• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrenbe Prof. Dr. Ümit inceboz

İrenbe tup bebek merkezinde gorev yapan Prof. Dr. Ümit İnceboz hakkında bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var arkadaşlar . . şimdiden teşekkürler
Canim merhaba ben de o doktor hakkinda arastirma yapiyorum.pazartesi ön gorusmemiz var .sen gorustun mü hic doktorla

Canim ben on görüşmeye gittim. Aslında sevdim de kendisini. Fakat bir de kent hastanesinde dilek hanim la da görüşmek istiyorum içimde kalmasın diye. Ümit hanimin pek hastasına rastlayamiyorum bu platformda. Sen ne asamadasin. Kesin karar verdiniz mi M mucize14

Canim ben on görüşmeye gittim. Aslında sevdim de kendisini. Fakat bir de kent hastanesinde dilek hanim la da görüşmek istiyorum içimde kalmasın diye. Ümit hanimin pek hastasına rastlayamiyorum bu platformda. Sen ne asamadasin. Kesin karar verdiniz mi M mucize14

Canim ben aslinda medical park ahmet zeki isik in hastasiyim .2 asilamam var oncesinde.hatta şu an 2.asilamamin sonucu belli bile degil henüz. Pazartesi belli olacak.su an negatif oldugunu dusunerek zaman kaybetmeden arastirmama devam ediyorum .cunku reglimle birlikte hemen baslamak istiyorum. 1.5 yildir olmuyor sebepsiz infertilite. Senin durumun ne canim

arkadaşlar ümit inceboz kendi kendisinin reklamını yapmadığı için çok karşılaşmıyorsunuz.tüp bebek ile ilgili prof dr İzmir'de pek yok.Ben o yüzden ümit hanımı tercih ettim.Tüp bebek sonuçta hep aynı şekilde yapılıyor önemli olan bir komplikasyon la karşılaşınca müdahale edebilecek deneyimde olması.Doğru karar verdiğimi pozitif sonuçu alınca sizinle paylaşmak istedim.42 yaşındayım .Aşılama ile zaman ve para kaybetmeyin direk tüp bebek yapın dedi.İlk transferde sonuç mükemmel.henüz 4 haftalık gebeyim.Sorusu olana seve seve yardımcı olmaya çalışırım

arkadaşlar ümit inceboz kendi kendisinin reklamını yapmadığı için çok karşılaşmıyorsunuz.tüp bebek ile ilgili prof dr İzmir'de pek yok.Ben o yüzden ümit hanımı tercih ettim.Tüp bebek sonuçta hep aynı şekilde yapılıyor önemli olan bir komplikasyon la karşılaşınca müdahale edebilecek deneyimde olması.Doğru karar verdiğimi pozitif sonuçu alınca sizinle paylaşmak istedim.42 yaşındayım .Aşılama ile zaman ve para kaybetmeyin direk tüp bebek yapın dedi.İlk transferde sonuç mükemmel.henüz 4 haftalık gebeyim.Sorusu olana seve seve yardımcı olmaya çalışırım
EVET ÇOK DOĞRU YAZMIŞSINIZ.. BİZDE İLK ÖNCE BİR AŞILAMA DENEDİK KENDİSİYLE FAKAT SONRA DEDİĞİNİZ GİBİ ZAMAN VE PARA KAYBETMEMEK İÇİN TÜP BEBEKTE ISRAR ETTİM KENDİSİNE ODA BENİ KIRMADI. İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE BİZDE OLUMLU SONUÇ ALDIK ŞU AN 8+4 OLDUK:anneadayı::KK200::nazar: KAFAMA TAKILAN TEK ŞEY DOĞUM KONUSUNU ERKEN OLDUĞU İÇİN HİÇ KONUŞMADIK ACABA NERDE DOĞUM YAPTIRIYORLAR.. SİZ DE UMARIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALIRSINIZ HAYIRLI OLSUN BEBİŞİNİZ

EVET ÇOK DOĞRU YAZMIŞSINIZ.. BİZDE İLK ÖNCE BİR AŞILAMA DENEDİK KENDİSİYLE FAKAT SONRA DEDİĞİNİZ GİBİ ZAMAN VE PARA KAYBETMEMEK İÇİN TÜP BEBEKTE ISRAR ETTİM KENDİSİNE ODA BENİ KIRMADI. İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE BİZDE OLUMLU SONUÇ ALDIK ŞU AN 8+4 OLDUK:anneadayı::KK200::nazar: KAFAMA TAKILAN TEK ŞEY DOĞUM KONUSUNU ERKEN OLDUĞU İÇİN HİÇ KONUŞMADIK ACABA NERDE DOĞUM YAPTIRIYORLAR.. SİZ DE UMARIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALIRSINIZ HAYIRLI OLSUN BEBİŞİNİZ

Mrb konu üzerinden çok zaman geçmiş fakat bende ümit hocaya gidicem salı görüşmeye bilgi topluyorum inşallah bebeğini kucağına almışsimdir bende 42 yaşındayım yarın gidicem ümit hnm ilgili bilgi verirmisin yada bu süreçte neler yapmam gerek

Mrb konu üzerinden çok zaman geçmiş fakat bende ümit hocaya gidicem salı görüşmeye bilgi topluyorum inşallah bebeğini kucağına almışsimdir bende 42 yaşındayım yarın gidicem ümit hnm ilgili bilgi verirmisin yada bu süreçte neler yapmam gerek
Merhabalar görüşmeye gittiniz mi ne aşamadasiniz?

