- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz tam alışamadım o duruma da,anca işte.Piii hem de kaç kere
Pap düzenli yaptırılması gereken bi' test
Ayrıca yani sevişen insanın da ufacık makineden çekinmesi garip
Temiz gidin. Yanlış bilgi vermişler size. Tüylenme konusu hormonlarla ilgili.tüylenme durumuna da bakılıyor mu yoksa hormonla alakalıysa mı bakıyorlar, çünkü öyle okumuştum muayene öncesi ağda vs. olmaması gibi. ama ben hiç gidemem öyle temiz olmadan
Valla benim rahat geçiyor, pimpiriklenmeye inanın gerek yok, inşallah sorun da yoktur, içiniz rahatlar gelirsiniz.Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum![]()
Hayır bir de hamilelik dışında vajinal muayene olmamak çok matah birşey gibi anlatılıyor, insanlar yanlış şeylerle korkutuluyor, en çok buna kızıyorum!ya ne kadar cahil cahil konuşan insan var. valla ilber ortaylı gibi gelecek ama arkadaşlar yapmayın etmeyin!
tüm hayatı boyunca sadece hamilelikte bir kere muayene olan insanı bile savunuyorlar ayıptır, günahtır.
Tabi ki gideceksiniz bugün hemen kalkın gidin. Hiçbir video da izlemeyin. Ne hastalık ne tedavi! Kendinizi böyle şeylerle yıpratmaya ne gerek var allah aşkına ne sapkın yöntemler bunlar. Sonra bu hastalık ya bende de çıkarsa diye hiç gitmezsiniz Allah korusun.
Evlisizin her sene smear testi yaptırmanız gerekiyor zaten. Zaten ağrılı sızılı bir yöntem bile değil. Gidin belki mantar vs vardır. Çoğumuz gidiyoruz 2 kereden sonra alışılıyor zaten, merak etmeyin.
gitmişsinizdir inşallah ertelemeyin sağlık buhenüz tam alışamadım o duruma da,anca işte.
ayrıca gayet de çekiniyorum işte o gaga görüntülü şeyden![]()
Ahaha aynı şeyi yazacaktımTüp bebek ve asılamA sürecinde 3 sene 10 günde bir gittim
Ayıp olacak belki ama giren cıksnın haddi hesabı Yok
Muayenede korkacak birşey Yok
Ben sezaryenden korkuyodum ameliyat olucam fln diye doğumdan zaten kendimi bildim bileli korkardım doğum olunca aa bumuymuş dedim.Ağrılarım oldugunda ağrı kesici vurdur dediler doğum yaptım o kadarlık olucak tabi diyordumGörüntüyle, hissedeceğiniz şeyi bağdaştırmamak lazım.
Şimdi sezaryen doğumun görüntüsünü düşünün. Oy düşünmeyin ya da öyle feci bir görüntü.
Ama 2 kere sezaryen oldum, operasyon esnasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bir de yaşamadığımız şeyleri kafamızda çok büyütüyoruz bazen. Yaşayınca aaaa bu kadarmıymış diyoruz ya, bu da öyle bir durum.
Jinekolojik muayeneden ben de çok tırsardım. Hele o spekulum kabusumdu. İlk muayenede doktoruma bu korkumdan bahsetmiştim. Minik bir spekulum kullanmıştı. Korktuğum gibi asla değilmiş.
Yapacağınız şu, başka şeyler düşünüyor, muayeneyi asla düşünmüyor, kendinizi otomatik pilota alıyor ve doktora gidiyorsunuz. Çünkü gitmeniz gerekiyor.
ne abartmissin ya... ultrason icin yattigin masanin aynisi bu sefer yanlardan ayaklik cikartacaklar hepsi bu.Şuan bayağı boncuk boncuk ter atıyorum arkadaşlar.
6aylık evliyim, genel jinekoloji muayenemi hep erteledim. randevu aldıysam da hep iptal ettim. en sonunda bugüne tekrar aldım. ama evlendikten sonra ilk kez muayene olacağım. önceden kist durumu için ultrasona bakarlardı ve bunu bildiğimden rahatça giderdim.
Az önce genel muayene adı altında bi video izledim, izlemez olaydım. hele o masanın iğrençliği, evet herkes yaşıyor bunu ama yok elim ayağım uyuştu. utanç ya da acı değil cok garip bir his, gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayım. ay çok fenalardayım şuan, düzenli muayene olan var mı varsa nasıl geçiyor, pinpiriklik etmeye gerek var mı bu kadar, ama istemsizce yapıyorum![]()