Şu puding gibiler var ya marketlerde satılan onlardan. Aralıklı yedim yalnız2 kutu prefiterol yiyen birini görsem karşımda midem bulanır heralde şeker komasına girerim
Zaten ev yapımı olsa bende yerim kaç tane, asıl dışardakiler aşırı şekerli ve ağır.Şu puding gibiler var ya marketlerde satılan onlardan. Aralıklı yedim yalnız
Bizzat annemden çok laf duyuyorum. Şişko patates vs. Ama umurumda olmuyor niyeyse. Arkadaşlarım bir şey deseler ama çok takarım üzülürüm sanırım.Bence bunun için motive edecek birşeye ihtiyaç var. Aşık olmak, sevilen birinden bu konuda bir laf duymak, söylediklerine uyunca kilo vereceğine inandığın bir diyetisyene gitmek gibi..
Özellikle canım çok sıkkınken, umudum kalmadığı zamanlarda. Boşluktan da yediğim oluyor. Geçenlerde annemle kavga ettik. Hemen bir fast food sipariş verdim 2 kişilik menüyü tek başıma yedim. Yarın da alayım ondan diye düşünüyorum hatta. Psikolojimin iyi olduğu söylenemez.İradenize hakim olamıyorsanız alt yapınızda psikolojik bir etki olabilir.
Duygusal yeme durumu içinde olabilirsiniz.
Hangi durumlarda daha çok yeme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Yoksa kayıtsız şartsız önünüze gelen her şeyi,
her durumda yeme isteğiniz mi var?
Aslinda ilk yapilmasi gereken sende evdekilerde bunlari almamali.Markete elinden geldigince az git ve evden baska birini gonder.Destek olmalarini iste.Herkese selam. Derdim iradesizlik. Yaklaşık 20 kg fazlam var. Temmuz ayında 81.50 kiloydum. Bir anda bana bir irade geldi bayağı uzun bir süre dikkat ettim yediklerime yazın. Şimdi 74 kiloyum. Ama diyorum acaba tartı mı bozuk inanamıyorum çünkü kilo verdiğime. İnsülin direncim varmış bir de. Bu aralar abarttım yemeyi yine. 2019 a girmeden istediğim her şeyi yiyeyim artık 2019 başladıktan sonra dikkat edeyim dedim. Hatta 2 dk kalmıştı birkaç bisküvi teptim ağzıma. Ama yine bozdum diyeti. Bugün bir hocamıza pasta kola vs getirdiler. Adam yemedi. 7 aydır şeker tüketmiyormuş. İradesine hayran kaldım. Ben de sadece çaya şeker atmıyorum ona alıştım başka bir şey yok. Ne yapacağım böyle bilmiyorum. Hep şu olsun ondan sonra dikkat edeceğim diyorum ya da arkadaşlar bir şeyler alıyorlar ben de alıyorum yiyorum. Bugün 2 kutu profiterol yedim ne bulduysam yedim. Sonra da bu muydu yani diyorum. İrademe nasıl hakim olabilirim. Tokat gibi sözlere ihtiyacım var sanırım.
Yaptı mı çok güzel yapıyorum beslenme işini ama insülin direncinden midir nedir o kadar az yememe rağmen 1 haftada birkaç yüz gram verince moralim bozuluyor. Bak boşuna yemedim işte o tatlıyı ya da yemeği vs. diyorum. 65 beni kurtarmıyor maalesef boyum 1.60.Karnim tok bile olsa , yemekle ilgili seylere bakinca canim cekiyor , midem kaziniyor.
Ben olsam ilk olarak yemegi aklimdan cikarmayi düşünürüm.
3 ogun mu yemek yiyor sunuz ? Saatlerini belirlerim . Onlari da kucuk porsiyon seklinde yerim .Ara ogun birinde bir avuc kuruyemiş , birinde bir cikolata gibi yaparim. Tatliyi bende cok severim.
Bol su icmeye calisin.gercekten tokluk hissi veriyor. Meyve yiyin. Sakiz cigneyin, duruma gore.
Bence ne yerseniz yeyin, doymadan kalkin. Kucuk porsiyon. 3 ana 2 ara ogun yapabilirsiniz.
Tabi diyetisyenler daha iyi bilir.
Kendinizi 65 kilo hayal edin .
Ben de bunu bir gün yapmak istiyorum işte. Resmen yarın yokmuşçasına yemek yemek.Akşam 4 kişilik pastanın 3.45 kişilik kısmını ben yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?