- 6 Mart 2014
- 384
- 886
- 34
15 GÜNLÜK PROGRAMIMIZ BUGÜN BAŞLAMIŞTIR
Topigimiz herkese hayırlı olsun
Merhaba canlar nasılsınız
Bu benim ilk konum inş. Hepimize faydalı olur
Kızlar çoğumuzun arka odalarında kullanılmayan, bir köşeye atılmış, yalnız bırakılmış, garip kalmış, hevesle alınmış ama kullanılmadığı için bir fazlalık görülen! eliptik bisikleti bulunmaktadır. .
Bu duruma bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile
Ben zamanında düzenli 15 gün 1 saat 20 dk binerek 10 cm incelmistim. .
Tabi avokado yağı sürüp (yağ yakma özelliği var) sahuna eşofmanı giyerek yada kendimi strecleyip üzerine eşofman giyiyordum. Ayağıma çorap giyerdim ki terler akıp yerleri ıslatmasın (hala öyle terliyorum)
Doğum kontrol hapı yüzünden 10 kilo aldım 3 ayda üzerine hamile kaldım 88 kilo oldum
kendi çabalarımla 2 yılda 78 e indim.
şimdi 8. Zayıflama grubundayım yeni eliptik bisiklet aldım altis mk750 .. 1 ayda ara ara binerek toplamda 10 kere olmamıştır. Kalori de sayarak 74.5 indim 3.5 kilo daha verdim
Şimdi yine eskisi gibi devamlı eliptik bisiklete binicem ve bunu hep birlikte grup olarak yapmak istedim.. Çünkü birbirimize destek olursak devamlılık ta olur. Şimdi arkadaşlar ne dersiniz hep birlikte sağlıklı bir sekilde zayıflayalımmı
Evet diyorsanız pazartesi başlıyoruz
Kurallarımız gelsin ozaman
KURALLAR
Pazar günleri tatil
15 günlük kurlar halinde yapılacak.
Katılmak isteyenler isim yazdıracak.
15 günün sonunda tekrardan isim yazdırarak, ikinci 15 günlük programa katınıla bilinecek.
Arada girmek isteyenler de katıla bilir bizimle bildirim yapıp diğer 15 günlük programla devam eder.
Herkes 15 günlük programa katılırken ve biterken
Kilo , Bel , Kalça , Basen , Tek Tek Sağ Sol Basen ve ekstra Göbek ölçüsünüde yazıcak
yani bir programın başında birde sonunda ölçü bildirilecek.
Hergün en az 20 dk olmak üzere binmek zorundasınız
20.. 30.. 40.. 50.. gibi size kalmış dakikalar en çoğu olarak.
Her akşam bildirim yapıp kaç dk bindiginizi yazacaksınız
Bildirimde 3 gün bulunmayan kişi programdan cikartılacak
(Bize bildirip zaruri durum olduğunu söyleyen kişi , o 15 günlük programdan izne ayrılıp
Diğer programlara katıla bilir. )
Ve en önemlisi en az 2 litre su içilmelidir.
Kurallara bakıp korkmayın lütfen
Ölçünüz, kilonuz, günlük binip içtiğiniz su yazılacak ve en önemlisi Azmedicez kurtulucaz bu kilolardan
Unutmayın biz kadınız ve kadınlar azmederse istediklerini rahatlıkla yapıp Başara bilirler.
Sadece gerçekten istesinler.
Kimseye kulak asmayın
ben eliptik bisiklet sayesinde
Beni görenler şok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum
Boyum 1.72
Yani hersey sizin elinizde elinizden geleni kendinizden esirgemeyin
Hadi ozaman herkesede örnek olup bu konu hakkında hep merak edenlerinde kilo vererek kafaların daki sorulara cevap olalım
Eliptik bisiklet devamlı yapılırsa sıkılaştırıp kilo verdirir
asla bacak kalınlaştırmaz..
Günlük 1 saat binerek 500 calori yaksanız üzerine calori sayarak yediklerinize dikkat etseniz 1 ay içinde en az 2..3 kilo verirsiniz
kendim bir örneğim 6 kilo verdiğimi biliyorum. Ama en sağlıklısı 1 ayda 3 kilo vermek. Sıkılaşmak cabası
Ozaman listede ilk ben
elyesa27
Kilo-74.5 Bel- 82 Göbek-101 Kalça-107 Basen-101 sağ Basen- 64 sol Basen-64.5
Elvin13
Kilo 65.200 Bel- 71 Göbek-82 Kalça- 92 Basen- 100 Sağ Basen- Sol Basen-
GirLookingForLove
Kilo-50 Bel-70 Göbek-85 Kalça-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55
Eldam
Kilo- Bel- Göbek- Kalça- Basen- Sağ Basen- Sol Basen-
Yarışma PAZARTESİ Başlayacak'tır
Hepimize yeni grubumuz hayırlı olsun
Topigimiz herkese hayırlı olsun
Merhaba canlar nasılsınız
Bu benim ilk konum inş. Hepimize faydalı olur
Kızlar çoğumuzun arka odalarında kullanılmayan, bir köşeye atılmış, yalnız bırakılmış, garip kalmış, hevesle alınmış ama kullanılmadığı için bir fazlalık görülen! eliptik bisikleti bulunmaktadır. .