Ben ümit hanimla ön görüşme yaptim, pek çok doktorla ön görüşme yapmıştım ama hepsi içerisinde en güzel görüşmem bu oldu. Ümit hanim harika biri. Cok pozitif, cok bilgili, ilgili. Ince ince her detaydan bahsetti, akla cok yatkin bir tedavi plani sundu, bizim istediğimiz ama gereksiz olan işlemlerin neden gereksiz olduğunu cok guzel izah etti (yani para icin her işlemi yapalim modunda değil). ücretsiz bir görüşme olmasina rağmen, çıkışta işi olup acelesi olmasina ragmen yarim saatten fazla konuştu bizimle. insallah tedavi sürecinde de bu ilgisi daimi olur :)

Biraz uzun olucak ama bilgilendirme borçluyum , çünkü bende bu aşamalardan geçtim.oncelikle Ebeyim. Bir-kac yıl denememize rağmen gebelik elde edemedik, herhangi bir sorunumuzda görünmüyordu. Artık tedavi için bir dr a gitmeye karar verdik ve o Ümit hanım oldu. Evet çok güleryüzlü, tatlı dilli, sizi kapılarda karşılıyor. Neyse aşılama protokolüne karar verildi ve ben iğnelere başladım. Yumurta takibine gittiğim son gün bana yumurtalıklarimin ilaca aşırı reaksiyon verdiğini, kendi haline bırakmamız gerektiğini söyledi. Eve döndüm ağrıdan ölüyorum tabi.birkac gün sonra aradım, mesaj attım cep telefonundan dönüş yapan olmadı haliyle. Ben öylece över hipersitimulasyonu tablosu ile kendi başıma birakildim.2 ay sonra devlet hastanesine kontrole gittim yumurtalıkların ne halde diye, dr neden ilacı yüksek dozdan başlamış, düşükten başlasaymış ve senin myomlarin ve polipin var. Bence öncelikle onları aldır. Sonra gebelik dusun dedi. Bu sozlere istinaden başka bir özel hastanede hekime gittim. Dr bey canimli cicimli konuşmuyor.ama net ve güvenilir bir adam.zaten sıkıntılı bir tıp de değilim, dediklerini yapıcaktım.ilk muayenesinde bugüne kadar mr çektirdin mi dedi. Hayir dedim. Hemen istedi. Mr da ve jinekolojik muayenede myomlarimin sayıca çok ve büyük olduğu evet gebeliğe engel teşkil etmeyeceği ama gebelik durumunda da östrojen etkisiyle büyüyerek bebeğin düşmesine veya erken doğmasına sebep olabileceğini ve rahimde supseptum olduğunu bunları almamız gerektiğini söyledi. 2. Gidişimde myom lar laparoskopi ile, aradan 4 ay geçince 3. Gidişimde histeroskopi ile subseptumu aldı. 2 ay cinsel perhiz verdi. Korunmayı bıraktığım ilk ay gebe kaldim. Tek hekimle sınırlı kalmayın lütfen. Bazıları sadece para peşinde. Etikten bir haberler. Umarım allah hepinizin gönlüne göre verir, ve umarım benim gebeligimde hayırlısı ile devam eder. Son olarak siz bilirsiniz ama bence gitmeyin Ümit hanıma, o kadar para da vermeyin.

Gerçekten yaşadıklarımıza üzüldüm. Bence de tek doktorla sınırlı kalmamak en güzeli. Ben de ümit hanımdan önce çok övülen bir doktorda buna benzer bir fiyasko yaşadım malesef. Henüz tedavim tamamlanmadı, ümit hanım şuana kadar ki aşamada gerçekten çok iyiydi sonrasını bilemiyorum ama şunu belirteyim ne zaman arasam eğer operasyon de değilse hemen açar, eğer operasyondaysa whatsaptan mesaj atarım işi bitince hemen cevap verir, hatta mesajlaşırken filan arkadaşımla yazışıyor hissi verir yani gayet güzel cevaplar yazar. İletişim konusunda hiç sorun yaşamadım, sizin niye öyle oldu acaba üzüldüm sizin adınıza... Yine de sonuç olarak hamile kalmışsınız ne mutlu size, darısı başımıza

Çünkü bende yanlış protokol uyguladı. Kendi de gerildi zaten usg ye bakınca. Bende anlam veremedim. Zaten herşey yolunda gitseydi bende sorun yaşayacağımı düşünmezdim. Dediğim gibi iletişimde normalde sorun yoktu. Bu işin içinde olduğumdan mi bana öyle davrandı bilemiyorum tabi. Sizin tedaviniz umarım başarıyla sonuçlanır. Temennim insanların çaresizliklerini kullanmamaları. Ben o dönem çok yıpranmıştım. Tedaviniz devam ediyorken bu mesajı okumanıza üzüldüm. Herşey gönlünüzce olsun.

Back
X