ıpone ve twitter kullananlar !

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
kızlar ı phone ve twitter kullanıyasanız yeni twitter güncellemesini yapmışsınızdır bende dün yaptım..sanırım bi yeni özellik sizi takip etmeyen kişilerin bildirimi geliyor..mesela ansj aslı kullanıcı hesabınıza erişmek istiyor izin verme veya tamam seçenegi var ! bu nedir tam olarak anlayan varmı veya sizdede aynı şekilde oldu mu ? birde benim hesabıma erişmek isteyen kızı biliyorum eski erkek arkadaşımın takipçisi ...ee o zaman bizde takip etmedigimiz insanların profiline girdimizde bildirim gidebilir o zaman napıyoruz dikkat ediyoruz :))

Canım o takip etme isteği gönderdiklerinde var yani profiline baktığında yok ki daha doğrusu bana öyle bir bildirim gelmiyor sadece profilim gizli olduğu için istek yolladıklarında geliyor

Profilin gizliyse onay için geliyor o bildirim..

istek talebi degil canım o bnmki gizli degil birde istek talebinde follow me ! diye geliyor bu bildigin hesabına sssss kullanıcı erişmek istiyor izin verme tamam diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…