Bu duruma bir dur demenin zamanı geldi de geçiyor bile
Ben zamanında düzenli 15 gün 1 saat 20 dk binerek 10 cm incelmistim. .
Tabi avokado yağı sürüp (yağ yakma özelliği var) sahuna eşofmanı giyerek yada kendimi strecleyip üzerine eşofman giyiyordum. Ayağıma çorap giyerdim ki terler akıp yerleri ıslatmasın (hala öyle terliyorum)
Doğum kontrol hapı yüzünden 10 kilo aldım 3 ayda üzerine hamile kaldım 88 kilo oldum
kendi çabalarımla 2 yılda 78 e indim.
şimdi 8. Zayıflama grubundayım yeni eliptik bisiklet aldım altis mk750 .. 1 ayda ara ara binerek toplamda 10 kere olmamıştır. Kalori de sayarak 74.5 indim 3.5 kilo daha verdim
Şimdi yine eskisi gibi devamlı eliptik bisiklete binicem ve bunu hep birlikte grup olarak yapmak istedim.. Çünkü birbirimize destek olursak devamlılık ta olur. Şimdi arkadaşlar ne dersiniz hep birlikte sağlıklı bir sekilde zayıflayalımmı
Evet diyorsanız pazartesi başlıyoruz
Kurallarımız gelsin ozaman
KURALLAR
Pazar günleri tatil
15 günlük kurlar halinde yapılacak.
Katılmak isteyenler isim yazdıracak.
15 günün sonunda tekrardan isim yazdırarak, ikinci 15 günlük programa katınıla bilinecek.
Arada girmek isteyenler de katıla bilir bizimle bildirim yapıp diğer 15 günlük programla devam eder.
Herkes 15 günlük programa katılırken ve biterken
Kilo , Bel , Kalça , Basen , Tek Tek Sağ Sol Basen ve ekstra Göbek ölçüsünüde yazıcak
yani bir programın başında birde sonunda ölçü bildirilecek.
Hergün en az 20 dk olmak üzere binmek zorundasınız
20.. 30.. 40.. 50.. gibi size kalmış dakikalar en çoğu olarak.
Her akşam bildirim yapıp kaç dk bindiginizi yazacaksınız
Bildirimde 3 gün bulunmayan kişi programdan cikartılacak
(Bize bildirip zaruri durum olduğunu söyleyen kişi , o 15 günlük programdan izne ayrılıp
Diğer programlara katıla bilir. )
Ve en önemlisi en az 2 litre su içilmelidir.
Kurallara bakıp korkmayın lütfen
Ölçünüz, kilonuz, günlük binip içtiğiniz su yazılacak ve en önemlisi Azmedicez kurtulucaz bu kilolardan
Unutmayın biz kadınız ve kadınlar azmederse istediklerini rahatlıkla yapıp Başara bilirler.
Sadece gerçekten istesinler.
Kimseye kulak asmayın
ben eliptik bisiklet sayesinde
Beni görenler şok oldu herkes beni konuşuyor ne kadar kilo verdin sen diye ama sadece 3.5 kilo verdim ama inceldim vücudum sıkılaştı
söyle soyliyim ben suan 74.5 kiloyum ama 63 kilo ken de 40 veya 42 beden giyerdim
şimdi 74.5 olmama rağmen 42 beden giyiyorum
Boyum 1.72
Yani hersey sizin elinizde elinizden geleni kendinizden esirgemeyin
Hadi ozaman herkesede örnek olup bu konu hakkında hep merak edenlerinde kilo vererek kafaların daki sorulara cevap olalım
Eliptik bisiklet devamlı yapılırsa sıkılaştırıp kilo verdirir
asla bacak kalınlaştırmaz..
Günlük 1 saat binerek 500 calori yaksanız üzerine calori sayarak yediklerinize dikkat etseniz 1 ay içinde en az 2..3 kilo verirsiniz
kendim bir örneğim 6 kilo verdiğimi biliyorum. Ama en sağlıklısı 1 ayda 3 kilo vermek. Sıkılaşmak cabası
Ozaman listede ilk ben
elyesa27
Kilo-74.5 Bel- 82 Göbek-101 Kalça-107 Basen-101 sağ Basen- 64 sol Basen-64.5
Elvin13
Kilo 65.200 Bel- 71 Göbek-82 Kalça- 92 Basen- 100 Sağ Basen- Sol Basen-
GirLookingForLove
Kilo-50 Bel-70 Göbek-85 Kalça-92 Basen-90 Sağ Basen-58 Sol Basen-55
Eldam
Kilo- Bel- Göbek- Kalça- Basen- Sağ Basen- Sol Basen-
Yarışma PAZARTESİ Başlayacak'tır
Hepimize yeni grubumuz hayırlı olsun
Son düzenleme: