Video falan hep abartı. Özel doktora gidecekseniz zaten pis olamaz. Korkulacak birşey yok. İçinizden 10'a kadar sayın bitmiş olacak. Daha bak desende yatırmazlar :)) yaşınız kaç bilmiyorum ama smear testi olmalı mı onu sorun. Yapmalıyız derlerse hazır yatmışken onu da halledin.Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum
video kötü olmadığı halde o aletlerden korktum. videoda doktorlar sadece anlatıyor şu aleti şu amaçla kullanıyoruz vs.
24 yaşındayım, korka korka sorarım olmadı. tam nasıl yapılıyor durun bir de ona bakayım, yani açıklamasınaVideo falan hep abartı. Özel doktora gidecekseniz zaten pis olamaz. Korkulacak birşey yok. İçinizden 10'a kadar sayın bitmiş olacak. Daha bak desende yatırmazlar :)) yaşınız kaç bilmiyorum ama smear testi olmalı mı onu sorun. Yapmalıyız derlerse hazır yatmışken onu da halledin.
Devlete değil özele gidiyorum. Hijyenik olan hastaneleri tercih ediyorum. Devlette ultrason masasının örtüsü bile değişmiyor ama özelde her hastadan sonra değişiyor. Dikkat ederim ben de hijyeneŞuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum
sürekli olmuyor ama bu aralar bir gariplik var, hissediyorum bir tuhaflık olduğunu, çünkü normal olanların rengi filan belliBirde doktor muayene edecekmi akıntı varken.
sürekli olmuyor ama bu aralar bir gariplik var, hissediyorum bir tuhaflık olduğunu, çünkü normal olanların rengi filan belli
Hiç video bakmayın. Ben söyleyeyim. İlk önce yaşınız genç. Bu testi istemeyecek. Sonra bu test, kulak çubuğu gibi pamuklu çubuğun sizden sürüntü alması ile yapılıyor. Yani korkulacak bir şey değil.24 yaşındayım, korka korka sorarım olmadı. tam nasıl yapılıyor durun bir de ona bakayım, yani açıklamasına
vallahi elim ayağım uyuştu, ben doğum falan yapamamzaten düşünmüyorum bir süre de
sıkıntınız yoksa neden alttan muyane edilecek ki.
Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
iyiki aydınlattın ya sağolHer kadinin her iki senede muayene olmasi gerekiyor. Erken kanser teshisinde yada herhangi baska bir hastalik teshisinde hayat kurtarir bu. Ihmale gelinecek bir durum degil.
R Raiden Kelin ilaci misali. Bende geçenlerde yaptirdim ve bende sevmiyorum. Ancak çabuk geçiyor. Bir iki dakikada bitiyor. Dokturum "hadi iyisin, iki senelik yine kurtuldun" diye saka yapmisti hatta.
Asil önemli olan iyi bir doktor bulmak. Kendini rahat his etmen lazim. Bu ilerde hamilde kaldiginda çok çok önemli olacak. O doktorda hem muayenede rahat olman ve her tür soruyu sorabilme rahatliginda olmalisin.
Bende yok gidemem yapamam derdim ama hamileyken hepsini yapıyosun.Çatı için ebe muayene yaptıgında karsımda 4-5 kişi izliyodu.Önceden bana deseler yapabilir misin kesinlikle oraya oturamam o kadar kişi beni izleyemez derdim.Ama başa gelince her türlü yapılıyoŞuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
iyiki aydınlattın ya sağol
Ahh o masaların dili olsa da bi konuşsa, benim kaçyüz defa ne sebeplerle oraya yattığımı sanaŞuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
Enfeksiyonda olabilir belki,smear testi yapabilir.
Gaza geld,m bende şimdi randevu aldım,ne zamandır gitmem gerekiyordu.
Hiç video bakmayın. Ben söyleyeyim. İlk önce yaşınız genç. Bu testi istemeyecek. Sonra bu test, kulak çubuğu gibi pamuklu çubuğun sizden sürüntü alması ile yapılıyor. Yani korkulacak bir şey değil.
izlediğiniz gibi olmuyor.. bende çocuğum olmadığı için rutin kontrol amaçlı gitmiştim sebebini araştırmak için.. çatala çıkıyorsunuz ama doktorunuz çok önemli mümkünse özel bi kliniğe gidin zaten rahatlatıyor sizi.. önceden bilgi veriyor yapacağı işlemler için.. ve mümkün mertebe kısa tutuyorlar muayeneyi yani gereksiz yere fazladan tutmaz kimse çatalda.. emin olun günde onlarca hastayı görüyor onlar kafam nispeten rahat benim.. hele vajinal ultrasonda bakmıyorlar bile uzanıyorsunuz cihazı yerleştiriyorlar ekrandan bakıyorlar.. sıkıntı yapmayın gidin muayenenizi olun korkacak bişey yok..
tüylenme durumuna da bakılıyor mu yoksa hormonla alakalıysa mı bakıyorlar, çünkü öyle okumuştum muayene öncesi ağda vs. olmaması gibi. ama ben hiç gidemem öyle temiz olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?