- 12 Nisan 2012
- 5.488
- 8.314
- 398
Hedefin once 65 olur sonra 60 :)Yaptı mı çok güzel yapıyorum beslenme işini ama insülin direncinden midir nedir o kadar az yememe rağmen 1 haftada birkaç yüz gram verince moralim bozuluyor. Bak boşuna yemedim işte o tatlıyı ya da yemeği vs. diyorum. 65 beni kurtarmıyor maalesef boyum 1.60.
Tahmin ettiğim gibi.Özellikle canım çok sıkkınken, umudum kalmadığı zamanlarda. Boşluktan da yediğim oluyor. Geçenlerde annemle kavga ettik. Hemen bir fast food sipariş verdim 2 kişilik menüyü tek başıma yedim. Yarın da alayım ondan diye düşünüyorum hatta. Psikolojimin iyi olduğu söylenemez.
Özellikle canım çok sıkkınken, umudum kalmadığı zamanlarda. Boşluktan da yediğim oluyor. Geçenlerde annemle kavga ettik. Hemen bir fast food sipariş verdim 2 kişilik menüyü tek başıma yedim. Yarın da alayım ondan diye düşünüyorum hatta. Psikolojimin iyi olduğu söylenemez.
Küçükken o kadar çok gittim ki. Gelişimimi olumsuz etkiledi hatta yanlış uygulama. Boyum durdu bir anda tuhaf bir şey oldum küçüldüm yani. Bana mı iyisi denk gelmedi bilmiyorum ama standart bir diyet listesi verdiler hep aynı şey. Ben zaten olmuşum bir diyetisyen ama irade yok işte.Hedefin once 65 olur sonra 60 :)
Yani diyetisyene gitseniz ,yaglardan giden bir liste verir size. Cevremde gidenler var , cok memnunlar .ayda 4 kilo veren var ,hepsi yaglardan falan.
Hamileyim diye saldım inkar yok ama şu an mide ağrısı çekiyorum.Ben de bunu bir gün yapmak istiyorum işte. Resmen yarın yokmuşçasına yemek yemek.
O menüler daha uygun oluyor sanki. 2 hamburger 10 nugget 1 litre içecek mega boy patates 4 sos var içinde. Doymazmışım gibi geliyor tek menüyle. Bende ölçü kavramı yok bence. Sağlıklı besleneyim diyorum ama ölçülü olarak tadımlık da o kalorili şeylerden yiyeyim diyorum bir iç huzursuzluğu başlıyor. Ya tamamen sağlıklı besleneceğim ya da tamamen abartacağım arası olursa kilo veremem zaten e o zaman sal gitsin ölümlü dünya diyorum.Niye iki kişilik ki tek menü yiyin bari. Ben herşeyin ölçülü yenmesi taraftarıyım,gebeliklerim haricinde herşeyden hep yedim ama ölçülü yedim,hep de s bedenimdir,on yıl önce giydiğim kıyafetlerim bile vardır. Bir tane menü yerim mesela,bir porsiyon kenap,iki lahmacun gibi vs vs. Mideyi işkembeye çevirmişsiniz konu sahibi @stunel
Maşallah diyeyim size. Evet yaşlı gösteriyor sanırım. 8. sınıfa giderken benden kaç yaş büyük kadın bana kaç torununuz var demişti ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.Ben 52 kiloyum. Spor da yapıyorum. Canım birsey istediği zaman diyelim ki pizza kalorisi neyse öncesinde o kalori kadar spor yapmadan yemiyorum. Kendime büyük bir söz verdim ve bunun dışında asla diyorum. Emin olun bazen bir dilim pasta kalorisi dünya kadar spor yapmayayim deyip hurma ile bile gecistiriyorum.
Bir de kilo yaşlı gösteriyor bu bende büyük takıntı o yüzden asla 55 geçmem kuralım var. Sadece kendim için.
Şekere takıntım yok aslında yemeği de abartıyorum. Arkadaşlarım yiyorlar ama dal gibiler.belli bir süre tutun kendiniz şekeri düşünmeyin canınız öyle bişey istediğinde sakız çiğneyin. gidin dışarda dolaşın ama yanınızda sürekli yiyen arkadaşlarınız varsa kendinizi tutmanız zor. geçen sene üni. son senesinde resmen kendimi kaybetmiştim şuan 50 kiloyum ve bunu kendime hakim olarak verdim. vazgeçmeyin amaaan ne olacak demeyin. 7den sonra asla bir şey yeme kendini ayarla.
O menüler daha uygun oluyor sanki. 2 hamburger 10 nugget 1 litre içecek mega boy patates 4 sos var içinde. Doymazmışım gibi geliyor tek menüyle. Bende ölçü kavramı yok bence. Sağlıklı besleneyim diyorum ama ölçülü olarak tadımlık da o kalorili şeylerden yiyeyim diyorum bir iç huzursuzluğu başlıyor. Ya tamamen sağlıklı besleneceğim ya da tamamen abartacağım arası olursa kilo veremem zaten e o zaman sal gitsin ölümlü dünya diyorum.
Canan Karatay'ın kitabını alin onu uygulayın bence. Liste falan bana da pek uygulanabilir birşey gibi gelmiyor. Karatay diyeti bizim milletin damak zevkine daha uygun.Küçükken o kadar çok gittim ki. Gelişimimi olumsuz etkiledi hatta yanlış uygulama. Boyum durdu bir anda tuhaf bir şey oldum küçüldüm yani. Bana mı iyisi denk gelmedi bilmiyorum ama standart bir diyet listesi verdiler hep aynı şey. Ben zaten olmuşum bir diyetisyen ama irade yok işte.
8.sinifa giden birine kaç torunun var lafı zaten o kadının gerizekalı olduğunun ispatı dir. Onu bosverip sadece kendiniz için ideal kilonuza kavuşun.Maşallah diyeyim size. Evet yaşlı gösteriyor sanırım. 8. sınıfa giderken benden kaç yaş büyük kadın bana kaç torununuz var demişti ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?