uuuuuu çok güzeller bayıldımmmmAma bir şey sorucam bu kadar yatak örtüsü fazla değil mi ? Çalışırken değil yatak örtüsü yatağı bile toplamadan evden çıktığım çok olmuştur benim o yüzden sordum Güle güle kullanın inşallah ...
güle güle kullanın.. ama ne kadar çok yatak örtüsü almışsınız.. onlar o kadar çok yer kaplayacak ki bir süre sonra ve emin olun çok kullanışsız oluyor günlük kullanım için özellikle..
çok güzeller mutluluklar dilerim :)
Güle güle kullan hepsi çok güzel ama sanki erken başlamışsın gibi. En azından nişan falan olsaydı hani her gün değişik bir şey çıkıyor. Bir de gerçekten çok fazla geldi bana yatak örtüsü. Bir de çok dantelli. benim de beyaz bir tane gelinlik modunda bir şey vardı. İlk 1 ay kullandım sonra kaldırdım. Yani her gün ben onla mı uğraşacağım. Evden çıkarken eşim uyuyor oluyor. Kim serecek sabah da gece kim toplayacak. Yıkaması da ayrı dert.
hepsi çok güzel güle güle kullan...yavaş yavaş almakla çok iyi yapmışsın biz beş ay içinde evlendik ve o kadar yoruldum ki...böylesi çok daha rahat sakin kafayla unuttuğun bir şeyinde olmaz
hayır hayır çiftlerin arası açılmıyor yani bence ama çok fazla bunalıyor her ikiside..çünkü güzel hayaller kuruyosun herşeye toz pembe bakıyosun sonra bir sürü sorumluluk şunu yap bunu al fln yorulyosun sinirler geriliyo... her iki tarafta anlayışlı ve sakin davransa ve sizin gibi önceden başlasa hazırlığa sorun omaz bence.Herkes evlilik hazirliklarinda ciftlerin cok arasi aciliyor diyor, dogru mu sizce?
Ayrıca ev tekstili alirken esinizle mi seçtiniz? Erkekler bu muhabbetlerden pek hoslanmiyorlar..
hayır hayır çiftlerin arası açılmıyor yani bence ama çok fazla bunalıyor her ikiside..çünkü güzel hayaller kuruyosun herşeye toz pembe bakıyosun sonra bir sürü sorumluluk şunu yap bunu al fln yorulyosun sinirler geriliyo... her iki tarafta anlayışlı ve sakin davransa ve sizin gibi önceden başlasa hazırlığa sorun omaz bence.
ev tekstiline gelince mobilyayı birlikte aldık mutfak eşyası yatak örtüsü vs çeyizlik annemle aldım.çünkü eşim farklı şehideydi. yanımda olsaydı da belki sıkılırdı:) beyaz eşyayı kendi beğendi son kararı birlikte verdik.
teşekkür ederim...kesinlikle öyle bir evin her şeyi sevgidir sonuçta..o yoksa tüm sahip olduklarınız biraz eksik kalır.Gule gule kullanin hepsini. Aliyoruz ama aslolan sevgi aslinda.. hicbiri olmadan da yer yatagiyla bile mutlu olur insan sevdigiyle olduktan sonra
Güle güle kullan canım. Haziranda düğünüm var benim bu kadar tekstil ürünüm yok maşallahçeyizini tırla taşırsın heralde daha sevgili yokken böyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?