• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İradesizim :(

liimonlubahce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
12
14
3
merhaba hanımlar;
Başlığımdan da başlayacağım üzere iradesiz bi insanım. Mesela bi işe başladım diyelim sonra kesin üşenirim kesin bi bahanem olur. En basitinden kaç haftadır diyete başlıcam hala başlayamadım çok özeniyorum böyle enerjik yerinde duramayan insanlara ben hep uykulu, yorgunum. insanlar evli çocuklu evinin işini yapıyor sporuna gidiyor geziyor heryere yetişiyor nedir bunun sırrı :))
Bu arada doktor kontrolünde vitamin hapı almaya da basladım, havalardan falan da degil bu yorgunlugum genel olarak böyleyimm. Yaşım 31. Destek rica tesekkür :)

Vitamin eksikliği var ise çok normal yaşadıklarınız. Sağlıklı beslenmek ile başlayın. aynı yaştayız ve bende hep kendimi uykusuz ve yorgun hissederdim 1 ay öncesine kadar . Bende de vitamin eksikliği varmış.. Diyete başlayınca kan tahlillerimde çıktı. Spor asla bana göre değil derdim. Sağlıklı beslenmeye başladığımdan beri enerjim değişti. Hem ruhen hem fiziken.. Bu gün arkadaşlar ne kadar enerjik olduğumu söylüyorlardı daha 1 saat önce:)

Back
X