Gitmek zorundaysanız yapacak birşey yok. İzlemeyin öyle etkileyecek şeyler.Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl gidiyorsunuz yahu
arkadaşımın 1çocugu var, sadece hamilelikte bir kez o şekilde muayene olmuşAyynı ben
Malesef yapamam dediğim ne varsa da hamileliğimde ve sonraki kontrollerimde de yaptım
Ama hala çokngeriliyorum
Çözümü var mı bilmem
Zor işler vesselam
Ama her kadın hemen hemen bunu yaşıyor ilk değiliz son da olmıycaz.arkadaşımın 1çocugu var, sadece hamilelikte bir kez o şekilde muayene olmuş
benim düşüklerim var çook muayene oldum o şekilde merak etme canın yanmaz vajina kas dokusu birkaç dakikaya gevşemeye başlayan bi yapısı var zaten kendini korkutup kasarsan o zaman canın yanabilir :)Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum
Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum
ağrım oluyor, ve akıntı. bence bakar :sıkıntınız yoksa neden alttan muyane edilecek ki.
hım evet ozaman bakar evet.çok kısa sürüyor.bende muayene olamam.çok kasılırım.ama çok kısa sürüyor ınan.kendini rahat bırakırsan sıkıntı yokağrım oluyor, ve akıntı. bence bakar :
Canım hiç tedirgin olma, doktorun umarım çok iyi bir kişi çıkar baya rahatlatıyor çünküŞuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
Korkacak bişi yok ki,neden bu kadar gerginsiniz.
keşke izlemeseydiniz ama öyle korktuğunuz gibi değildir ya bende de var o çekimserlik malesef
bu kadar ayrıntılı düüşünme ve izleme pls. gitmek gerekiyor git seri bi şekilde işlemi olŞuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?