İptal mi etsem? Acil :{

Video falan hep abartı. Özel doktora gidecekseniz zaten pis olamaz. Korkulacak birşey yok. İçinizden 10'a kadar sayın bitmiş olacak. Daha bak desende yatırmazlar :)) yaşınız kaç bilmiyorum ama smear testi olmalı mı onu sorun. Yapmalıyız derlerse hazır yatmışken onu da halledin.

Doktor kolay kolay alttan muayene yapmaz. Akıntı şikayetiyle gittim bir kaç kez. Kültür örneği aldılar sadece. O da hamileydim ve bir türlü gecmediginden. Kaldı ki gerekiyorsa olacaksınız. Aletle bir müdahalede bulunacaksa kayganlastirici jel sürülüyor acı hissetmiyorsunuz. Daha bunun doğumu var ona hiç girmeyeceğim ama. Bir de muayene videosu izlemek iyi bir şey değil.

Git cnm
Doktorun anlayışlı biriyse zaten seni rahatlatır
Korkma
Herkes gidiyor öyle düşün

video kötü olmadığı halde o aletlerden korktum. videoda doktorlar sadece anlatıyor şu aleti şu amaçla kullanıyoruz vs.

Spekulum öyle korkulacak bişey değilki,siz sakin olun yeter kasmayın kendinizi.
Yada uzun bir alet var ismini hatırlyamaıyorum şimdi,mesela o daha detaylı bakıyor.

24 yaşındayım, korka korka sorarım olmadı. tam nasıl yapılıyor durun bir de ona bakayım, yani açıklamasına
vallahi elim ayağım uyuştu, ben doğum falan yapamam zaten düşünmüyorum bir süre de

Devlete değil özele gidiyorum. Hijyenik olan hastaneleri tercih ediyorum. Devlette ultrason masasının örtüsü bile değişmiyor ama özelde her hastadan sonra değişiyor. Dikkat ederim ben de hijyene

Ilkinde bi anlik gerilmeniz normal ama sonra alisiyor insan.Ben hamileligimde 10 .haftaya kadar hep altta ultrasonla bakildim.Gozunuzde buyutmeyin su vajinal muayeneyi.Hele artik rutin olarak ayni doktora gidiyorsaniz cok daha rahat oluyorsunuz.

Hiç video bakmayın. Ben söyleyeyim. İlk önce yaşınız genç. Bu testi istemeyecek. Sonra bu test, kulak çubuğu gibi pamuklu çubuğun sizden sürüntü alması ile yapılıyor. Yani korkulacak bir şey değil.

sıkıntınız yoksa neden alttan muyane edilecek ki.

Her kadinin her iki senede muayene olmasi gerekiyor. Erken kanser teshisinde yada herhangi baska bir hastalik teshisinde hayat kurtarir bu. Ihmale gelinecek bir durum degil.

R Raiden Kelin ilaci misali. Bende geçenlerde yaptirdim ve bende sevmiyorum. Ancak çabuk geçiyor. Bir iki dakikada bitiyor. Dokturum "hadi iyisin, iki senelik yine kurtuldun" diye saka yapmisti hatta.

Asil önemli olan iyi bir doktor bulmak. Kendini rahat his etmen lazim. Bu ilerde hamilde kaldiginda çok çok önemli olacak. O doktorda hem muayenede rahat olman ve her tür soruyu sorabilme rahatliginda olmalisin.

izlediğiniz gibi olmuyor.. bende çocuğum olmadığı için rutin kontrol amaçlı gitmiştim sebebini araştırmak için.. çatala çıkıyorsunuz ama doktorunuz çok önemli mümkünse özel bi kliniğe gidin zaten rahatlatıyor sizi.. önceden bilgi veriyor yapacağı işlemler için.. ve mümkün mertebe kısa tutuyorlar muayeneyi yani gereksiz yere fazladan tutmaz kimse çatalda.. emin olun günde onlarca hastayı görüyor onlar kafam nispeten rahat benim.. hele vajinal ultrasonda bakmıyorlar bile uzanıyorsunuz cihazı yerleştiriyorlar ekrandan bakıyorlar.. sıkıntı yapmayın gidin muayenenizi olun korkacak bişey yok..

iyiki aydınlattın ya sağol

Bende yok gidemem yapamam derdim ama hamileyken hepsini yapıyosun.Çatı için ebe muayene yaptıgında karsımda 4-5 kişi izliyodu.Önceden bana deseler yapabilir misin kesinlikle oraya oturamam o kadar kişi beni izleyemez derdim.Ama başa gelince her türlü yapılıyo

Ahh o masaların dili olsa da bi konuşsa, benim kaçyüz defa ne sebeplerle oraya yattığımı sana Tek sebebin muayene doğum olsun inşallah.. Büyütülecek bişey yok.. Allah başka dert vermesin

Enfeksiyonda olabilir belki,smear testi yapabilir.
Gaza geld,m bende şimdi randevu aldım,ne zamandır gitmem gerekiyordu.

tüylenme durumuna da bakılıyor mu yoksa hormonla alakalıysa mı bakıyorlar, çünkü öyle okumuştum muayene öncesi ağda vs. olmaması gibi. ama ben hiç gidemem öyle temiz olmadan

tüylenme durumuna da bakılıyor mu yoksa hormonla alakalıysa mı bakıyorlar, çünkü öyle okumuştum muayene öncesi ağda vs. olmaması gibi. ama ben hiç gidemem öyle temiz olmadan

ya yok normal temizliğini yap git.. genital bölge tüylü olur zaten neyine bakacak.. sadece sana sorar vucudunda ekstra tüylenme var mı mesela çenende yanaklarında sırtında gögüslerinde gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…