Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ipoşum gözbebeğim

41 kere maşallah cnm cok tatlı bı bebek allah en yakın zamanda bana da kısmet etsin inşallah bu günleri görmeyi...................

serapcım canımmm harikkaaa hepside fotorafların...ee ipek kızımızda bi başka canııımmm
bende isteriiiimm bu fotoshop progaramını canım nasıl yapmak lazım?zor bişimi:)))

serapcım canımmm harikkaaa hepside fotorafların...ee ipek kızımızda bi başka canııımmm
bende isteriiiimm bu fotoshop progaramını canım nasıl yapmak lazım?zor bişimi:)))
saol tatlım
canım önce netten photoshop programını indir.
sonra uğraşa uğraşa öğrenirsin. kk da programlar bölümünde bazı yapabileceklerini anlatmışlar saolsunlar deneye deneye öğrenirsin.
aslında program çok kapsamlı bisürü şey yapabiliyosun ben daha acemiyim kendi çapımda öğrenmeye çalışıyom işte

kızz serap bu ipoşş çok tatlıı bir büyüsün sen ayvayı yedinn peşindennnn koşan ççok olacakkk

maşallah ipeğe serapcım ya.41 kere maşallah.Allah acısını göstermesin size.

ya yerim ben bunu ya. şimdi yanında olsamda o tombik bacaklarını bi ıssırsam(pardon öpsem:)))))
çok tatlı olmuş serap bu ya.allah bahtınıda böyle güzel yapsın.

a.s.coookk teşekkürler canım benim uğraşcam inşallah..ipeğide öptümŞeniz

kızz serap bu ipoşş çok tatlıı bir büyüsün sen ayvayı yedinn peşindennnn koşan ççok olacakkk

maşallah ipeğe serapcım ya.41 kere maşallah.Allah acısını göstermesin size.

ya yerim ben bunu ya. şimdi yanında olsamda o tombik bacaklarını bi ıssırsam(pardon öpsem:)))))
çok tatlı olmuş serap bu ya.allah bahtınıda böyle güzel yapsın.

saolun kızlar çok teşekkür ederim canlarım

ay valla başından sonuna hepsine baktım allahım nazarlardan saklasın annesi tontiş ayaklarını öp yerimize mis kokulunu da kokla ohhhhh allah bize de gösterir inşallah o günleriii

allah bağışlasın tatlı bebiş doğrusu

saol canım benim

ay valla başından sonuna hepsine baktım allahım nazarlardan saklasın annesi tontiş ayaklarını öp yerimize mis kokulunu da kokla ohhhhh allah bize de gösterir inşallah o günleriii

saol canım.
inşallah gösteririr canım. güzel kolay doğumlar nasip etsin allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…