- 29 Aralık 2013
- 426
- 510
- 103
- Konu Sahibi Olacakkolacakk
İrenbe tup bebek merkezinde gorev yapan Prof. Dr. Ümit İnceboz hakkında bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar . . şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim merhaba ben de o doktor hakkinda arastirma yapiyorum.pazartesi ön gorusmemiz var .sen gorustun mü hic doktorlaİrenbe tup bebek merkezinde gorev yapan Prof. Dr. Ümit İnceboz hakkında bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar . . şimdiden teşekkürler
İrenbe tup bebek merkezinde gorev yapan Prof. Dr. Ümit İnceboz hakkında bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar . . şimdiden teşekkürler
EVET ÇOK DOĞRU YAZMIŞSINIZ.. BİZDE İLK ÖNCE BİR AŞILAMA DENEDİK KENDİSİYLE FAKAT SONRA DEDİĞİNİZ GİBİ ZAMAN VE PARA KAYBETMEMEK İÇİN TÜP BEBEKTE ISRAR ETTİM KENDİSİNE ODA BENİ KIRMADI. İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE BİZDE OLUMLU SONUÇ ALDIK ŞU AN 8+4 OLDUKarkadaşlar ümit inceboz kendi kendisinin reklamını yapmadığı için çok karşılaşmıyorsunuz.tüp bebek ile ilgili prof dr İzmir'de pek yok.Ben o yüzden ümit hanımı tercih ettim.Tüp bebek sonuçta hep aynı şekilde yapılıyor önemli olan bir komplikasyon la karşılaşınca müdahale edebilecek deneyimde olması.Doğru karar verdiğimi pozitif sonuçu alınca sizinle paylaşmak istedim.42 yaşındayım .Aşılama ile zaman ve para kaybetmeyin direk tüp bebek yapın dedi.İlk transferde sonuç mükemmel.henüz 4 haftalık gebeyim.Sorusu olana seve seve yardımcı olmaya çalışırım
EVET ÇOK DOĞRU YAZMIŞSINIZ.. BİZDE İLK ÖNCE BİR AŞILAMA DENEDİK KENDİSİYLE FAKAT SONRA DEDİĞİNİZ GİBİ ZAMAN VE PARA KAYBETMEMEK İÇİN TÜP BEBEKTE ISRAR ETTİM KENDİSİNE ODA BENİ KIRMADI. İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE BİZDE OLUMLU SONUÇ ALDIK ŞU AN 8+4 OLDUKKAFAMA TAKILAN TEK ŞEY DOĞUM KONUSUNU ERKEN OLDUĞU İÇİN HİÇ KONUŞMADIK ACABA NERDE DOĞUM YAPTIRIYORLAR.. SİZ DE UMARIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALIRSINIZ HAYIRLI OLSUN BEBİŞİNİZ
Mrb konu üzerinden çok zaman geçmiş fakat bende ümit hocaya gidicem salı görüşmeye bilgi topluyorum inşallah bebeğini kucağına almışsimdir bende 42 yaşındayım yarın gidicem ümit hnm ilgili bilgi verirmisin yada bu süreçte neler yapmam gerekarkadaşlar ümit inceboz kendi kendisinin reklamını yapmadığı için çok karşılaşmıyorsunuz.tüp bebek ile ilgili prof dr İzmir'de pek yok.Ben o yüzden ümit hanımı tercih ettim.Tüp bebek sonuçta hep aynı şekilde yapılıyor önemli olan bir komplikasyon la karşılaşınca müdahale edebilecek deneyimde olması.Doğru karar verdiğimi pozitif sonuçu alınca sizinle paylaşmak istedim.42 yaşındayım .Aşılama ile zaman ve para kaybetmeyin direk tüp bebek yapın dedi.İlk transferde sonuç mükemmel.henüz 4 haftalık gebeyim.Sorusu olana seve seve yardımcı olmaya çalışırım
Merhabalar görüşmeye gittiniz mi ne aşamadasiniz?Mrb konu üzerinden çok zaman geçmiş fakat bende ümit hocaya gidicem salı görüşmeye bilgi topluyorum inşallah bebeğini kucağına almışsimdir bende 42 yaşındayım yarın gidicem ümit hnm ilgili bilgi verirmisin yada bu süreçte neler yapmam gerek
Ben canım prof Ahmet Mesut Özsoy gidiyorum tedaviye başladım Allah hepimizin dualarını kabule etsinMerhabalar görüşmeye gittiniz mi ne aşamadasiniz?
hayirlisi olsun insallah. ümit hanimdan neden vazgectiniz? ben de suan arastirma halindeyim deBen canım prof Ahmet Mesut Özsoy gidiyorum tedaviye başladım Allah hepimizin dualarını kabule etsin
bana uyan bir nlara uymuyor onlara uyan sana uymuyor yoğunluk fazla bu Dr fazla iyi dediler o yüzden hakkimiza hayirlisihayirlisi olsun insallah. ümit hanimdan neden vazgectiniz? ben de suan arastirma halindeyim de