrubelerimle yorum yapar dogru yolu gostermeye çalisir ve daha saygın bir cevap beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?