iptal

nrnkrbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
117
3
48
Arkadaşlar 17 yaşındayım, 1.60 boyunda 60 kiloyum. Fazlasıyla göbek - basen - kalça mevcut. Nasıl zayıflayabilirim. Ne yaptıysam ne denediysem bi gram inmiyor kilom. 2 ay sonra kuzenimin düğünü var ve iki ay içinde 10 kilo verip 50 kiloya düşmem lazım. Az yemeye çalışıyorum, günde 30 dk eliptik bisiklet kullanıyorum 15 dakikada egzersiz yapıyorum. Bisikleti daha fazla kullanmalıyım ama çok sıkılıyorum kullanırken. Yeşil çay ve biberiyeli kayısılı karışık bitki çayı içiyorum, günde 3 litre su tüketiyorum. Yeni başladım daha diyete ama benim yaşımda bi diyet arkadaşına ihtiyacım var, benimle zayıflayabilicek biri lazım acil ???

Merhaba,
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)
Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konu, içeriğini gözetilerek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşınacaktır.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…