İptal mi etsem? Acil :{

Sen bunu bana sor. İlk gittim Ulturasonla bakıcak sanıyorum çatal masaya geç dedi, dedim pantolonumumu çıkarıcam evet dedi, beni bi görsen... ama sonrasında alıştım bayan doktorlara. Hamileliğimin 3. Ayına girdiğim gün kanamam oldu acile gittim bi erkek doktor yine geç çatal masaya dedi ben şok, tabi bebeğime bir şey olacak korkusuyla direk yattım ve kendimi doktora bıraktım be oldu ne bitti bilmiyorum. Bana dedi sıkışıksın sanırım bir şey göremedim bi wc ye git gel yine bakalım gittim geldim Başka doktor daha çağırmış o da erkek yine geç çatal masaya. Kadavra gibi oldum ikisi birden baktılar. Dedim insan mecbur olunca nelere katlanıyor... Benim yaş civarlarımda yeni doktor olmuş ikisi de, bakıp bakıp biri diğerine bir şeyler anlattı kobay oldum ya. O utanç dışında bir acı vs olmadı.

Doğru bilinen yanlışlar var. Smear testi yaşa bakmaz. Ne kadardır cinsel hayatın olduğuyla alakalıdır.

Ben hamilelik öncesi kontrole gittiğimde "ne kadarlık evlisin?" diye sormuştu doktor.
Yani "ne zamandır cinsel hayatın var?" diye soruyor aslında:)
Benim evlilikle birlikte başladığı için ve 1.5 sene olduğu için yapmamıştı.

Ama yeni evliyken özel bir merkeze gittiğimde kadın sormadan smear örneği alıp göndermişti.

Rahim ağzı problemleri yaşa bakmaz. Smear testini ihmal etme..

Bende yok gidemem yapamam derdim ama hamileyken hepsini yapıyosun.Çatı için ebe muayene yaptıgında karsımda 4-5 kişi izliyodu.Önceden bana deseler yapabilir misin kesinlikle oraya oturamam o kadar kişi beni izleyemez derdim.Ama başa gelince her türlü yapılıyo :KK70:

Doktor, doktorun asistanı, ebe, ebenin asistanı, hemşireler. İzleyen izleyene.. :KK70:
Sen o ara sancı çekerken kimse umrunda olmuyor zaten :KK70:

Ay merak edenlere teşekkürler :KK70:
İşyerinden iznimi yaptırdım vee koştum gittim.
aktif olarak ne kadar cinsel hayatım olduğunu sordu, 6ay deyince smear için en az 1yılı bekliyoruz onu yapmayalım dedi. Şikayetlerimi sordu yanma kaşıntı vs. Evet hepsi var dedim. Tamam o halde dış kısma sürecegin krem ve 3gün kullanacağın vajinal ovül yaziyorum kullan düzelme olmazsa tekrar gel haftalık olanı vereyim dedi.muayene falan bahsetmeynce ben de hiç girmedim o sırada istemsizce kaslarım birbirine geçmiş vaziyetteydi çünkü ahaha. Bilmiyorum bakmadan böyle teşhis koymak normal mi ama Dr. Yani neyin ne olduğunu biliyordur. Sanirim
Kullanayim da olmadı burdaki özel bi hastanede iyi bir kadın doğumcu söylediler ona gideceğim . Ama bu sefer korkmadan :)
iyi şimdilik yırtmışsınız :D
geçmiş olsun

Back
X