Ayy ben de açtım instagram 1 ay önce. Adriana Lima'yı takip etmiştim etmez olaydım. Fıtık geçiriyorum her gördüğümde

Evet before/afterlara bakmayı artırmalıyım haklısın.:) Ve tüyonu çok beğendim kolayı kaçırdığımda birazcık yoğurtla şekerin kalçada birikmesini engellerim belki, teşekkür ederim cevabın için.
Ara ara 2 sebepte geçerli oluyor ben de... Ve açıkçası ilk kilo almaya başladığım zamanlar depresyonda gibi bir şeydim. Durduk yere almadım yani. Olur da ilerde çocuğum kilo almaya başlarsa diyetisyenle beraber psikologa da götüreceğim. Ben sizin dediğiniz şeye inanıyorum ama nereye gideceğim? Özel terapistler mi var bunun için. Ücreti ne kadar? :) Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. :)
Tatlı pek sevmem desem. :) Kolayı ve hamur işini kesmem lazım sanırım.:)
Tebrik ederim çok güzel zayıflamışsınız...

Yarın tekrar başlayacağım diyete bakalım. :)
Teşekkürler cevap için ama ne yapmam gerektiğini biliyorum. Bunu nasıl devam ettireceğim, nasıl irademi koruyacağım daha çok bunu öğrenmek istiyorum
Çok gençsin daha ama bu kilo çok fazla gerçekten.
Şimdiden dur demezsen ileride çok daha artacaktır kilon.
Kırmak için değil gerçekçi düşünmen için yazdım canım alınma.
Kilo bende de var ve zor bir süreç tabi.
Öncelikle kolayı kısmayacaksın birkere kesinlikle İÇMEYECEKSİN.
Tabi benzeri hertürlü gazlı içecek ve meyve sularını.
Kalvaltılarında 2 dilim tam buğday ekmeği-yumurta-salatalık domates vs. tercih edeceksin.
Yemek porsiyonlarını azaltacak,pilav ve makarnayı en fazla 4 er kaşık yiyeceksin.
YAğsız ızgara et-tevuk ve yanında ayran salata hem doyurucu olur hem dengeli.
Akşamları ise 7 den sonra filan gibi bütün yeme içme işini keseceksin.
Kesinlikle ve kesinlikle çok farkediyor.Belki ilk başlarda yağsız süt ile ara öğün yapabilirsin yatmadan önce.
Gündüz ise ara öğün yapabilirsin ama kısıtlı.Bir elma ,birkaç ceviz vs. gibi.
Hamur işi de kesinlikle yasak.Ucundan ısırayımla olmuyor.Veya şu birkaç bisküviyi de atıştırayımla da olmuyor.
Eğer gün içinde zaten yüklü kalori aldıysan ,bu ufak tefek ağzına tıkıştırdıkların da gelip yapışıyor vücuduna.
Son olarak ta psikolojik destek almanı da tavsiye ederim eğer aklına yatan bir uzman bulursan.
Diğer tahlillerinin temiz olması bir avantaj senin için.
Ayrıca 125 kilo çok olsa da hedeflerini parçalar halinde koyarak uzun vadede başarılı olmaman mümkün değil.
kk daki yarışma gruplarından birine katıl bu arada ,bu en önemli tavsiyem.
kendi kilo grubundaki arkadaşlarla paylaşımda bulunman,yediklerini paylaşman ve haftalık yarışlar seni inanılmaz motive edecek eminim.