altında yatan başka sebepler mi var ki acabaMerhaba sevgili kadinlar :) bir konuda onerilerinize ihtiyacim var. Son derece iradesiz bir insanim. Yani "sunu yapacagim" diye kendi kendime karar verdigim seyleri asla yapamiyorum. Tembel ve iradesiz biri gibi hissediyorum kendimi. Mesela sanirim bu senenin nisan ayiydi kilo vermeye karar verdigim, malzemelerimi aliyorum, basliyorum diyorum, ertesi gun guzel bir yemek gorunce "amaaan" diyip yiyorum. Su siralar basladim tekrar diyete ama bu iradesizligim yine yavaslatiyor hedefime ulasmami. Bunun disinda gunumu planliyorum mesela, aksam spora gidicem, kitap okuycam falan diye is donusu icin. Sonra hicbirini yapmayip evde oturuyorum oylece. Cok beceriksiz hissettiriyor bu durum ve asla hedeflerime ulasamiyorum bu sebeple. Benim gibi olanlariniz var mi? İradeli davranip hedeflerinize nasil ulasiyorsunuz acaba?
bilemiyorum hicaltında yatan başka sebepler mi var ki acaba
evet epey canimi sikiyor. Eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyor vs. Ama obur konularda da iradesizim yineBen de iradesiz olduğumu sanıyordum.
Kilo fazlamın olduğunu görünceye kadar
Aklım gitti ya ,o nasıl bir kötü hissetmekti.
Kendime katı kurallar koymadan verdim,abartmadım,pidemi de yedim ,pizzamı da.
Öyle olunca da gitti.
Sanırım sizin olayınız da benim gibi cidden o konunun canınızı sıkması,ama kendinizi sıkmadan bir şeyler yapmak.O şekilde çözümlersiniz gibime geldi.
Ben kilo ile başladım ve çok motive oldum,bir yerden başlamak lazım.evet epey canimi sikiyor. Eski kiyafetlerimin hicbiri olmuyor vs. Ama obur konularda da iradesizim yine
benim de sigara da var. Beni de gaza getirsenize birakalim sunuBen kilo ile başladım ve çok motive oldum,bir yerden başlamak lazım.
Sırada sigara var,çok içiyorum en azından azaltmak istiyorum ona konsantreyim şimdi.
Onu da yapacağım,
Ömrüm boyunca ilk defa kilo artışım oldu ,hiç diyet falan yapmamıştım,alışık değil vücut kiloya ,hoş o kilo aldım dediğim halim de kötü değildi ama bana kötü geliyordu.Onu başarmışsam gerisi de gelecektir diye gazladım kendimi ,hadi bismilllah.
bende böyleyim maalesef
gercekten cok kotu hissettiriyor. Hicbir sey beceremiyorum resmenBen de senin gibiyim.. her şeyi yarım bırakıyorum, istikrar irade yok hiç.. napıcaz bilmiyorum
boyle olunca da isten donunce hicbir sey yapMiyorum. Vucudum cok duzgundu eskiden, ne kilolarim icin bir sey yapiyorum ne de kisisel gelisimim icin. Okul bitti, master bitti, kariyer anlaminda iyi bir yerdeyim ama okulla ugrasirken kendimi o kadar birakmisim kibu olay herkeste vardır..bende işteyken eve gidince şöyle yapıcam..bebekler uyuyunca bunu yapıcam diyorum ama olmuyor
Merhaba sevgili kadinlar :) bir konuda onerilerinize ihtiyacim var. Son derece iradesiz bir insanim. Yani "sunu yapacagim" diye kendi kendime karar verdigim seyleri asla yapamiyorum. Tembel ve iradesiz biri gibi hissediyorum kendimi. Mesela sanirim bu senenin nisan ayiydi kilo vermeye karar verdigim, malzemelerimi aliyorum, basliyorum diyorum, ertesi gun guzel bir yemek gorunce "amaaan" diyip yiyorum. Su siralar basladim tekrar diyete ama bu iradesizligim yine yavaslatiyor hedefime ulasmami. Bunun disinda gunumu planliyorum mesela, aksam spora gidicem, kitap okuycam falan diye is donusu icin. Sonra hicbirini yapmayip evde oturuyorum oylece. Cok beceriksiz hissettiriyor bu durum ve asla hedeflerime ulasamiyorum bu sebeple. Benim gibi olanlariniz var mi? İradeli davranip hedeflerinize nasil ulasiyorsunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?