Her gece hayatımla ilgili kararlar almaktan sıkıldım. Her sabah aldığım kararları hatırlayıp, bugün olmucak ama yarın kesin demekten daha da sıkıldım. Her gün sigarayı bırakıyorum, her gün diyet yapmaya başlıyorum, sağlıklı yaşıyorum vs vs liste uzayıp gidiyor. Her gün kendi kendime çok güzel bahaneler uyduruyorum, kendi kendimi inandırıyorum. Ama sonuç aynı ve bu saatte gene aynı sözler "Yarın daha farklı olacak" Bunları yazarken bile pek inanmıyorum açıkçası.
Uzun lafın kısası iradesizliğimden çok ama çok sıkıldım. Kendimle ilgili isteklerimi sonraya erteleme zincirini nasıl kırıcam bilmiyorum. Sonuçta acı bir şekilde farkındayım ki, hayat ve zaman akıyor ve geri dönüşü yok
Sen benim 2. üyeliğim filan olabilir misin acabaTamı tamına aynı şeyleri düşünüyordum, iki gün önce gittiğim diyetisyenin dediklerine uymayıp gizli gizli tatlı yediğimi, tatille ilgili tonla plan yapıp hiçbirine başlamadığımı sadece bilgisayar başında durduğumu söylüyordum kendime 5 dakka önce.
Aynı şeyleri yaşayan birini görmek iyi mi kötü mü bilemedim :44:... Bende bugün diyetisyenimin verdiği listeden her zaman ki gibi çıktım ve verdiği yemek listesine kaçamağımı yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum. Ve yazmasam gene kendimi kandırmış olucam farkındayım.
Aynı ben ayynııı. Yüzlerce kez diyet kararı aldım. Sonuç=95 kilo.
Hersey kilo gibi olsa keske. Benim erteledigim baska seyler var. Disari cikmak mesela.Ortaligi toplamak. Alisveris. Bilgisayar ve TV en iyi arkadasim.
Benim içinde öyle... Upuzun bir liste yapabilirim. İşin acı kısmı farkında olmak. Biliyorum, istiyorum, karar veriyorum ama sonuç sıfır... Her gün sar baştan
O duraklama da, hayatim da oyle:) Pause suan, play e bir gun basicam.
Duygularım ve hissettiklerim daha güzel ifade edilemezdi sanırım. Aynen katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?